Η αναζήτηση βρήκε 193 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
<t>Τίποτα δεν έκανε ο Άμπελ. Ούτε εδώ,ούτε στην Μπράγκα,ούτε στην Παλμέιρας. Πουθενά. Γενικά δεν υπηρχε ποδόσφαιρο σαν άθλημα πριν γεννηθεί ο Λουτσεσκου. Αυτός το ανακάλυψε. Απορώ που δεν ήρθε η Ρεάλ να τον αρπάξει από τα χέρια μας και ταλαιπωρείται. <br/>
Γελάει ο κόσμος με την αντίληψη που έχετε ...
Γελάει ο κόσμος με την αντίληψη που έχετε ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας;
Όταν ήταν μέσα στους στόχους τα Χριστούγεννα δεν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας;
Όταν ήταν μέσα στους στόχους τα Χριστούγεννα δεν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι να το κάνεις που γνωρίζονται μεταξύ τους αν δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους ; Ομάδα να παίξει μπάλα θέλουμε να κάνουμε όχι παρέα να πάμε για καφέ . Αν μένεις από δυνάμεις στο 60 η ομοιογένεια πάει περίπατο .
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
18,19,24 ξεχνάω καποια; Ε και άλλοι απέτυχαν , να φέρουμε άλλον δηλαδή και θα εγγυηθεί την πρόκριση; Αν δεν τη φέρει να τον διώξουμε; Τίποτα δεν εγγυάται την πρόκριση, στηρίζεις την επιλογή σου και προχωρας, Ραζβαν ή άλλος
Κι επειδη απετυχαν αλλοι, πρεπει να μεινει αιωνια? Οχι φιλε, εμεινε πηρε ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.
Δεν μπορω με τιποτα να ταυτιστω με αυτο.
Δεν μπορω με τιποτα να ταυτιστω με αυτο.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
Ο Νίκολιτς δεν είναι σοβαρός ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
Φίλε nunies δε θα ήθελα άλλον έναν Αμπέλ, να στο πω έτσι. Πρωτάθλημα έχει φέρει μόνο ο Λόυτσε και ο Ίβιτς το διεκδίκησε. Τι έχουν κοινό; Ξέρουν το χάλι του πρωταθλήματος μας
ΥΓ: ρίσκο είναι όλα
Η Κούλα έκλεψε το ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνέχισε να τους δουλεύεις έτσι...πλέον είναι διασκεδαστικό
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πειράζει που χάσαμε άλλον έναν τελικό από το θηρίο ΟΦΗ αυτή τη φορά, δεν πειράζει που η αεκ των ανύπαρκτων μπακ μας κάνει πλάκα , δεν πειράζει που χάνουμε και την δεύτερη θέση από τον χειρότερο γάβρο που εγώ προσωπικά θυμάμαι ... γιατί για 1.5 μήνα παίξαμε μπαλάρα
Γρήγορα να ανανεώσουμε όποιον ...
Γρήγορα να ανανεώσουμε όποιον ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κυκλος εκλεισε
το να μπαινει η ομαδα και να φαινονται τουριστες φτανει.
το να μπαινει η ομαδα και να φαινονται τουριστες φτανει.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Να μείνει να παίζει 20 λεπτά το τρίμηνο και να μας λένε ότι χάνουμε γιατί παίζει αυτός και δεν έχουμε τον Γκρούγιτς και τον Λιούμπισιτς στον πάγκο να έχουμε βάθος.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Λουτσέσκου: "Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο σήμερα, ειδικά όταν παίζουν δύο κουρασμένες ομάδες"
Πάλι κούραση; τώρα τι φταίει και είμαστε πάλι κουρασμένοι...
Πραγματικά ξέρω ότι μου κάνει κακό και καλύτερα να βάλω τη σαγιονάρα και καλό καλοκαίρι αλλά έχω σιχαθεί να ακούω της πανηλίθιες δικαιολογίες σου ...
Πάλι κούραση; τώρα τι φταίει και είμαστε πάλι κουρασμένοι...
Πραγματικά ξέρω ότι μου κάνει κακό και καλύτερα να βάλω τη σαγιονάρα και καλό καλοκαίρι αλλά έχω σιχαθεί να ακούω της πανηλίθιες δικαιολογίες σου ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν πάρει την ενδεκάδα της Ρεάλ και την ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα τα ίδια θα κάνει