Αναζήτηση για περισσότερες από 1513 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου :o
από Kabamaru11
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
από tolis14
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη

Παλιά στο καφενείο που είχαμε όταν παίζανε μπαρμπούτι και γινόταν έφοδος της αστυνομίας υπήρχε πάντα κάποιος που προφασιζόταν έμφραγμα για να γλυτώσει το ...
από nunies4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλοι άνθρωποι μωρέ πως αντέχετε να ξεφτιλιζιστε έτσι;
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.

Πιο ...
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Πέρα από την ντροπή που γίνεται αυτό στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ, μεγαλύτερη ντροπή είναι που στα 50 χρόνια Θ4 έχουμε σιωπηλή συναίνεση γιατί ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και κλειστά ΔΣ δεν πάνε πακέτο.
από feria
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
από eorptol1
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

επισημα ζητησε η ΠΑΕ τα πρακτικα δυο συνεδριασεων του ΑΣ εδω και δυο μηνες τα εχουμε δει ? και εσυ ζητας τα χθεσινα καλα .....
από CCCP
Τρί 21 Οκτ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Υπενθιμηση οτι μερικοι συνεχιζουν να μη βλεπουν, οχι απλα τιποτα το κακο σε ολα αυτα που κανει ο ΑΣ, αλλα τιποτα αξιο σχολιασμου καν.

Σορρυ, οχι ο "ΑΣ", ουτε καν το ΔΣ, ενα μερος του ΔΣ
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Αναλυτικά η δήλωση του Μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Διοικητικού Υπευθύνου των τμημάτων Χάντμπολ, Δημήτρη Χασεκίδη :

«Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ θέλω να δηλώσω τα εξής σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση: Ψήφισαν 7 μέλη του ΔΣ σχετικά με τις προτάσεις για το μνημόνιο συνεργασίας της Νέας Τούμπας ...
από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
από eorptol1
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Ανακοίνωση ξεφτίλα Τσαλοπούλος Χατζόπουλος δεν σάς κάνουν ε σάς κάνει ο Κατσαρης πόσο ποίο χαμηλά θα πέσετε
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:00
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι επί χρόνια κόβουν φλέβες για τον Σαββίδη, προσκυνούν, παριστάνουν τους φρουρούς του, τι κανουν; Έχουν μόνιμη δουλεια; Είναι στο payroll 13-14 χρονια;

Ολοι αυτοί, κριμα που δεν το κατάλαβες, εδώ και 13-14 χρόνια πανηγυρίζουν τιτλους και νίκες, αισθάνονται υπερήφανοι γιατί ο ΠΑΟΚ κατέστη ...
από feria
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα όλων αυτών των Σ.Φ με τους κύριους Χατζόπουλο και Τσαλόπουλο;

Επίσης ναι όλοι θέλουμε ανεξάρτητο και αυταρκή τον Α.Σ. Θα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας όμως; Είναι αυτή την στιγμή ανεξάρτητος ο Α.Σ;
από giapas
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

έχει ρίξει πολλά μεροκάματα στη πιάτσα ο μπαγάσας.