Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Δευ 13 Οκτ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Απόψε όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα με ήχο από τους σπορτκαστερ βίωσαν την σοφιστικέ προπαγανδα του αθηνεζικου παρακρατους του ποκ σε όλο της το "μεγαλείο".
Και ο Πρίντεζης και ο Νταμπιζας έδωσαν ρεστα προσπαθωντας να διαστεβλωσουν την σημασία όσων βλέπαμε. Από ότι προλαβα να διαβάσω εδώ και από όσα ...
από curtis
Δευ 13 Οκτ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εχετε ξεφυγει εντελως για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.ο ντελιας τι δεν κανει δεν μαρκαρει?ρε πατε καλα το πρες που κανει ο ντελιας δεν το κανει κανενας.την μπαλα που παιζει το παιδι δεν την ξερει κανεις.ο μπακαβλακας δεν πρεσαρει δεν μαρκαρει δεν τρεχει δεν βοηθα σε κανενα τομεα του ...
από vs40
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμη δεν πήρε τη μεταγραφή στο βαζελο και παίζει ο Τετε. Αν πήγαινε στον ΠΑΟΚ, ούτε προεπιλογή δε θα έμπαινε... Τι μήνυμα περνάνε στους ποδοσφαιριστές; Κάλεσε Κωστούλα και όχι Τζίμα. Κανονικά αυτή τη στιγμή ο 2ος ιεραρχικά έπρεπε να είναι ο Τζίμας. Για κάποιο λόγο το ρόλο αυτό πήρε αυτόματα ο ...
από sn0ufel4
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Δουβικας στον πάγκο στα προηγούμενα σήμερα ούτε αποστολή. 13 συμμετοχές 5 γκολ σε κάποια Κόμο

Γιακουμακης εκτός εθνικής γιατί έτσι

Τζιμας κ21 γιατί είναι μικρός

Κωστούλας αλλαγή γιατί έτσι

Κουλούρης απαππαπα

ΑΛΛΑ

Τετει μετά από μεταγραφή στο βαζελο απευθείας συμμετοχή

Τι δε καταλαβαίνεις?
από nunies4
Σάβ 15 Νοέμ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Το είδατε ρε σκύλοι; Χαράς το κουράγιο σας.
Εγώ χαλαρά... netflix σειρουλα. Ούτε λεπτό δεν θα χαραμιζα
από Guitarman
Τετ 10 Σεπ 2025, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Είδα μόνο την τελευταία περίοδο και έχω να πω τα εξης:

Ο Γιάννης έχει αφηνιάσει και αξίζει το χρυσό. Έχει δώσει ψυχή και σώμα φέτος όσο καμία άλλη φορά. Αν κ είναι οδοστρωτήρας, παίζει και πολύ μυαλωμενα. Σε εκείνη τη φάση που μπλοκάρει τον γίγαντα Λιθουανό χωρίς καν να πηδηξει (είχε 3 φάουλ και ...
από Guitarman
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Όπως έλεγα και για το ματς με Τουρκία, αν δεν τραβήξουν οι περιφερειακοι μας, δεν θα δούμε χαιρι. Σήμερα Ντορσει και Τολιοπουλος ήταν ζεστοί και δώσανε λύσεις όταν οι Φινλανδοι μπλοκαρανε τον Γιάννη. Γενικά με εξαίρεση Σαμοντουροφ που ήταν εκτός κλίματος η ομάδα έπιασε ταβάνι.

Σπανουλης έδειξε ότι ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 14 Σεπ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο σε όλους.
Εξαιρετικη και μάλλον ανέλπιστη πορεία.

Συγχαρητήρια στην εθνική μας
από Cylon-4
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.

Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.

Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.

"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
από george188
Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
από loukas karadimos
Τρί 14 Οκτ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

τι να πει κανεις για τον κ Λουκα, και τι να πει κανεις για τον Γιαννακη. παντα εκει, βρεξει χιονισει, ο ενας για τον γιο του και ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. αν εχεις γνωρισει μπαμπα και γιο καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ για ολα εμας τα αρρωστακια που μπαινουμε στο πουλμαν η ...
από tzo_1926
Τρί 14 Οκτ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο άνθρωπος αυτός γαλουχησε τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ.

Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.

Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους ...
από sourmenetes
Τρί 14 Οκτ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Συλλυπητήρια στους οικείους της οικογένειας.

Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...

Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
από navigator11
Τρί 14 Οκτ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό ...
από Kabamaru11
Παρ 31 Οκτ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

https://www.dropbox.com/scl/fi/1qy9ql27ug7ecbpogn46l/.pdf?rlkey=zgx3lqxpjyagievywu36bfye1&e=2&st=julnoh29&dl=0

Εδω ειναι το αρχειο αιτησης.Και παρακατω τα στοιχεια για το ΙΒΑΝ.

Καλησπέρα,

Έπειτα από την τηλεφωνική μας επικοινωνία σας αποστέλλω την αίτηση εγγραφής νέου μέλους στον Α.Σ. ΠΑΟΚ ...