Η αναζήτηση βρήκε 524 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ας έρθει σοβαρό χαφ και σοβαρό στόπερ και στα φρύδια μας ο φορ που θα έρθει για αλλαγή του.. Μύθου.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά εντάξει κι εγώ με Erlic και Benes βολεύομαι και με Τσεντίρα/Μότα μπροστά.Blackgr4 έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:29 Ας έρθει σοβαρό χαφ και σοβαρό στόπερ και στα φρύδια μας ο φορ που θα έρθει για αλλαγή του.. Μύθου.
Απλά ναι, από τον Μότα προτιμώ τον Τσεντίρα. Ξεκάθαρα.
Κι ας μην τον θεωρώ (τον Μαροκινό) κάτι το ιδιαίτερο.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος πουστης μας καταραστηκε φετος?
απο ακυρο σε ακυρο παμε
Ναι, λογικά μια κρυφή δύναμη θα ευθύνεται που δεν μπορούν να κλείσουν παίχτες απο το πάνω ράφι κάνοντάς τους μη ελκυστικές προτάσεις. Ολο το καλοκαίρι ακούγαμε για χοντρό παραδάκι που θα σπρωχτεί το καλοκαίρι για τους παίχτες του ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λογικά μια κρυφή δύναμη θα ευθύνεται που δεν μπορούν να κλείσουν παίχτες απο το πάνω ράφι κάνοντάς τους μη ελκυστικές προτάσεις. Ολο το καλοκαίρι ακούγαμε για χοντρό παραδάκι που θα σπρωχτεί το καλοκαίρι για τους παίχτες του άξονα και φτάσαμε 23.07 για να ακούμε για προτάσεις σε ...
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
astral, σε καμία περίπτωση αυτά που γράφω δεν είναι μομφή προς τα παιδιά που μεταφέρουν πληροφορίες. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό.
Βασικά δεν είναι καν μομφή γενικά, καταγραφή της πραγματικότητας είναι.
Βασικά δεν είναι καν μομφή γενικά, καταγραφή της πραγματικότητας είναι.
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέω να πάω σε εξορκιστή! Δεν έχω σταυρωσει πληροφορία μέχρι τώρα! Ποιός, ο ΠΟΡΚΥ-5, που μέχρι πρότινος ήταν η προσωποποιηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης! Κάτι πρέπει να κάνω συνοπαδοι μου, για να ξαναβρώ τη φόρμα μου..!! Λέω να καλέσω τον Prist64 σε συμβούλιο..!!
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
δε μ΄αφηνετε ν΄αγιασω
αλλος ο M D και αλλος ο D M
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα βλεπω βγαινει παντου. Για να γραφουν ολοι οτι πιεζει ο Ντελιας να φυγει ειναι αρθρο παραγγελια απο μανατζερ. Δεν μπορει ξαφνικα να μαθανε ολοι τι θελει και τι δεν θελει ο Ντελιας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν είναι τόσο χαζός που θα κάνει τέτοιο χοντρό λάθος σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η μόνη περίπτωση είναι να επιμένει όντως ο Ντελιας αλλά από την άλλη δεν φαίνεται να κάνουμε και καμιά σοβαρή προσπάθεια να τον μεταπεισουμε (αναπροσαρμογη).
Τρελά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
@Equalizer οταν εμφανιστει ο Γκανταλφ και σωσει την παρτιδα στο 95.. θελω επισημο τιτλο Sastalegakias of the year 2025...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ μας ελειπες τωρα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα πλεον ειμαι στα @@ μου αν θα ερθει ή δεν θα ερθει καποιος.Τετοια ξενερα δεν την περιμενα
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης ο Σαμπρακος λέει και πως τα 20 εκατομμύρια τα έχουμε υπολογισμένα στην χρόνια στον προϋπολογισμό και πως δεν βγαίνει αλλιώς φέτος. Συγγνώμη αλλα πρέπει να μας περνάνε για πολύ ηλίθιους
Στο λογιστικό γραφείο της κουνιάδας του Σαμπράκου πηγαίνει το Μαράκι?
Δεν ξέρω αν στην ΠΑΕ μας ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε λίγο ψωμάκι από μένα.
Είχε γραφτεί κι από έναν φίλο εδώ τις προάλλες ως μαντεψιά σε ποστ του πριστ.
Από σχετικά έμπιστη πηγή, για χαφ είμαστε σε προχωρημένες επαφές με Γκλεν Καμαρά.
Είχε γραφτεί κι από έναν φίλο εδώ τις προάλλες ως μαντεψιά σε ποστ του πριστ.
Από σχετικά έμπιστη πηγή, για χαφ είμαστε σε προχωρημένες επαφές με Γκλεν Καμαρά.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλλον και ο Ντελε-Μπαρισου με τα 8 εκατομμυρια λιρες δεν πανε μαζι.