Αναζήτηση για περισσότερες από 1064 εγγραφές

Return

από Angelos-Giorgos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:39 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Κουρμπέλη;
από Kabamaru11
Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

https://www.dm-drogeriemarkt.it/omino-b ... 22127.html

φτηνο παικτακι φερνουμε,ακου εκει μονο 4,79ε!

παντως θα κανει τα λευκα λευκοτερα
από Ettien26
Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές, πήραμε ενεργούς και όχι πρώην πρώην ποδοσφαιριστές. Θα μπορούσα να πω ότι κάναμε, αν όχι τις καλύτερες, σίγουρα τις πιο λογικές μεταγραφές της τελευταίας 5ετίας εάν κλείσει και ο Μπιάνκο. Προϋπόθεση γι' αυτά είναι να μας βγει στην άμυνα ο Βολιάκος και να ...
από perestroik4
Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Ε κι εγώ σου λέω δε τα έχεις, αλλιώς δε θα το λέγες αυτο

Τι αφήνω εδώ και συγνώμη
από icue
Κυρ 31 Αύγ 2025, 07:22
Jump to forum
Jump to topic

Σχεδόν με όλες τις ομάδες τα είχαμε βρει. Οι παίκτες δεν θελαν. Και αν κρίνω ότι κάποιος Πουέρτα έκανε τον δύσκολο, φαντάζομαι πιο γνωστά ονόματα ούτε να ακούσουν δεν θελαν για Ελλάδα.

Ούτε ο Μαριν, ούτε ο Γιοβιτς, ούτε ο Τσιριβεγια ήθελαν Ελλάδα βεβαια...

Που γραφτηκε αυτο;

Ειδικά ...
από Dimitris_L4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

ο Χοντρος ξερει για ποια φορ παλευει ο Γιωργης...κ φτανει πολλα ειπαμε...οι αρμοδιοι ενημερωθηκαν..κανουμε υπομονη μηπως σκασουν τα μανιταρια του σνουφελ αν κ ξαναλεω ειναι τρομερα δυσκολες περιπτωσεις..Κ δεσμευομαι οταν ληξει η μεταγραφικη περιοδος κ αν δν ερθει ενας απο τους 2 , να σας πω ...
από Jean Valjean
Κυρ 31 Αύγ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Θα φέρω ως παραδειγμα τον οάρη για να δείξω πως πολλες φορές όταν κρίνουμε κάποιους παικτες ξεχνάμε το σημαντικότερο.: να ταιριάζει ο παικτης που κοιτάμε με τον τρόπο που παιζει η ομάδα για την οποία τον προοριζουμε.
Το ταίριασμα αυτό απαιτεί ένα δευτερο επίπεδο συλλογισμού, περα και πανω από μια ...
από JohnDag
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Ο μικρός Ιταλός θεωρώ ότι σύντομα θα είναι βασικός στο πλάι του Μειτέ.

Ο μεγάλος αν και με ξένισε η επιλογή του, όσο τον ψάχνω τόσο πιο αισιόδοξος γίνομαι. Κυρίως λόγω ιδιοσυγκρασίας και χαρακτήρα που ταιριάζει γάντι στην δική μας. Έχει ωραία τρέλα μέσα του γι' αυτό και τον λατρεύουν οι οπαδοί της ...
από icue
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Τα ονόματα δεν τα λένε όχι για να μην χαλάσουν αλλά γιατί αν δεν έρθει ο Σουπερμαν που είπαν και έρθει τελικά ο Μπατμαν θα διαβάζουμε για το που πας με Μπατμαν.
από loukas karadimos
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Μην τον λέτε χοντρό τον Κολκα

ΚΑΤ αρχήν δεν είναι όμορφο, κατά δεύτερον κάνει δίαιτα και τρίτον είναι και ο μόνος δημοσιογράφος πρώτης γραμμής που έχουμε και προσπαθεί όντως να κάνει τη δουλειά του με όλα τα στραβά του

Κατά τ άλλα, κινήσεις με μέτρο, ψαγμένες που δεν χαλάνε ισορροπίες

Από ...
από FreeWatcher
Δευ 01 Σεπ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Γιώργη πάρε το αλικόφτερο κ πετάξου Μόσχα…
Δώσε Chalov δανεικό, πάρε Levi δανεικό κ δεν μας πιάνει κανείς!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Outsider1926
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Με τον μικρό Ιταλό, αν κάνει αυτά που έκανε πέρυσι θα τρίβουμε τα μάτια μας, απορώ πώς ξέμεινε η περίπτωσή του, τρελό λαχείο. Λύσαμε και το ζήτημα με πιθανή απουσία του Μειτέ, καθώς είναι το ιδανικό εξαροειδές.

υγ Αν είχα να διαλέξω μεταξύ Ζαφείρη από τώρα και κλείσαμε ή απόκτηση επιθετικού και ...
από Maklaz
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.

Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc ...
από ABALAEA2
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάλι ο Ιταλός φίλος μου που είναι φανατικός Φιορεντίνα, μου ανέφερε χαρακτηριστικά:

Bianco is substance. More than OK for Greek League. Not like burned meat of the past, Baka, Meite, Marcos Antonio....

Αν θεωρεί λοιπόν τον Bianco καλύτερη περίπτωση από Μειτέ, εμένα μου κάνει...