Κλεψιμο εκκλησιας ειναι η ρητρα του,γερος να ειναι να συνεχισει ετσι.Δειχνει να γουσταρει που βρισκεται εδω,δειχνει παθος,τσαμπουκα και εχει μια ωραια φινετσατη ποιοτητα.Απο μενα ειναι ναι!
Δεν περιμενα το σημερινο για να τον κρινω,με αντιπαλο την Λιλ επαιξε αξιοθαυμαστα.
Η αναζήτηση βρήκε 561 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Επειτα απο σημερινη τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Α.Σ.,αναμενω να μου στειλουν μεσω email την αιτηση.Αι να δουμε.....
Αν μεχρι το απογευμ; δεν μου την στειλουν,θα ξαναπαω απο τα γραφεια τους,αυτη την φορα ελπιζω να ειναι ανοικτα.
Υ.Γ. τα τηλ τα σηκωνουν κατευθειαν παντως.
Αν μεχρι το απογευμ; δεν μου την στειλουν,θα ξαναπαω απο τα γραφεια τους,αυτη την φορα ελπιζω να ειναι ανοικτα.
Υ.Γ. τα τηλ τα σηκωνουν κατευθειαν παντως.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έστειλα email χθες λέγοντα ότι είμαι κάτοικος εξωτερικού και μου έστειλαν την αίτηση και που να βάλω τα 51 ευρώ. Βέβαια εγώ δεν θα μπορώ να συμμετάσχω στις αρχαιρεσιες οπότε είμαι ένα ακίνδυνο 50ρικο. :mrgreen:
@Psaras Ή αίτηση παραμένει η ίδια, με αυτήν που μου έστειλες .
Ρωτησα για ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εισαι σατανας 
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολεεεεεε,ηρθε η αιτηση.
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ταινίες - σειρές
Τελειωσα εχθες το Dexter (την βασικη σειρα), με χαλασε το τελος γιατι φαινοταν προχειροδουλεια αλλα γενικοτερα ηταν πολυ ωραια σειρα. Τωρα σειρα εχουν τα sequels! Υπαρχει καποιο επισημο μεσο που τα δειχνει (Στην Ελλαδα με ελληνικους υποτιτλους, δεν εχω VPN); ξερει κανεις; ή πρεπει να ψαξω στις ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Αν θυμαμαι καλα,διορθωστε με αν κανω λαθος.Το συμβολαιο του Μπιανκο με την Φιορεντινα,τελειωνε το 2026,για να ερθει σε εμας πηρε μια προεκταση μεχρι το 2027 και μπηκε οψιον αγορας.
Αρα τελος της σεζον θα εχει ενα ακομα χρονο συμβολαιου,θεωρω οτι βαλανε βατη ρητρα,τωρα το ποσο ειναι,ΕΘΞ (Ενας Θεος ...
Αρα τελος της σεζον θα εχει ενα ακομα χρονο συμβολαιου,θεωρω οτι βαλανε βατη ρητρα,τωρα το ποσο ειναι,ΕΘΞ (Ενας Θεος ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Παρ 31 Οκτ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις εστειλα την αιτηση εγγραφης νεου μελους.Θα περιμενω να γινει το Δ.Σ. για να αποφασισουν αν θα με δεχτουν.Κατι μου λεει πως πιο γρηγορα θα δεχτουν εμενα παρα την ΠΑΕ. 
- Παρ 31 Οκτ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήρα τηλέφωνο για εγγραφή πριν κανένα δίωρο αλλά δεν μου έχουν στείλει στο email τίποτα. Αναμένω ή να ξανά πάρω τηλέφωνο;
Να περιμενεις,εγω τους πηρα χθες το πρωι και το απογευμα το εστειλαν,αν το επιτρεπουν οι μοντς μπορω να τους στειλω το email με την αιτηση και τον ΙΒΑΝ του Α.Σ. και να το ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Το συμβολαιο του Θεμπαγιος επισης ειναι καθαρα γυρω στα 5εκ,θα αφησει δηλαδη την Ρεαλ για να ρθει στον ΠΑΟΚ,που οκ ειμαστε μεγαλυτερο κλαμπ,αλλα τετοιο συμβολαιο δεν παιζει να του δωσουμε του Ντανι του Θεμπαγιος.
Ασε ρε Μιχο τωρα να πουμε ξερω γω δηλαδη.
Ασε ρε Μιχο τωρα να πουμε ξερω γω δηλαδη.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@PAOKpanta Ρωτησα και εγω σε περιπτωση απορριψης τι γινεται,και μου ειπε σαφως και τα χρηματα γυρνανε πισω,αλιμονο και γελασε η γυναικα.Επισης εγραψα μονο ενα ατομο που μπορει να με προτεινει,δεν βρηκα αλλο και μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα,μπορουν να το συμπληρωσουν αυτοι.
- Παρ 31 Οκτ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
E αυτο εξιπακουεται αδερφε μου,πρεπει να γνωριζουμε τις υποχρεωσεις μας οσο και τα δικαιωματα μας σαν μελη.Προφανως και θα τους ζαλισω τον ερωτα μεχρι να τα καταφερω,εχω υπομονη και επιμονη. 
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=1&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για τον ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για τον ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.
https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,
Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.
Καλησπέρα,