Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?
Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι και να πεις είναι λίγο…
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @icue οταν ο ΑΣ δεν υπεγραψε κατι που εσχατως δικαιολογεις και εσυ με βαση τα κενα του μνημονιου εσυ ειδες διαθεση της ΠΑΕ για αποδοχη ελλειψεων στο κειμενο και καλεσμα για απο κοινου επανασυνταξης ? Ακομα και σημερα η πρωτη αντιδραση ηταν η παραπομπη στο μνημονιο βαση του οποιου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δε καταλαβαίνω γιατί το μνημόνιο που έδωσε στον ερασιτέχνη η ΠΑΕ πρέπει να είναι 250 σελίδες με κάθε λεπτομέρεια για το παραμικρό ενώ αυτό που υπέγραψε με τον Μυστακίδη θεωρείτε από όλους απόλυτα φυσιολογικό.
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
Ένα απλό μνημόνιο συνεργασίας κατέθεσε η ΠΑΕ όπου οι ακριβείς όροι θα οριστούν σε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.
βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει
οτι ναναι αρχισε ολο αυτο το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε καταλάβει ότι τα αυτονόητα λέμε και πρέπει να τα εξηγούμε με σεντόνια έτσι;
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
Το γήπεδο ποδοσφαίρου γίνεται για να έχεις παραπάνω έσοδα έτσι ώστε να έχεις καλή ομάδα .
Δεν γίνεται για να έχεις ωραίο γήπεδο και να βγαίνουμε φωτογραφίες εμείς .
Ανήκει στον Α.Σ γιατι υποτίθεται ο Α.Σ ενδιαφέρεται ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
ετσι κανει και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ύστερα και από το σημερινό οπου μία υπάλληλος δικηγόρος και ένας μαθηματικός και ραδιοφωνικός παραγωγός - συμμαθητής και συμπαίκτης το 68 στην αλάνα με τον ησαιαδη (τι ακούμε Παναγία μου στον ΠΑΟΚ) ήταν τα πρώτα βιολιά σε συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη με κομπάρσο τον πρόεδρο θα ξανά αναφέρω την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 06:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γήπεδο , η πρωτοβουλία των κινήσεων και η όλη κατάσταση ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣ οπότε και η ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση .
Τραγικοί χειρισμοί, κοροϊδία , μυστικά , λάσπη και κλειστές πόρτες.
Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι τύποι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι με τις συνθήκες που ...
Τραγικοί χειρισμοί, κοροϊδία , μυστικά , λάσπη και κλειστές πόρτες.
Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι τύποι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι με τις συνθήκες που ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που φτάσαμε πάντως και απο τη στιγμή που τόσο η πλειοψηφία του κόσμου,όσο και ο βασικός χρηματοδοτης του ΑΣ, έχει άρει την εμπιστοσύνη του στη παρούσα διοίκηση του ερασιτέχνη,η παραίτηση του ΔΣ και η διενέργεια εκλογών είναι μονόδρομος. Ευχής έργον να προκύψει ένα νέο σχήμα όσο το δυνατόν ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.
Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.
Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...