Nikodiai έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 14:17 Μιλάς με ΠΑΟΚτσηδες για την προοπτική, μέσα στην τρελή χαρά όλοι, και μετά μπαίνεις εδώ μέσα και ξενερωνεις την ζωή σου.
Η αναζήτηση βρήκε 54 εγγραφές
- Τετ 10 Σεπ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Τετ 10 Σεπ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τελαρος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να εμπλακεί στον ΠΑΟΚ είτε σε ποδόσφαιρο ειτε σε Μπασκετ
Αν ηθελε , ο ΠΑΟΚ ειδικά στο μπασκετ εχει μια σχεδον 20ετια που του δινει "ευκαιρια"
Ο Τελαρος τον ΣΑΒΒΙΔΗ επιχειρηματικά εχει στόχο και χρησιμοποιεί τον ΠΑΟΚ
Με την συνδρομή πάντα των χρήσιμων και πρόθυμων ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας πω κάτι ρε παιδιά;
Μπορεί να είμαι μικρός ηλικιακά και να μην πρόλαβα τις μεγάλες δόξες του μπάσκετ.
Μπορεί παίχτες όπως τον Μπάνε και τον Πέτζα να τους έχω ζήσει μόνο μέσα από ιστορίες και εικόνες
Αλλά βαρέθηκα κάθε χρόνο να παίζουμε με γαβροβαζελους και το ερώτημα να είναι πολλά ή λίγα ...
Μπορεί να είμαι μικρός ηλικιακά και να μην πρόλαβα τις μεγάλες δόξες του μπάσκετ.
Μπορεί παίχτες όπως τον Μπάνε και τον Πέτζα να τους έχω ζήσει μόνο μέσα από ιστορίες και εικόνες
Αλλά βαρέθηκα κάθε χρόνο να παίζουμε με γαβροβαζελους και το ερώτημα να είναι πολλά ή λίγα ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανάγκη των περισσοτέρων να δημιουργείτε στρατόπεδα είναι τρομερή. Δεν σας αφήνει να χαρείτε ούτε σε τυχόν θετικές εξελίξεις.
Το να έχει το μπάσκετ ο Μυστακίδης είναι ευλογία. Ήδη είδαμε πώς η παρουσία του ενεργοποίησε τον Ιβάν.
Αυτόματα και με φόντο τη Νέα Τούμπα θα υπάρξει συναγωνισμός στο ...
Το να έχει το μπάσκετ ο Μυστακίδης είναι ευλογία. Ήδη είδαμε πώς η παρουσία του ενεργοποίησε τον Ιβάν.
Αυτόματα και με φόντο τη Νέα Τούμπα θα υπάρξει συναγωνισμός στο ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγώ δε θέλω να την πάρει ο Μυστακίδης και για να μη μαλώνουμε
νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες
ότι ο Ιβάν είναι και πιο σίγουρη
λύση αφού τον ξέρουμε και δε θα
έχουμε και διχόνοια. Οπότε με τη
λογική και εσύ μαζί μου είσαι.
Δε νομιζω οτι ο σαββιδης στη φαση αυταρκειας που ειναι θελει να ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγόρι μου καλό... Τα 2 άρθρα που παραθέτω λένε κάτι πολύ απλό. Πριν καποια χρονια εγιναν καποιες βολιδοσκοπησεις για αρη και ΠΑΟΚ. Οχι απαραιτητα με δικη του πρωτοβουλια αλλά ο λόγος που έγιναν οι βολιδοσκοπησεις είναι απλός: Ο άνθρωπος άρχισε να επενδύει στην Ελλάδα σε μετοχές (βλέπε Πειραιώς ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι δε γουστάρετε τον τύπο δεν μπορείτε απλά να μην ασχολείστε με το μπάσκετ για να ησυχάσουμε όλοι ?
Πες ότι παίρνει την ΚΑΕ αυτός ο διάολος ο ίδιος, οκ, έχει αλλά τόσα τμήματα ο ΠΑΟΚ, τι μαλώνουμε χωρίς λόγο.
Πες ότι παίρνει την ΚΑΕ αυτός ο διάολος ο ίδιος, οκ, έχει αλλά τόσα τμήματα ο ΠΑΟΚ, τι μαλώνουμε χωρίς λόγο.
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε αυτός πού θα έρθει να έχει στον μυαλό του πρώτη σκέψη να πάρει το μπάσκετ και όχι να κάνει αναγκαστική αγορά απλά για να κάνει μπασιμο ενώ το μυαλό τού είναι αλλού,γρηγιρα η αργά αυτό θά είναι κακό για το μπάσκετ.....
Πως ακριβως θα κανει μπασιμο δεν μας λετε.
Το μπασκετ τι ακριβως πιο ...
- Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΜΠΑΛΑΕΑ μη διαστρεβλώνεις λόγια.
Έγραψα πως αν φοβάσαι πάντα για το ποιός θα 'ρθει θα έμενες ακόμα με τον Βουλινό κι ας είχε βάλει λεφτά.
Δεν τον συνέκρινα με τον Σαββίδη.
Εσύ συγκρίνεις τον Μυστακίδη με κάτι Δρόσους...
Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ανθρώπους ...
Έγραψα πως αν φοβάσαι πάντα για το ποιός θα 'ρθει θα έμενες ακόμα με τον Βουλινό κι ας είχε βάλει λεφτά.
Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ανθρώπους ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 07:48
- Jump to forum
- Jump to topic
@ΑΜΠΑΛΑΕΑ μη διαστρεβλώνεις λόγια.
Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντε καμία βολτα μερα που ναι σημερα,πιειτε κανα τσιπουρο και χαλαρωστε λιγο
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
ΟΛΟΙ .Χωριστηκατε σε Ιβανικους ,Μυστακιδικους κι ο ΠΑΟΚ (ενας ειναι ρε μλκες)
ερχεται μετα.Φτανει κουρασατε.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο αρης αλλαξε ιδιοκτησία σε 1 μηνα απο τη στιγμή της εκδηλωσης ενδιαφεροντος..Εδω εχουμε 2 μηνες και μιλανε για ακομα 1..δε σας φαίνεται περιεργο;;
το έχω ξαναγράψει. Το ενδιαφέρον και οι επαφες στον Ρούλη ξεκίνησαν Απρίλιο. Ο οικονομικός έλεγχος επίσημα ξεκίνησε 6 Ιουνίου και η έγκριση της ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας έχεις ...
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας έχεις ...