Αναζήτηση για περισσότερες από 1544 εγγραφές
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Η ΑΜΚ χρειαζεται κανα 25ημερο για να συγκληθει. Το να δανεισει κ να μετοχοποιήσει διασφαλίζει άμεση ρευστοτητα στην ΚΑΕ ωστε να κινηθει χωρις να τραβηξει το θεμα για κανα μηνα ακομα. Και στη ΠΑΕ οταν χρειαζεται ενεση ρευστοτητας ο ιβαν δινει ομολογιακο και μετα το μετοχοποιεί. Διάβασα στον Κούση ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μου βρεις δύο ποστ από δύο διαφορετικά άτομα τα οποία πόστ να λένε ότι είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, αυτό θα είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο PAOKMANIA.
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
- Δευ 13 Οκτ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι κατάλαβα, μπήκαμε σε μια ιστορική εβδομάδα! Ας αγκαλιάσουμε την νέα προσπάθεια που θα γίνει, γιατί εμένα προσωπικά μου αρκεί που το δέχεται ο Θανάσης!
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
Ο Τέλης, θα κριθεί. Όπως κρίνεται ο Ιβάν και όλοι!
Δουλειά μας είναι να τους κάνουμε να νιώσουν όπως νιώθουμε! ΑΓΑΠΗ για το σύλλογο!
Μακάρι ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μπάσκετ αυτά που διακυβεύονται σε χρήμα είναι πολύ λιγότερα, άρα το παρασκήνιο είναι πιο εύκολο να το πάρεις αν ασχοληθείς. Εδώ έσπασε παράγκα 30 ετών που δεν μπορούσε να την σπάσει κανείς στη μπάλα. Έφαγε τα μούτρα του, τσαλακώθηκε αλλά πήρε την επο εκτός αττικής μετά από 100 χρόνια. Αν έχει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αξία μπορεί να έχει η γκόμενα που έρχεται μαζί σου απλά και μόνο για να είναι πιο κοντά στον κολλητό σου
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
O ίδιος ο Τελης δημιούργησε την ανασφάλεια ως προς το πρόσωπο του με τα ανέκδοτα που έβαλε να τον εκπροσωπούν μέσω το Α.Σ. αλλά και γνωστού ομίλου της πόλης.
Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
Δεν νομίζω ότι κανένας δε θέλει να αναλάβει τη ΚΑΕ ο Τελης (αυτό λέγαμε από τότε που πήρε τα κοζια στο ασ) αλλά υπάρχει τεράστια επιφύλαξη ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πανηγυρίζουν έξαλλα έγραψα ενώ θα έπρεπε και ότι είναι λάθος των επικοινωνιολόγων του. Αν δεν είχε προηγηθεί η μαλακια του ας και απλά όπως πολύ σωστά έπραξε. Έμπαινε στην ΚΑΕ σήμερα θα είχαμε πυρσούς στον λευκό πύργο σχέδια για παικταράδες. Ε δεν το λες και επιτυχία αυτό τι να κάνουμε. Είμαι ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.
Δεν τους ...
Δεν τους ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δω ας πούμε είναι το καταστατικό του βαζελου
https://www.pao1908.com/club/katastatiko/
Εδώ έχουμε τα έσοδα
https://www.pao1908.com/anakoinoseis/oikonomikos-apologismos-2024-2025/
236 χιλ από την ΠΑΕ που είναι από το 10% των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου και 148 χιλ από την χρήση του γηπέδου ...
https://www.pao1908.com/club/katastatiko/
Εδώ έχουμε τα έσοδα
https://www.pao1908.com/anakoinoseis/oikonomikos-apologismos-2024-2025/
236 χιλ από την ΠΑΕ που είναι από το 10% των αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου και 148 χιλ από την χρήση του γηπέδου ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Αν μου έλεγε κάποιος πριν 5 6 χρόνια ότι θα έρθει η στιγμή να πάρει την ομάδα κάποιος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και θα στεναχωριομουν που θα φύγει ο προηγούμενος θα τον έλεγα τρελό.
Αυτό τα λέει όλα για τον Κ.Χατζοπουλο.
Αυτό τα λέει όλα για τον Κ.Χατζοπουλο.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Τι παρέλαβες ,τι παραδίδεις....Τι να πει κανεις...
Μονο RESPECT
Μονο RESPECT
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος τον μαμαει και αυτον και το μετροπολις
ο αρκουδης εντωμεταξυ πως ειναι εκει ακομα? η παε κατι μυνησεις που δηθεν εκανε που ειναι?
κυρ κυρ δεν ελεγε οτι αυτοι θα εξαφανιστουν?
δεν τα ξερεις καλα ακαταδιωκτο με νομο που περασε ο αυγενακης ειχε η επιτροπη,αντιπαθεια στην ΠΑΕ ενω ζουμε τα ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πετρωτοζαιρηδες και οι τοσκιτσοτσακαλεες ειναι κακοι αλλα οι κολκοτσορμπατζογλοβασιλοπουλοι ειναι καλοι?
Μην πατησεις φιλε το ποδι σου στο μπασκετ εχουμε κατι χιλιαδες που περιμενουν να δουν τον μεγαλο ΠΑΟΚ στην κορυφη της Ευρωπης
Άσε μας ρε φίλε, φέρνουν οι άλλοι ορκισμένο εχθρό του ΠΑΟΚ κ ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη giliopoulos αλλά ξέρεις να διαβάζεις; Βλέπεις τι λέει ο τίτλος; Για την αντίθεση της στον προσωπικό αριθμό μίλησε η "ψεκασμένη" κυρία, όχι για τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και βγαίνει εκτεθειμένη για τις απόψεις τις. Ο Αρκούδας για τον ΠΑΟΚ μίλησε και ότι θέλει να τον βοηθήσει.
Εδώ άλλο περήφανο ...