Ακομα και τωρα κρυβεται. Εχετε δει ποτε τον Ιβαν Σαββιδη να υπογραφει δηλωση του ως "Dimera Group IKE"; Μονο εμενα μου φαινεται προσβλητικο ολο αυτο;
Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Προσωπικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο, απο αυτον που ουτε το ονοματεπωνυμο του δεν θελει ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1545 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγω παντως απορω πραγματικα πως ορισμενοι εμπιστευονται περισσοτερο τον λογο της "Alpha Sports Group" (αφου ο επενδυτης ντρεπεται να γραψει το ονομα του) σε σχεση με αυτον την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Λες και δεν εχουν προηγηθει οσα προηγηθηκαν στο θεμα της Νεας Τουμπας, οι απειλες για τις οποιες μιλησαν ...
Λες και δεν εχουν προηγηθει οσα προηγηθηκαν στο θεμα της Νεας Τουμπας, οι απειλες για τις οποιες μιλησαν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
λοιπον επειδη διαβαζω απο χθες διαφορα στα social και εδω μεσα περι αχαριστιας εκβιασμων και λοιπα δακρυβρεχτα παμε να δουμε λιγο την κατασταση με ψυχρή λογική, οπως λειτουργει η αγορα και οχι οπως νομιζουμε εμεις οτι λειτουργει στο κεφαλι μας.
η ημερομηνια της 9ης δεκεμβριου δεν ειναι απλα μια ...
η ημερομηνια της 9ης δεκεμβριου δεν ειναι απλα μια ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
@WestBlock4 αν θελουν κ οι δυο θα λυθει αμεσα, αν χαλαει αυτο το ντιλ ετσι για αστειοτητες τοτε μαλλον δεν υπηρξε σοβαροτητα ποτε
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
κουλούρι Θεσσαλονίκης εκτός πλειστηριασμού. εχει αγοράσει ο Θεσσαλονικέας?
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
να ζητουσαν πωληση θα ηταν ευλογο..αυτος ο οχετος ομως ειναι αηδια..nothu έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 18:56 Ψύχραιμες αντιδράσεις βλέπω και στο φεισμπουκ της ΚΑΕ. Μόνο 99 στους 100 ζητάνε πώληση.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφόσον πήρε αναβολή η συνέντευξη τύπου και ταυτόχρονα προχωράνε, αυτό που βλέπω είναι πως την Τρίτη ο Χατζόπουλος θα μας κάνει μια ανασκόπηση για το τι παρέλαβε και τι παραδίδει στον νέο ιδιοκτήτη.
Τυπική διαδικασία πλέον και λογικά αύριο θα γίνει και το τελευταίο βήμα.
Τυπική διαδικασία πλέον και λογικά αύριο θα γίνει και το τελευταίο βήμα.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακουσα σημερα καποια πραματα που με κανουν ελαφρως αισιοδοξο.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλαρωστε και μη παιρνετε τοις μετρητοις ολα οσα γραφουν οι αρδ.
Αλλοτε δεν εχουν ιδεα κι αλλοτε γραφουν με βαση το οφελος της καθε πλευρας ή των κλικς.
Τοσο καιρο το χετε καταλαβει νομιζω.
Το θεμα ειναι να τελειωσουν ολα καλα.Το πως και το γιατι μικρη σημασια εχουν.
Αλλοτε δεν εχουν ιδεα κι αλλοτε γραφουν με βαση το οφελος της καθε πλευρας ή των κλικς.
Τοσο καιρο το χετε καταλαβει νομιζω.
Το θεμα ειναι να τελειωσουν ολα καλα.Το πως και το γιατι μικρη σημασια εχουν.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης άφησε υπονοούμενα ότι η ΚΑΕ έχει μη-νόμιμα χρέη.
Όμως , σύμφωνα με το joshua και το σνουφελ ( που τους θεωρώ πολύ σοβαρά παιδιά για αυτό τους αναφέρω) η ΚΑΕ πρέπει να βγει και να αποδείξει ότι δεν έχει νόμιμα χρέη.
Δε πάει έτσι ρε παιδιά.
Είσαι κλέφτης και στημένος Δημήτρη. Βγες και ...
Όμως , σύμφωνα με το joshua και το σνουφελ ( που τους θεωρώ πολύ σοβαρά παιδιά για αυτό τους αναφέρω) η ΚΑΕ πρέπει να βγει και να αποδείξει ότι δεν έχει νόμιμα χρέη.
Δε πάει έτσι ρε παιδιά.
Είσαι κλέφτης και στημένος Δημήτρη. Βγες και ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Άδικα χαλιεστε. Θα το ξαναπώ εν συντομία. Μιλαμε για ένα ντιλ και ως τέτοιο βοηθάει να το ερμηνεύουμε.
Ο ακατανομαστος έχει το πάνω χέρι γιατί η ΚΑΕ είναι με το μαχαίρι στο λαιμό όσο πλησιάζει η 09/12 αφού ο Χατζόπουλος έχει πει οτι θελει να φύγει και αν δε γίνει το ντιλ μέχρι τότε θα αναγκαστεί ...
Ο ακατανομαστος έχει το πάνω χέρι γιατί η ΚΑΕ είναι με το μαχαίρι στο λαιμό όσο πλησιάζει η 09/12 αφού ο Χατζόπουλος έχει πει οτι θελει να φύγει και αν δε γίνει το ντιλ μέχρι τότε θα αναγκαστεί ...