Αναζήτηση για περισσότερες από 1000 εγγραφές

Return

από black death
Πέμ 18 Σεπ 2025, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δυστυχώς τα ξέραμε για τον συγκεκριμένο.
Κοροϊδευαμε τους γαύρους κάποτε που έπαιζαν μ αυτόν στο κέντρο και τώρα τα λουζόμαστε εμείς.

Ο τύπος παίζει μόνο αν του βάλει ακουστικό στ αυτί ο Λουτσέσκου και του μιλάει μέσα στο παιχνίδι για το που να πάει και τι να κάνει....

Κοροϊδεύαμε;; Συνήθως ...
από Blackgr4
Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Σε όλη τη δεύτερη θητεία του Ραζβαν έχουμε αποκτήσει και έχουμε βγάλει άχρηστους καραβιες παικτων, πολλοι εκ των οποίων είχαν αξιόλογο βιογραφικό. Κάθε φορά ένας, δύο είναι αυτοί που επιβιώνουν και ενσωματωνονται στο πλάνο του προπονητή. Δύο τινά συμβαίνουν,η όντως είναι τόσο κακοι ποδοσφαιριστές ...
από obanebane
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει ρε σεις χαλαρώστε, ένας αλλαγμένος εντελώς θεσμός που παίχτες και προπονητής τον πήραν εντελώς χαλαρά και ο αντίπαλος είχε το κίνητρο, με την κλήρωση που είχαμε σε σχέση με τους άλλους τρεις, δύσκολα θα ήμασταν στους πρώτους τέσσερις,οπότε δεν χάθηκε ο κόσμος.
Η ομάδα θα είναι δυνατή φέτος ...
από renegade
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Το να μιλάμε για μεταγραφές ,μεταγραφικό σχεδιασμό κτλ σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος βγάζει σούπερ Σταρ τον Φυλλον ούτε που περνάει ξυστά τα πραγματικά αίτια του χθεσινού
από Equalizer
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Όπωσδήποτε έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου και μάλιστα μεγάλες

Τόσο επιμέρους, στην απαράδεκτη προετοιμασία τακτικά και πνευματικά για το χτεσινό ματς

Όσο και ευρύτερα, με το γεγονός πως είτε αγαπάει κάποιους παίκτες είτε τους πετάει στον κάλαθο. Θα μου πεις οκ πολλοί προπονητές το κάνουν αυτό και ...
από marsantos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Με πονάει που γράφω πως θέλω να φύγει, αλλά νομίζω δεν υπάρχει άλλη λύση για να αντιμετωπιστεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ πρόβλημα.

Κανένα πραγματικό πρόβλημα δε θα αντιμετωπιστεί. Μόνο γιγάντωση θα έρθει. Και τα προβλήματα θα αμβλυνθούν μόλις έρθει ένας άλλος προπονητής ικανός στο αγωνιστικό.
Ποτέ και σε ...
από Γερασίμου
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Φτάνει πια με την σπέκουλα. Η γρίπη, όπως και κάθε ιογενής συνδρομή κάνει τον κύκλο της και αποδράμει. Δεν υπάρχει ειδική θεραπευτική αγωγή πέραν κάποιων φαρμάκων σε περιόδους έξαρσης και ανάλογα με τον τύπο του ιού π.χ. Tamiflu και η αντιμετώπιση είναι αυτή των συμπτωμάτων, π.χ. αντιπυρετικά όταν η ...
από marsantos
Πέμ 18 Σεπ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

...

Black καλησπέρα. Ύστερα από πολύ καιρό μπήκα στον πειρασμό να γράψω σε αυτό το τοπικ για όχι αμιγώς αγωνιστικά θέματα και νομίζω πως δε θα έπρεπε γιατί περισσότερο κακό νομίζω κάνουμε με τέτοιες κουβέντες.
Ωστόσο θα απαντησω γιατί έχουν εκφραστεί ωραίες απόψεις.
...Μπορεί η φυγή του ...
από Maurice_Escargot
Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Άντε ας πω κι εγώ το κομμάτι μου. Γιατρός μου είναι ένας απο τους ιατρούς της ομάδας. Χθες μου είπε υπεύθυνα ότι ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που λέγονται.

Ήθελα να το καταθέσω.
από scarsick
Πέμ 18 Σεπ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ στην ηλικία του πάντως δεν αρρώσταινα ποτέ, χωρίς να είμαι αθλητής.

Τέλειο επιχείρημα, άρα αυτός που είναι και αθλητής θα πρέπει να αυτογιατρεύεται!!!!!11!1!

Σιγα μην ξερει ο γιατρος....
Τοσοι ειδικοι εδω μεσα ξερουν καλυτερα.

Μετά από σειρά μειωτικών-χλευαστικών ποστς εδώ μέσα για ...
από astral
Πέμ 18 Σεπ 2025, 21:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχουμε κερδίσει κανένα δικαίωμα να λοιδορούμε τον οποιονδήποτε βάζελο ή το οποιοδήποτε χανούμι, άσχετα αν προσπαθούν ορισμένοι να μας πείσουν για την ανωτερότητα μας μη τυχόν και ασκήσουμε κριτική στη διοίκηση Σαββίδη.

Γιατί αυτή είναι η ουσία και από εκεί ξεκινάνε ΌΛΑ. Μη τυχόν και πει ...
από marsantos
Παρ 19 Σεπ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο το διπολο μονο για εμας στον ΠΑΟΚ υπαρχει. Στα νοτια δεν αποτελουμε καν μερος της κουβεντας.
με βαση τους τιτλους και την γενικοτερη πορεια μας στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο εντος-εκτος ειμαστε 4η ομαδα. Και ετσι μας αντιμετωπιζουν

geobila καλησπέρα.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ναι, δεν είμαστε ...
από renegade
Σάβ 20 Σεπ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Υπερβολές αυτά, ηρεμήστε και οι δύο, και κόψτε τους χαρακτηρισμούς (σε σένα πάει αυτό renegade), έληξε το θέμα. Είπαμε, λίγο προσοχή σε μερικά προσωπικά θέματα των παικτών κατά την κρίση σας και πάμε παρακάτω.

Σόρρυ αλλά τι λες?
Ποια προσοχή σε μερικά προσωπικά θέματα?
Από πότε μπορεί ο καθένας ...
από Tolaros
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Άκου αγόρι μου, δεν καθαρίζεις 1,2 για να μην παίρνεις σε όλο το ματς ένα 1vs1 και να μου πασάρεις πίσω την μπάλα να γεμίζει ο Λοβρεν.
Δε μου παίρνεις 1,2 για να μη σταυρώνεις συμπαίκτες στην περιοχή ούτε καταλάθος.
Κρατούσαμε και τον Τσαούση άμα ήταν
από astral
Σάβ 20 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά είχε covid από ότι είπε στις δηλώσεις του στη Νοβα (οπου οι πανηλίθιοι τον ρωτούσαν για τη Στουτγκάρδη ...).
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα λείπει, να μη διαβάζουμε παλι τις ιδιες ανοησίες.