Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση, εμένα η απορία μου είναι ξανά η ίδια :
-εφόσον συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της ΠΑΕ νωρίτερα (και μάλιστα η ΠΑΕ επέμενε στο να βρίσκονται απεσταλμένοι της για να εξηγήσουν τυχόν απορίες), λογικά εξέφρασαν τις απαιτήσεις του ΑΣ
- φέρνει μια εβδομάδα νωρίτερα η ΠΑΕ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;
Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..
Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...
Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης χωρίς να εκτεθεί προσωπικά σχεδόν καθόλου (μόνο μια ανακοίνωση έβγαλε) έχει καταφέρει να φέρει σε δύσκολη θέση τον Σαββίδη, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί και τώρα να διαβάζουμε ότι μπορεί να δώσει και συνέντευξη τύπου.
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
Έχω πολλά παράπονα από τον Ιβάν για την λειτουργία της ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Notorious4
Είδαμε τον Αλμπερτινι ακριβώς μετά από ένα χρόνο από το ΠΔ να κάνει σουλατσαρισμα στο Καυτανζόγλειο.
Πλέον μου έχουν δώσει κάθε δικαίωμα να μην το θεωρώ τυχαίο.
Εγώ στο δικό μου το μυαλό δε μπορώ να φανταστώ ότι δε μπορούσε να βγει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, αν υπήρχε θέληση ...
Είδαμε τον Αλμπερτινι ακριβώς μετά από ένα χρόνο από το ΠΔ να κάνει σουλατσαρισμα στο Καυτανζόγλειο.
Πλέον μου έχουν δώσει κάθε δικαίωμα να μην το θεωρώ τυχαίο.
Εγώ στο δικό μου το μυαλό δε μπορώ να φανταστώ ότι δε μπορούσε να βγει συνεννόηση μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, αν υπήρχε θέληση ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε σχεση με τον εγχώριο ανταγωνισμο μας η μη υλοποίηση του γηπέδου ;
Θα μας ρίξει τόσα επίπεδα, όσα επίπεδα μας έριξε πέρσι η ΑΕΚ με το νέο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τα πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή;
Πρώτα απ' όλα αγνός δισεκατομμυριούχος δεν υπάρχει. Όσοι λεφταδες έχουν εμπλοκή με ΠΑΕ το κάνουν αρχικά για τους δικούς τους γεωπολιτικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς και κατά δεύτερον για οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα καλό θα ήταν να ξέρουμε ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα το Δ.Σ. του ΑΣ ΠΑΟΚ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του, Αθανάσιο Κατσαρή να υπογράψει καταρχάς σχετική συμφωνία συνεργασίας για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Εξουσιοδότησή να υπογράψει αναφέρει οχι οτι έχει υπογράψει....
Δεκτόν Παίζουμε με ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παναθηναϊκός ενώ έχει τις άκρες σε όλο το σύστημα (και παιρνει χρημα απο την πολιτεία) δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστικά βήματα για τον βοτανικό εδώ και πολλά χρόνια.
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώ το site τουλάχιστον 17 χρόνια. Δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να δημιουργήσω λογαριασμό. Το έκανα όμως τώρα, μόνο και μόνο για να γράψω τρία λόγια.
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...
Είμαι 36 χρονών. Ο Ιβάν Σαββίδης — αρέσει δεν αρέσει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός — είναι ο ευεργέτης του συλλόγου. Μας ...