Η αναζήτηση βρήκε 561 εγγραφές
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Τι 2 αλλαγες ρε τραχανα;Αλλη μια εμεινε
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Βαρια βαρια του Βολου η φανελα!
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αν ειναι να ισοφαρισει,ας το κανει στο 90+,εγω το κλεινω,καλυτερα να δω Formula 1
- Δευ 27 Οκτ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κανεις δεν αναφερει οτι ΑΝ το γηπεδο δεν το κανει ο Ιβαν (ο οποιος κατεχει την ΠΑΕ),τοτε θα πληρωνει ενοικιο,και σιγουρα δεν θα ειναι φθηνο,αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα η ΠΑΕ για να βγαζει κερδος,να ΠΡΕΠΕΙ να ανεβασει κατακορυφα τα διαρκειας (βλεπε αεχ).Αν δεν πληρωνει ενοικιο θα ειναι πιθανο πιο ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
@PAOKpanta Θα παρω τηλ σε καμια ωρα,ελπιζω να το σηκωσουν,δυστυχως δεν μπορω να βρω 2 ατομα για να με προτεινουν.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
Θα παω την Τεταρτη που εχει κ τον αγωνα,για περισσοτερες πληροφοριες θα γραψω αφου παω πρωτα.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω τα του ΑΣ με ΠΑΕ.Το μπασκετ εχει αλλο τοπικ!
- Δευ 27 Οκτ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD
Θα φωναξω για 10 ατομα,αφου πρωτα φαω μια (λεμε τωρα) μακαροναδα!
- Τρί 28 Οκτ 2025, 00:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον,πηρα τηλ στον Α.Σ. μου ειπαν καλυτερα απο κοντα να κανω την αιτηση.Απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 9 το απογευμα ειναι ανοικτα,κατω απο την Θ6.
Θέλουν να κάνουν προληπτικόν φυσιογνωμικόν τσέκ μην ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο διευθυντής της FORZA, Κώστας Βασιλόπουλος, προχώρησε σε αποκάλυψη αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, μιλώντας στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί» του OPEN.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ωρίμανση των μελετών ώστε να λάβει τα επίσημα έγγραφα για επικαιροποίηση των ...
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ωρίμανση των μελετών ώστε να λάβει τα επίσημα έγγραφα για επικαιροποίηση των ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
navigator11 Ηταν ευγενικη η κυρια που μου μιλησε στο τηλ,και πραγματικα ενιωσα οτι ηθελε να εξυπηρετησει.Δεν θα κακολογησω,ουτε θα ψαξω αφορμες για να κραξω.Πιθανοτητα δεν εχουν την καταλληλη τεχνογνωσια η εργαλεια.
Την Τεταρτη θα ρωτησω και για ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να βρεθουν απο ...
Την Τεταρτη θα ρωτησω και για ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να βρεθουν απο ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι ΧΡΕΟΣ μας να γραφτουμε στον ερασιτεχνη.Αν απο τα ξερω γω 2.000 ενεργα μελη του φορουμ,γραφτουμε ενα 10% κ μπορεσουμε να πεισουμε απο το οικογενειακο/φιλικο περιβαλλον ο καθενας απο καμια 10αρια,θα ειναι προς την σωστη κατευθυνση.
Απο κει και περα,ας εχει ο καθενας την γνωμη του για το ...
Απο κει και περα,ας εχει ο καθενας την γνωμη του για το ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Διαφωνω καθετα περι Βεζυρτζη για 1926 λογους.Συμφωνω για Μπουντουρη και αξιοποιηση κ αλλων παλαιμαχων.
Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.
Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.
Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
- Τετ 29 Οκτ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συμπληρωσω.Συμπλευση και κυνηγι στην πολιτεια για οσο το δυνατον περισσοτερα κονδυλια για ολο το εργο (περιξ,γηπεδου κτλ).
- Τετ 29 Οκτ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.
Η μονη χαρα που ειδα και χαιρετησα το πιο αγνο παοκτσακι,τον ...
Η μονη χαρα που ειδα και χαιρετησα το πιο αγνο παοκτσακι,τον ...