Εδώ το αστείο ειναι ότι επικρατεί η άποψη, ότι εχουν δώσει προθεσμία στον Σαββίδη μεχρι 31-12,
χωρίς να εχει καθορισθεί για ποιο πραγμα του εχουν δώσει αυτήν την προθεσμία.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1513 εγγραφές
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
astral έγραψε: Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:08 Θα τα καθορίσει όλα η πενταμελής των τριων και μετα θα σηκωθεί ο Καφκα απο τον ταφο να γραψει το σηκουελ.
Είχαμε πει πως το σενάριο το γράφει ακόμη ο ΑΣ & έχει γυρίσματα στο εξωτερικό.....
Φίλος έδωσες ρέστα, το πήγες 2 βήματα παραπέρα, γελάω ακόμη & σ' ευχαριστώ.
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτοί δεν δικαιολογούσαν ό,τι έκαναν λόγω τής αδράνειας για το γήπεδο; Γιατί καθυστερούν τώρα;
- Παρ 17 Οκτ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάντως σαν Παοκτσή, με προσβάλει ότι ο παραιτηθείς φοβάται τι θα πάθει από τον Θεσσαλονικέα και δεν φοβάται τον Παοκτσή.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 05:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλεψη: γήπεδο εκτός Τούμπας απο Ιβάν...άμα του πρήξουν κ άλλο τα @@ τα κοπρόσκυλα του ασ.
Αυτά τα παράσιτα μας έχουν κάνει αντί να γιορτάζουμε που η ομάδα έχει 2 γίγαντες στα τμήματα της , να διχαζομαστε κ να είμαστε σε στρατόπεδα...μεγάλο κατόρθωμα των αχρηστων.
Αντιλαμβάνομαι την ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως περιμένουν το αποτέλεσμα με το ΑΕΚακι. Αλλά δε θα τους κάνει το χατήρι ο λουτσε..είναι ντροπή αυτό που γίνεται..κριμα.
Εν τω μεταξυ ο ΠΑΟΚ απο μεθαυριο μπαινει σε σειρά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΩΝ αγωνων σε Ελλαδα και Ευρωπη
Την αλλη εβδομαδα με ευρωπαικο παιχνιδι? Εγω λεω να μην παει η ΠΑΕ Γαλλια ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε νομιμο ΔΣ δεν μπορουν να κανουν.
Φοβουνται μηπως δεν τους βγουν ουτε εκει τα κουκια.
Γι αυτο χαρακτηρισαν την συναντηση ατυπο ΔΣ.
Ο Αλκης, ο κολλητος του Μπεκιαρης , η δικηγορος και ισως ακομη κανενας προσκυνημενος, να μετεθεσαν την συναντηση για την επομενη εβδομαδα.
Στην οποια θα παραβρεθουν ...
Φοβουνται μηπως δεν τους βγουν ουτε εκει τα κουκια.
Γι αυτο χαρακτηρισαν την συναντηση ατυπο ΔΣ.
Ο Αλκης, ο κολλητος του Μπεκιαρης , η δικηγορος και ισως ακομη κανενας προσκυνημενος, να μετεθεσαν την συναντηση για την επομενη εβδομαδα.
Στην οποια θα παραβρεθουν ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τελευταίο σου αστεράκι ειδικά με έκανε να δω αστεράκια κανονικά
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα σοβαρά κάθεσαι και σχολιάζεις αυτές τις απόψεις ; Εκπροσωπεί έναν ας που δεν δημοσιεύει καταστατικό και δε δημοσιεύει οικονομικά στοιχεία. Αλλά το κλαμπ είναι ανοιχτό. Αρκεί να βρεις δύο και αφού τους βρεις να τσεκάρουμε και εμείς ότι μας αρέσουν. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι η δουλειά του ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως που έχω έναν γνωστό μασόνο η εγγραφή του πιο λαιτ ήταν … αν θυμάμαι καλά
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπω, όταν είναι να διαψευστούν πληρωμές, τα αντανακλαστικά δουλεύουν σε χρόνο DT
Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία
Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
Όταν ΟΛΟΙ ζητάνε μια ενημέρωση, απαντήσεις και διευκρινίσεις για το τι στο διάολο γίνεται, περνάνε οι βδομάδες με αφωνία
Όσο για τον εκπρόσωπο, το που μίλησε και το τι είπε, νομίζω ότι αρκούν από μόνα τους ως ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω και εγώ τι συμπέρανα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Δε βλέπω καθυστέρηση από την ΠΑΕ, τα σχέδια τα είχε έτοιμα, δεν τα ετοίμασε προχτές. Το επόμενο στάδιο είναι η υπογραφή μνημονίου με την οικοπεδούχο μάνα και ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού. Χωρίς συμφωνία με τη μαμά δε προχωράει ...
Δε βλέπω καθυστέρηση από την ΠΑΕ, τα σχέδια τα είχε έτοιμα, δεν τα ετοίμασε προχτές. Το επόμενο στάδιο είναι η υπογραφή μνημονίου με την οικοπεδούχο μάνα και ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού. Χωρίς συμφωνία με τη μαμά δε προχωράει ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως, αν ήμουν πρωτίστως ή αποκλειστικά μπασκετικός ΠΑΟΚτσής, λόγω γκράντε "πείνας" διαρκείας, πιθανολογώ ότι θα ήμουν πιο αδιάφορος σχετικά με τις δυνητικά άσχημες επιπτώσεις της εμπλοκής του x Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ γενικότερα με τον τρόπο που επιχειρείται. Πάντως σίγουρα δε θα με άφηνε ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το " απαίτηση για 200εκ κλειστά σε λογαριασμο " που διαβάζουμε τι είναι? Είναι κάποιο online κρύο αστείο που κυκλοφορεί στα σόσιαλ στη Θεσσαλονίκη? Απο που να ξεκινήσεις και που να το πιάσεις. Πως βγήκε το νούμερο αυτό, απο που απορρέει η απαίτηση....
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...
Είπαμε υπάρχει Οικονομικός Αναλφαβιτισμός στην ...