Αναζήτηση για περισσότερες από 3214 εγγραφές

Return

από smoothcriminal1926
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ελεύθερος ο Ριέρα... Απλά το αναφέρω...
από Elkjaer
Δευ 18 Μάιος 2026, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο Λέτο έχει μηδενικό βιογραφικό αλλά τρελό χαιπ από βαζελοδημοσιογραφους. Μπορεί να ναι καλός μελλοντικά αλλά αν είναι να πας σε τελείως άπειρο έχει κ άλλους

Άπειρος ξε-άπειρος, καμιά φορά το πράγμα φαίνεται από την αρχή. Εγώ την Κηφισιά την βλέπω να την έχει πάει εξαιρετικά σε σχέση με ...
από icue
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Ενώ είναι η χειρότερη αναλογικά χρόνια του Ιβαν ταυτόχρονα πιστεύω είναι και η χρονιά με τα λιγότερα διοικητικά λάθη. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται.

Ροστερ μια χαρά είχε, θεωρητική ισονομία από ΕΠΟ και ΚΕΔ είχε και δεν ήταν στο χέρι του να μην την δει αλλιώς ο Μάκης «μας» και τον χειμώνα καλοί ...
από Equalizer
Δευ 18 Μάιος 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά ...
από giapas
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

An o Ιβαν έχει ένα συζητήσιμο προς μεγάλο ρόλο στη φετινή αποτυχία, κανείς δε μπορεί να πει ότι φταίει που το 0-2 του ημιχρόνου έγινε 2-2 με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε στα καραγκιοζιλίκια του τελικού.

Δηλαδή κάπου ώπα.

Πραγματικά το Παντελή να έβαζες να παίξει στα 50 του , θα τα κατάφερνε.
από freemind
Δευ 18 Μάιος 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

εγώ δεν μπορώ την γκρίνια και τον μηδενισμό
όλοι ήμαστε απογοητεμένοι, στεναχωρημένοι αλλά το να λέμε ότι μας κατέβει δεν βγάζει κάπου

η ίδια η ομάδα ήταν που μέχρι Ιανουάριο έπαιζε μπαλάρα και το παραδεχόταν όλη η Ελλάδα, ίδιοι παίκτες, ίδιος προπονητής, ίδιος ιδιοκτήτης

μετά τους τραυματισμούς ...
από Mitsospaoki4
Δευ 18 Μάιος 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Να σαι καλα ΙΒΑΝ και μπαι μπαι. :opaokara:
Σαν να τα ακούω αυτά με φωνή Αλέφαντου.
από nkoss
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι πουστιά να λέγεται ότι αυτός που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να γκρεμίσει την παράγκα και που δεν τη χρησιμοποίησε προς εύνοια του, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Κακή πουστιά.
από Iznogoud4
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:49
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται από την ΠΑΕ σας βάζουν να λέτε τέτοιες μαλακίες για να στηρίζουμε Ιβάν και να ξεχνάμε τα λάθη της φετινής σεζόν.
από leomatos88
Δευ 18 Μάιος 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο ...
από Montrealiotis
Τρί 19 Μάιος 2026, 06:05
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά από ότι βλέπω τα φώτα είναι αναμμένα
από nkoss
Τρί 19 Μάιος 2026, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

aivas, αν μπει το χέρι βαθιά στη τσέπη για μεταγραφές και γίνουν δομικές αλλαγές στο διοικητικό μοντέλο όπως υποσχέθηκαν, τότε το καράβι θα γλιτώσει τα βράχια. Ακόμη και με αποκλεισμό. Για αυτό είπα ότι είναι μονόδρομος για τον Ιβάν να γίνει οικονομική υπέρβαση φέτος. Μας τη "χρωστάει" από πρόπερσι ...
από icue
Τρί 19 Μάιος 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω ότι ο συνδυασμός Λουτσέσκου με ταυτόχρονη αναβάθμιση σε 3-4 θέσεις, είναι η καλύτερη λύση. Έτσι κι αλλιώς το να μπει γενναία το χέρι στην τσέπη είναι μονόδρομος για τον Ιβάν φέτος. Η ομάδα σίγουρα θα βελτιωθεί και θα προστατευθεί καλύτερα από τραυματισμούς.
Όμως πρέπει να ...
από San4
Τρί 19 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά δεν είναι προφανές ότι η ομάδα εδώ και 2 3 χρόνια ανεβάζει το κόστος της; Δεν είναι προφανές ότι και λόγω πληθωρισμού τα συμβόλαια έχουν ανέβει πολύ;

Η αεκ πήρε το πρωτάθλημα του 23 , με υποτιθέμενα μεγάλη επένδυση με συμβολαια 700-800 χιλιάδων και πλέον στο big4 σχεδόν ...