Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος
1. Ποια είναι η προταθεισα συμφωνία για την εκμετάλλευση του γηπέδου μπάσκετ;
2. Γιατί δεν παρουσιάστηκε ποτέ και σε κανέναν;
3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?
Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρειsn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δέκα συνδέσμους ( κάποιοι εξ αυτών με μεγάλη ιστορία) δεν τους λες και τρολακια του ίντερνετ πάντως
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα της ΚΑΕ οπως εκραζα τα τρολακια του τουιτερ που λοιδωρούσαν τον Θαναση ετσι θα κραζω και τον οποιον κολκα που αφηνει γενικολογες αιχμες. Δεν ειναι χαζος ο Θανασης (ακομα και ο μυστακιδης) να λεει αερολογιες
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικό το άρθρο...κάντε ρεπορτάζ χωρίς υπονοούμενα και γλυψιματα βρε πουλάκια μου...και μην προσπαθείτε να τα περάσετε έτσι μέσα στο άρθρο δεν μπορείτε...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το διδυμο και το τελοπολις εβγαλαν το ιδιο πουστικο αρθρο κατηγορώντας την ΚΑΕ...κ αντε το τελοπολις ειναι γνωστο πλεον για τν ρολο του...Εσεις ρε μλκς που μπαινετε εδω κ διαβαζετε, δεν ντρεπεστε λιγο??
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Της παε το βαιμπερ έκραζαν κάποιοι, κοίτα που έχουν κ οι άλλοι
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως το λεγε ο Ραζβαν "sign re mlka" να τελειωνουμε.Λαμψη το κανατε.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου για τη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός… Αρκούδης της γνωστής ΕΕΑ στο πασίγνωστο μετρόπολις. ‘’Θα βοηθήσουμε’’, λέει, ‘’για την έγκριση του φακέλου Μυστακίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ’’. Δεν υπονοώ φυσικά ότι σημαίνει οτιδήποτε αρνητικό αυτή η βοήθεια, όμως, τί σου είναι οι ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 00:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Σκέψου τι έχει να ακούσει αν όντως ασχοληθεί με τον ΑΣ…
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη giliopoulos αλλά ξέρεις να διαβάζεις; Βλέπεις τι λέει ο τίτλος; Για την αντίθεση της στον προσωπικό αριθμό μίλησε η "ψεκασμένη" κυρία, όχι για τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και βγαίνει εκτεθειμένη για τις απόψεις τις. Ο Αρκούδας για τον ΠΑΟΚ μίλησε και ότι θέλει να τον βοηθήσει.
Εδώ άλλο ...
- Παρ 14 Νοέμ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή τα περί Μαρούπας δεν έχουν καμία σχέση με την ΚΑΕ, παρακαλώ να λήξει εδώ το θέμα ή να συνεχιστεί στο τόπικ πέρι ΜΜΕ (προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να ασχολούμαστε με την συγκεκριμένη κυρία αλλά τεσπα).
Ontopic ο πρόεδρος χτες είπε πως χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα και επανέλαβε άλλη μια φορά ...
Ontopic ο πρόεδρος χτες είπε πως χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα και επανέλαβε άλλη μια φορά ...