Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Δεδέογλου.

Ο αείμνηστος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ευεργέτες του Συλλόγου και μέλος του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η προσφορά του προς τον ΠΑΟΚ υπήρξε ανεκτίμητη, καθώς μαζί με τον αδελφό του, Ιωάννη Δεδέογλου, δώρισαν οικόπεδο 14 στρεμμάτων ...
από spiridoula
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα

Νομιζω οτι στο Τορινο θα σκοραρουν και η Γιουβε και η Σπορτινγκ και θα ερθει over
από Nassos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα

Να ρίξω κ εγω τον κουβά μου. Γαυρος αιντχοβεν γκολ μετά το 75.

Εδιτ: μήπως να το σβήσω μη μου ζητήσει και εμένα ποσοστά απο τα κέρδη ο ΑΣ.
από Γερασίμου
Παρ 03 Οκτ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Το ανοίγω και ότι γίνει.
Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα και βαριά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο συνηθίζει να μας εκπλήσσει θετικά. Να ελπίζουμε ότι την Κυριακή το βράδυ θα χαμογελάσουμε.
Οι ανταποκρίσεις από το μακρινό Βίγκο αναφέρουν προβλήματα ...
από nunies4
Παρ 03 Οκτ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Βγάλτε εγωισμό.
Δεν περιμένω να δώ όμορφο ποδόσφαιρο αλλά περιμένω να βγάλετε τον εγωισμό σας. Είστε εντάξει με τους εαυτούς σας με αυτό που δείχνετε;;
από marsantos
Παρ 03 Οκτ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

giapas καλησπέρα.
Ο βαζελος σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμάς, έπαιξε λυσασμενα και στάθηκε για 60 λεπτά. Μετά οκ κατέρρευσε από δυνάμεις.
Το αστείο ξέρεις πιο είναι; Βγαίνει ο ρεπόρτερ του οσφπ βγήκε το μεσημέρι και είπε πως αδειάζει η κλεψύδρα του Μεντιλίμπαρ. Αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία να ...
από Taseos
Σάβ 04 Οκτ 2025, 06:48
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι και δεν ταίριαξαν ποτέ με το dna του ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το dna του ΠΑΟΚ, μοιρολατρία, πως μας βρήκε η ζωή, το κατεστημένο , ο υπέροχος λαός που αφού του πηδήξουν όλοι την ομάδα του λένε και πόσο φανταστική ατμόσφαιρα είχε στο γήπεδο όταν τον πηδούσαν, τα πρωταθλήματα Αυγούστου στα βασικά αθλήματα ...
από Pellaios
Σάβ 04 Οκτ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά δεν πιστεύω αυτά που ακούω και διαβάζω το τελευταίο διάστημα......Ρε πως γίναμε έτσι....
Χάσουμε κερδίσουμε την Κυριακή μία είναι η οδός και αυτή είναι στήριξη και συσπείρωση
Πριν από χρόνια φώναζαν οι βαζελοι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει καβούρια στην τσέπη και ήρθε ο πολυμετοχικος να τους ...
από john4serres
Παρ 27 Ιουν 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

"Δεν μας απασχόλησε" η νέα ατάκα των Χανουμιών
από Cylon-4
Παρ 27 Ιουν 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο "κλεισμενος" στον γαβρο Ζαφειρης, υπεγραψε στην Σλαβια μεχρι το 2028
από icue
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Η χαρτινη θα παθει οτι παθαμε εμεις με Αμπελ. Θα παει να παιξει ενα συστημα με ενα ροστερ που ηταν δομημενο για αλλο. Αν αντεξει ενα χρονο ειτε με ενα συστημα που δεν ειναι δικο του ή αποδεχομενοι ολοι στην ομαδα οτι η χρονια ειναι καμμενη, ισως του χρονου δειξει πραγματα.

Βεβαια εδω υπαρχει ...
από Miles
Δευ 21 Ιούλ 2025, 00:48
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι ο Ιταλός να διορθώσει αρχικά αυτό, το σωστό ξεψάχνισμα των προτάσεων, προκειμένου να μην έρχονται παίχτες που εκ των υστέρων ανακαλύπτουμε, σαν κορόιδα, ότι δεν ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ασχέτως αν είναι καλοί.
από tolis14
Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους :D
από wickerman
Τρί 22 Ιούλ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Αντικειμενικά τώρα εγώ τους θέλω και τους 3 στους ομίλους του conference(εννοείται πως εμείς έχουμε χρέος να μπούμε στους ομίλους Europa). Για πολλούς λόγους. Κι όχι δεν θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Απλά δεν θέλω και να μπει στο ch. l. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα πανηγυρίζω κάθε ...
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ρασιτς αυτος ο υπερχαφαρος γυρισε κωλο σε σουτ αντιπαλου μεσα στην περιοχη;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: