Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1564 εγγραφές
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ο τίτλος πρέπει να διορθωθεί. Το όνομα είναι αρκετό όπως στα αντίστοιχα τόπικ του Ιβάν, του Χατζόπουλου, του Ραζβάν κλπ.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Τεράστιε Θανάση, η ιστορία θα σε γράψει ως έναν από τους πιο αγνούς, ηθικούς και ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες στην ιστορία του συλλόγου.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Η θέση σου είναι στην προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Το Ευχαριστω ειναι πολυ λιγο.Να εισαι γερος ρε γιγαντα!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μέρος των δηλώσεων του Θανάση Χατζόπουλου:
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
..." Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να σταματήσει αυτή η μάχη στα social media. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα . Είμαστε από τις πιο τυχερές ομάδες στην Ελλάδα, έχουμε δύο «θηρία» στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Πρέπει να σταματήσουμε τον καυγά και να ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μπραβο σου Μπαρκαρουτσε
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Έμαθα οτι εγινε προσέγγιση επίσημα στο σφαιροπουλο για συμβολαιο 3 ετων
- Τρί 16 Σεπ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πάλη
Το «ευχαριστώ» του Κουγιουμτσίδη στον Ιβάν Σαββίδη: «Μας στηρίζει πάντα»
Ξεχωριστή αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη από τον προπονητή του Γιώργου Κουγιουμτσίδη για την στήριξη που παρείχε στον 23χρονο πρωταθλητή, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης!
Ο 23χρονος ανέβηκε στην ...
Ξεχωριστή αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη από τον προπονητή του Γιώργου Κουγιουμτσίδη για την στήριξη που παρείχε στον 23χρονο πρωταθλητή, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης!
Ο 23χρονος ανέβηκε στην ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα (14/7) στους απεσταλμένους του Ομίλου Metromedia στην Ολλανδία, Κώστα Πετρωτό και Γιώργο Ζαϊρη, ότι, με “εταιρική απόφαση”, όπως διευκρινίστηκε, απαγορεύει την παρουσία τους στις προπονήσεις της ομάδας, στο αθλητικό κέντρο, στο οποίο φιλοξενείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα δεν τους φιμωνει η ΠΑΕ
Μια χαρά μπορούν να γράφουν, όπως έγραφαν
Απλά δε θα βλέπουν τις προπονήσεις
Μια χαρά μπορούν να γράφουν, όπως έγραφαν
Απλά δε θα βλέπουν τις προπονήσεις
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη τρολιά να επικαλούνται μονίμως οι παρατυπούντες ή ακόμα και παρανομούντες, το κράτος δικαίου και το δυτικό τρόπο ζωής.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
Μέχρι να θυμηθώ, ας θυμήσω οτι μόνο τον τελευταίο μήνα είχαμε άρθρα που "τυχαία" έκρυβαν ή παραποιούσαν το νόημα από συγκεκριμένες φράσεις ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιτάξτε, είναι εύλογες οι απορίες των παιδιών που αναρωτιούνται γιατί ενώ πάμπολλα μέσα και δημοσιογράφοι έχουν λοιδωρησει ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές, προπονητή (οι παντες) ,ακόμη και Γιώργο σε διάφορα θέματα, τώρα ξαφνικά έχουμε αυτή την απόφαση.
Όποιος έχει προσπαθήσει να ασκήσει κριτική στο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Οποιος ακούει και αναπαράγει ότι λεει το μετροπολις ας αλλάξει ομάδα καλύτερα.
Ακουσα , όσο αντεξα, Μπουζο, τι να πω, θέλει να μονο το κακο της ομάδας .
Ο Σαββίδης επιχειρεί δολοφονία του Ντελια και η οικογενεια του δίνει πληροφορίες σε αυτούς για τη δυσαρέσκεια του
Μιλάμε για μαρθα βουρτση ...