Αναζήτηση για περισσότερες από 1009 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα φύγεις κάποια στιγμή όλοι το ξέρουμε ...Η παραμονή σου προς το παρόν στεναχώρησε πολύ κόσμο και αυτό φαίνεται στις αντιδράσεις πολλών μέσα κι έξω από τον ΠΑΟΚ...Καλα και προφανως πολλοί εδώ μέσα στεναχωρέθηκαν,οπαδοί του Τέλη,δεξιοί θεματοφύλακες κτλ....
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω αν ημουν Ντελιας για να μεινω θα απαιτουσα να ματσαρει ο Ιβαν την προταση των Γερμανων...
1,5εκ δεν του εδιναν καθαρα??τοσα θα απαιτουσα δικαια πραγματα...
2 μεικτά του έδιναν , με 45% εφορία στη Γερμανία 1,1 καθαρά.
Εσύ κάνεις και σκόντο δλδ.
Πιο λαρτζ το Μαράκι από σένα πάντως.
Όπως ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Σαμπράκος είναι καλά, ξέρουμε;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
1. είναι το αγαπημένο του νούμερο, ακόμη κι αν το 7 ειναι πιο εμπορικό;
2. κρατάνε το 7 για κάποιον καυλωμένο;
3. τυπογραφικό λάθος στο έντιτ;
2. κρατάνε το 7 για κάποιον καυλωμένο;
3. τυπογραφικό λάθος στο έντιτ;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Γερμανοί τα πήρατε ταα@@@@@α μου; Τα πήρατε,καλοφορετα τώρα. Για τους άλλους τώρα δεν θα ασχοληθώ, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Γιάννηδες σας ευχαριστώ μέσα απ'την ψυχή μου. 

- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικάρι μου καλό, για όσο νομίζεις ότι σε κρατάει αυτός ο τόπος χωρίς να σε βαραίνει, για εμάς ευπρόσδεκτος θα είσαι.
Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...
Και σε κάποια φάση, λογικό είναι να αξιώσεις να ζήσεις και το πραγματικό ποδόσφαιρο που παίζεται έξω. Να κοιτάξεις την εξέλιξή σου, να ζήσεις αυτή την απίστευτη εμπειρία που ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφει το sport24: "Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέλιας θα αμείβεται με 1.500.000 ευρώ ετησίως, το οποίο θα αυξάνεται εκθετικά "
Ελπίζω τα μαθηματικά του Σάββα του Τζιομπάνογλου να είναι προβληματικά και να μην έχουμε υπογράψει κάτι τέτοιο γιατί αν μιλάμε για εκθετική αύξηση του χρόνου θα πρέπει ο ...
Ελπίζω τα μαθηματικά του Σάββα του Τζιομπάνογλου να είναι προβληματικά και να μην έχουμε υπογράψει κάτι τέτοιο γιατί αν μιλάμε για εκθετική αύξηση του χρόνου θα πρέπει ο ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικό να μιλάει με καλά λόγια για την αγάπη Σαββίδη ο Ντελιας
Υπάλληλος είναι.
Όχι;
Υπάλληλος είναι.
Όχι;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηταν δικαιο εγινε πραξη.
Οι δηλωσεις του Ντελια ολο το ζουμι.
Και καποιοι δυστυχως στεναχωρεθηκαν σημερα με την ανανεωση και δεν ειναι μονο οι του ΠΟΚ
Οι δηλωσεις του Ντελια ολο το ζουμι.
Και καποιοι δυστυχως στεναχωρεθηκαν σημερα με την ανανεωση και δεν ειναι μονο οι του ΠΟΚ
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Έσπειρε, δίδαξε τη θέση, γ@μησε, έπαιζε με τα παιδιά του, ένα κέντρο μόνος του , περιστροφές, κάθετο παιχνίδι, τι να την κάνεις τη σκέτη ταχυδύναμη;, καλύτερη μεταγραφή…..
Καλά είμαστε ; Καλά είμαστε
Υ.γ να πάρουμε κ αντικαταστάτη όμως πριν φτύσει πνευμόνι
Υ.γ2 ο Νταντάς τι εφιάλτες θα βλέπει ...
Καλά είμαστε ; Καλά είμαστε
Υ.γ να πάρουμε κ αντικαταστάτη όμως πριν φτύσει πνευμόνι
Υ.γ2 ο Νταντάς τι εφιάλτες θα βλέπει ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ε μαλακία στο τέλος έπρεπε να αρχίσει να τους καρπαζώνει κιόλας
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Συνδεσμιτης Νεαπολης
- Παρ 29 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Εμένα με στεναχωρεί η περίπτωση Μιχαηλίδη. Όχι λόγω απόδοσης του παίχτη που είναι συνήθως πολύ καλή αλλά λόγω της αντιμετώπισης μερίδας του κόσμου προς αυτόν.
Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που έχουμε δει από αυτόν να αναρωτιούνται κάποιοι αν θα μπορούσε λέει να πάιζει στην Τζένοα ή στην Πάρμα ...
Είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά που έχουμε δει από αυτόν να αναρωτιούνται κάποιοι αν θα μπορούσε λέει να πάιζει στην Τζένοα ή στην Πάρμα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Έχει ακόμα πολλά περισσότερα να δώσει και κυρίως ισορροπία. Προσωπικά, μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίχτης.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic