Η αναζήτηση βρήκε 187 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Τέλεια είμαστε, αφού για δέκα λεπτά ήμασταν καλύτεροι του γάβρου, φάνηκε η ποιότητα. Τι να λέμε
- Τετ 13 Μάιος 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-αεκ 1-1,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ευκολο το επιχειρημα για τις απουσιες λογω τραυματισμων, αλλα καθε χρονο επι Λουτσεσκου εκτος απο αυτη του πρωταθληματος αυτους τους μηνες η ομαδα αδειαζε, τυχαιο δεν θα ειναι. Οπως λεμε πως η ομαδα Νοεμβρη-Γεναρη παιζει την καλυτερη μπαλα αλλα στα προκριματικα του καλοκαιριου και μεχρι τον ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Ο Λουτσεσκου το είπε, φέτος θα το απολαύσει. Να τον χαίρεστε. Άλλος το τρώει και δροσίζεται, άλλος το τρώει και ζοριζεται!!!
Είπα κ εγω δεν θα εμφανιστεί καποιος να πει οτι φταίει ο λουτσεσκου. Ευτυχως υπάρχετε εσεις να μη βαριόμαστε.
Όχι βέβαια, ο Λουτσεσκου δε φταιει ποτέ και σε τίποτα ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε και 15 να φας για κάποιους δεν θα φταιει ποτέ, μην το ψαχνεις. Τωρα ενταξει 1,5 χρονο βλεπουμε ομαδα χωρις αυτοματισμους, χωρις φυσικη κατασταση, χωρις διαθεση για ποδοσφαιρο αλλα φταινει ολοι οι αλλοι εκτος απ το λουτσεσκου.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ΟΛΟΙ Φταινει. Φταιει ο προπονητης που η ομαδα ΔΕΝ βλεπεται εδω και πολυ καιρο, δεν ξεχναμε τη περσινη χρονια που καναμε να νικησουμε ποσες βδομαδες εντος εδρας ή που νικησαμε πρωτο ντερμπι στα play off. Φταιει ΚΑΙ η διοικηση ομως. Κατσε τωρα γτ δινει πεναλτι μαλλον κ δν μπορω να γραψω..
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γραφουμε; Εχουμε ζησει αλλους προπονητες να τρεχουν να κρυφτουν δυστυχώς για μικροτερα παραπτωματα απ το σημερινο; Τι σου κανει εντύπωση.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν έχει καμία σχέση αν είναι δανεικός ή ξεδανεικος ο παίκτης. Το θέμα εινα αν υπάρχει ενσωματώση στην ομάδα και αν είναι έτοιμος να παίξει.
Δηλαδή άλλοι πήραν ευρωπαϊκό τίτλο με 5-6 δανεικούς και εμείς ανακαλύψαμε την Αμερική;
Ελπίζω να μην ξαναδούμε Ιβανουσετς πριν τα Χριστουγενα ναι παίζει και ...
Δηλαδή άλλοι πήραν ευρωπαϊκό τίτλο με 5-6 δανεικούς και εμείς ανακαλύψαμε την Αμερική;
Ελπίζω να μην ξαναδούμε Ιβανουσετς πριν τα Χριστουγενα ναι παίζει και ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
μυστη μου, κραζουν οι αλλοι τον μακη, τον κραζουμε και εμεις, και μετα λεμε οτι δεν ειμαστε σαν τους αλλους
Άμα σου αρέσει το πως σφυράνε την ομάδα, κλείσε ραντεβού σε οφθαλμίατρο μύστη μου.
Σ έδωσε πέναλντι, ακύρωσε γκολ αφσαιντ κ ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τσόφλια? Που σε αδικεψε ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Ενώ ο πολύς Ντέλιας μάγεψε τα πλήθηPAOK_Antarctica έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 22:19 Πέλκα θα σου δώσω την αδερφή μου για να είμαι σίγουρος ότι είναι παρθένα
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς διάθεση ειρωνείας, θέλω όλοι εσείς που μιλάτε για ροστερ, δανεικούς, μεταγραφές και βάθος πάγκου να μου πείτε με ποιους ξεκίνησε ο ΟΦΗ και ποιους έφερε από τον πάγκο. Ποιους πρέπει να έχουμε στην ομάδα για να κερδίσουμε αυτούς τους παίκτες;
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Φτάνει πια με το διοικώ από το σκάιπ!!!
Φτάνει πια με τον Ρουμάνο δεν έχει πλέον καμία ιδέα καινουρια ποδοσφαιρική και είναι κολλημένος σε πρόσωπα και θέσεις
Φτάνει με το ανέκδοτο Κεντζιορα
Φτάνει και με τον 12 εκατομμύρια Πιτ Μπουλ γιατί αποδεικνύεται Τσιουάουα σιγά σιγά
Φτάνει να αναστενουμε ...
Φτάνει πια με τον Ρουμάνο δεν έχει πλέον καμία ιδέα καινουρια ποδοσφαιρική και είναι κολλημένος σε πρόσωπα και θέσεις
Φτάνει με το ανέκδοτο Κεντζιορα
Φτάνει και με τον 12 εκατομμύρια Πιτ Μπουλ γιατί αποδεικνύεται Τσιουάουα σιγά σιγά
Φτάνει να αναστενουμε ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλαγή προπονητή θέλει η ομάδα.
Ούτε πινελιές, ούτε στοχευμένες προσθήκες, ούτε τίποτα
Αλλαγή προπονητή.
Ούτε πινελιές, ούτε στοχευμένες προσθήκες, ούτε τίποτα
Αλλαγή προπονητή.
- Κυρ 26 Απρ 2026, 01:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι αισιοδοξία είχα από χθες κράτησε μέχρι το 20', εκεί κατάλαβα ότι ο πεθαμένος δεν κλάνει. Η συνέχεια δε με εξέπληξε.
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
Η ομάδα είναι νεκρή από το Φεβρουάριο και πρέπει να πέσουν κεφάλια για αυτό.
Ούτε μια ανανέωση παίκτη και φυσικά προπονητή. Ούτε μια, στο καλό όλοι. Μπούλο όλοι πολύ ευγενικά ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 07:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μετά από 8 ώρο ύπνο και με χαμηλούς παλμούς το ίδιο πράμα θέλω να πω . Γαμω τα πάντα σας . Ξεφτιλισμένοι .
- Τετ 24 Σεπ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Διαβάζω πολλούς φίλους να λένε ότι παίζαμε απέναντι σε κλώνο μας .
Ακόμα και αυτό αρνητικό για εμάς είναι . Γιατί και τα μπατζετ να βάλεις κάτω τουλάχιστον διπλάσιο έχουμε από τους Εβραίους .
Αρα τι έκανε την διαφορά σήμερα και παίκτες της μισής αξίας έπαιξαν σαν εσένα ;
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Ακόμα και αυτό αρνητικό για εμάς είναι . Γιατί και τα μπατζετ να βάλεις κάτω τουλάχιστον διπλάσιο έχουμε από τους Εβραίους .
Αρα τι έκανε την διαφορά σήμερα και παίκτες της μισής αξίας έπαιξαν σαν εσένα ;
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ