Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές

Return

από Ιάσονας
Τρί 19 Μάιος 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Από Λουτσε που θες να πάμε ;;;
Εγώ τον κράτουσα εύκολα να ξέρετε . Αν ο ίδιος το επιθυμεί .
Θεωρώ ότι φέτος ήταν ο καλύτερος ΠΑΟΚ εβερ όταν ήμασταν καλά .
Ήμασταν άτυχοι γαμηθηκε το σύμπαν και μετά μας πήρε από κάτω .
Ολοι φταίνε αλλά γυρίζει άνετα . Αρκεί να ...
από niks
Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ
από smoothcriminal1926
Τετ 20 Μάιος 2026, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Την τελευταία πενταετία τι έκανε ; Ένα γαμημενο το πιο μάγκικο πήρε, αυτός και οι παίκτες του.Ακου τη έκανε την τελευταία πενταετία,; Γράφετε και δε οπαδικο σάιτ.

Σιγά ρε μεγάλε. Αυτός και οι παίχτες του πήραν το πιο μάγκικο. Τους 3 σερί χαμένους τελικούς με κατώτερους αντιπάλους με βάση ...
από deathmassious
Πέμ 21 Μάιος 2026, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Α, όχι δηλαδή ότι ο Λουτσέσκου είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά δεν υπάρχει χρόνος, αλλιώς θα το σκεφτόμασταν. Και του χρόνου που μπορεί να ξεκινάει η Ευρώπη πάλι τον Ιούλιο, δεν θα υπάρχει χρόνος μωρέ πάλι, που να ψάχνεις τώρα, άλλωστε δεν υπάρχουν προπονητές στην αγορά, μόνο κατι Πούσιτς και ...
από tsou
Σάβ 23 Μάιος 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Από την Forza μαθαίνουμε σήμερα και επίσημα πως δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή και ο σχεδιασμός προχωράει με τον λουτσο.

Λευκή πετσέτα, θα πω εγώ. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ.

Δε βαριέσαι....θα δούμε μπαλάρα Νοέμβριο-Γέναρη θα αδειάσει-καταρρεύσει η ομάδα τον Μάρτη θα χάσει κάθε δυνατό στόχο ...
από freemind
Παρ 17 Απρ 2026, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 88-77 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Να κοπει το τσιγαρο στο γηπεδο, το αλκοολ, να κοπουν οι ορθιοι, οι βρισιες, τα συνθηματα, οι φωνες και τα καπνογονα. Να γινουμε ευρωπαιοι φλωροι για να μην βγειτε καποιοι απ τις ανεσεις σας.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ...
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 29 Απρ 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

George Best4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 21:47 Με Χατζόπουλο το παλεψαμε, με Τέλη χάνουμε με +20 στο Μιλκο καπ του μπάσκετ.
Ναι, φοβερή λογική.
"Και με Χατζόπουλο έχανα στον τελικό."
Πες και ένα "ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΕ" να δέσει το γλυκό...
από Shivaspace
Τρί 09 Ιουν 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

ενώ με τον Λουτσέσκου στα προκριματικά δαγκώνουμε