Αναζήτηση για περισσότερες από 3206 εγγραφές
- Τετ 13 Μάιος 2026, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Έχω στείλει 2 email, απάντηση δε πήρα
τηλεφωνο πρεπει να παρεις αν θα μπορεσεις να βγαλεις ειναι απιστευτο το τμημα μπουτικ του ΠΑΟΚ το τελευταιο χωριο της χωρας καλλιτερη οργανωση θα ειχε
Ευχαριστώ φίλε θα καλέσω
Αν πάρεις απάντηση πες και σε μας, αν και εφόσον έλεγαν για Ιούνιο εγώ ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ενημερωσε αμα εχεις κατι χειροπιαστο σε απαντηση να κινηθουμε και εμεις αναλογα.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού αρχές Ιουνίου είχαν πει ότι θα ξεκινήσουν οι αποστολές μωρέ. Δεν θέλω άγχος. Θα παραλάβουμε κανονικά!
Πριν λίγες ημέρες έκανα παραγγελία από την μπουτίκ, πλήρωσα με κάρτα, έβαλα παράδοση σε skroutz point και η αποστολή - παραλαβή ήταν ταχύτατη.
Πριν λίγες ημέρες έκανα παραγγελία από την μπουτίκ, πλήρωσα με κάρτα, έβαλα παράδοση σε skroutz point και η αποστολή - παραλαβή ήταν ταχύτατη.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όταν μπήκε το Team τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ για ζέσταμα, ένας τύπος μπροστά μου, μόνος του, άρχισε να μπινελικώνει τους παίχτες μας.
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
Εγώ άρχισα να φωνάζω επιδεικτικά ''μπράβο ρε ΠΑΟΚ'' και παρόμοια, έτσι για το σπάσιμο.
Ο τύπος κούνησε απογοητευμένος το κεφάλι, ίσως να είπε από μέσα του ''πρόβατο ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμεθα με την Δύση κύριε
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι τα σαλιγκάρια πάντα θα βγαίνουν μετά τη βροχή;George Best4 έγραψε: Τετ 13 Μάιος 2026, 21:15 Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος...
Και εγώ κριτική κάνω στη διοίκηση.
Αλλά αυτά που γράφετε είναι ντροπή...
Ξεχνάτε ποιο ήταν το ταβάνι του ΠΑΟΚ προ Ιβάν...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι αν δε βρεις ακρη ποιος θα διοικει, ποιος θα κανει μεταγραφες, ποιος θα ακουει τον προπονητη στις μεταγραφες και να χτισεις και το γηπεδο και το προπονητικο, ηρθε η ωρα να φυγεις. Εγραψα κατι παρομοιο.για τα χρεη το 2015. Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που διοικει, ο τροπος που ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τις βλακείες που διαβάζω εδώ μέσα θα πάω με κάδρο Γιώργης-Ιβάν έξω από την Τούμπα κ θα κατασκηνώσω.
Δηλαδή ρε παλικάρια πώς περιμένετε να γίνει σοβαρή κριτική και συζήτηση με τέτοιες κοτσάνες;
Δηλαδή ρε παλικάρια πώς περιμένετε να γίνει σοβαρή κριτική και συζήτηση με τέτοιες κοτσάνες;
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβαν μου, έπρεπε ήδη να έχεις αρχίσει να ετοιμάζεσαι για την επόμενη χρονιά. Ελπίζω ότι την Δευτερα θα μάθουμε αν συνεχίζουμε ή όχι με τον Λουτσεσκου. Το περσινό θέατρο του παραλόγου δεν μπορεί να επαναληφθεί. Επισης φτιάξε ένα σωστό πλάνο και ξεκίνα της μεταγραφές άμεσα. Χρόνος δεν υπάρχει. Χάθηκε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Δεκτον δεν ειπα οτι ειναι ευαγγελιο. Αναφερθηκε και ειπα να το μοιραστω, να εχουμε μια ιδεα για το τι ακουγεται. Αν θα βγει αληθινο θα το δουμε.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ σιγά το OPEN. Τελευταίο σε τηλεθέαση είναι κ όποιος κάνει λίγο επιτυχία φεύγει για αλλού γιατί δίνει τα λιγότερα λεφτά από τα ιδιωτικά. Σκίζει (δεν) σε τηλεθέαση ο Κάραλης και ο Κετσέτζογλου και φοβόμαστε μην μας φύγουν και γίνει ΠΑΟΚ TV.
Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους γιουτιούμπερς ...
Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους γιουτιούμπερς ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ, αυτόν τον πρωτοάκουγα στον sport 103.3, πρόγονο του διαδικτυακού sport24. Δεν τον ήξερα τότε και τον άκουγα να κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ. Η απορία μου τότε ήταν πως είναι δυνατόν να βάλουν κάποιον που δεν είναι ΠΑΟΚ να κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ. Δεν τον έκανες με τίποτα ότι υποστηρίζει αυτήν την ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ σιγά το OPEN. Τελευταίο σε τηλεθέαση είναι κ όποιος κάνει λίγο επιτυχία φεύγει για αλλού γιατί δίνει τα λιγότερα λεφτά από τα ιδιωτικά. Σκίζει (δεν) σε τηλεθέαση ο Κάραλης και ο Κετσέτζογλου και φοβόμαστε μην μας φύγουν και γίνει ΠΑΟΚ TV.
Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως στο "Σαββιδοποιήθηκε η καθημερινότητα" γονάτισα , στη χώρα του Ελύτη αισθάνομαι υπερήφανος
Νόλαν πατώνεις ?
Νόλαν πατώνεις ?
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε από εδώ ρε .... σκακιστή :)
Κάθε κριτική που γινεται, στην ΠΑΕ περισσότερο και στον Ιβαν λιγότερο , είναι τρύπημα , σάπιων και πληρωμένων που έχουν μυστικές συμφωνίες με τον Τέλη
Όποιος το κάνει είναι "εχθρός" του ΠΑΟΚ κι οποίος τον κράξει "πιστός στρατιώτης" της Ιδεας του ΠΑΟΚ ...