Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές
- Παρ 10 Οκτ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@ΑΜΠΑΛΑΕΑ μη διαστρεβλώνεις λόγια.
Έγραψα πως αν φοβάσαι πάντα για το ποιός θα 'ρθει θα έμενες ακόμα με τον Βουλινό κι ας είχε βάλει λεφτά.
Δεν τον συνέκρινα με τον Σαββίδη.
Εσύ συγκρίνεις τον Μυστακίδη με κάτι Δρόσους...
Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντε καμία βολτα μερα που ναι σημερα,πιειτε κανα τσιπουρο και χαλαρωστε λιγο
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αρης αλλαξε ιδιοκτησία σε 1 μηνα απο τη στιγμή της εκδηλωσης ενδιαφεροντος..Εδω εχουμε 2 μηνες και μιλανε για ακομα 1..δε σας φαίνεται περιεργο;;
το έχω ξαναγράψει. Το ενδιαφέρον και οι επαφες στον Ρούλη ξεκίνησαν Απρίλιο. Ο οικονομικός έλεγχος επίσημα ξεκίνησε 6 Ιουνίου και η έγκριση της ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας έχεις ...
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας έχεις ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει που κανένας δεν ξέρει τι συμφωνήθηκε, κανένας δεν ξέρει τι είπανε , αλλά όλοι έχουν άποψη.
Από τη μια μεριά έχουμε έναν άκρως επιτυχημένο. επαγγελματία ΠΑΟΚτση Παράγοντα και από την άλλη έχουμε ένα δισεκατομμυριούχο.
Αλήθεια πιστεύετε πως συζήτησαν αυτοι οι δυο και αλλά κατάλαβε ο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το καλό όλων μας, κόψτε τους χαρακτηρισμούς. Απλά κόψτε τους. Δεν γίνεται να έχετε τόση αντοχή να μαλώνετε εδώ και μήνες με συνοπαδούς σας. Ειλικρινά δηλαδή.
Πείτε ρε μλκες ο καθένας την άποψη του, σεβαστείτε επιτέλους πως μπορεί κάποιος άλλος μλκας να έχει μια άλλη άποψη, διαφωνήστε όσο θέλετε ...
Πείτε ρε μλκες ο καθένας την άποψη του, σεβαστείτε επιτέλους πως μπορεί κάποιος άλλος μλκας να έχει μια άλλη άποψη, διαφωνήστε όσο θέλετε ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο,τι ακριβώς γραφείο ο παοκ χμ. Δεν αλλάζω ούτε τελεία. Νιώθω ακριβώς τα ίδια. Σκέφτομαι ακριβώς τα ίδια. Ανήκω στην γενιά του Μπανε.
Ο ΠΑΟΚ μας έχει την ευκαιρία να ανοίξει όσο ποτέ άλλοτε τα φτερά του. Σε 2-3 χρονια Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει δύο άτρωτα κεφάλια (μπαλα-μπασκετ) που να ...
Ο ΠΑΟΚ μας έχει την ευκαιρία να ανοίξει όσο ποτέ άλλοτε τα φτερά του. Σε 2-3 χρονια Ο Δικέφαλος μπορεί να έχει δύο άτρωτα κεφάλια (μπαλα-μπασκετ) που να ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μπάσκετ ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου/αρχές Οκτωβρίου τις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε νέας σεζόν. Το να θέλουν να το τελειώσουν μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν όπου διεκδικείς είτε είσοδο στην Ευρωλίγκα είτε δημιουργείς αγωνιστικά και "υποδομικα" θέση μετόχου για να μπεις του παραχρονου, ε ναι, θα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
H KAE δεν πρέπει να αναφέρει το χρονοδιάγραμμα γιατί θα γίνουν συγκρίσεις με την ΠΑΕ. Μάλιστα

- Παρ 08 Μάιος 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε ας βρεθεί ο Π.Α.Ο.Κ. με 2 γήπεδα, 2 προπονητικά, κτήρια δεξιά, κτήρια αριστερά να γιγαντωθεί η ομάδα να μην έχει ανάγκη κανένα και αφήστε τις κόντρες και τις ημερομηνίες και τα επικοινωνιακά.
Ας έρθει και τρίτος δισεκατομμυριούχος-εφιάλτης των ποκ στον ερασιτέχνη. Να ζήσω μεγάλες στιγμές θέλω ...
Ας έρθει και τρίτος δισεκατομμυριούχος-εφιάλτης των ποκ στον ερασιτέχνη. Να ζήσω μεγάλες στιγμές θέλω ...