Τι φέτος ρε ζουρλε;
Το 24 που είχαμε βάλει ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΓΚΟΛ και ήμασταν πρώτοι από το Νοέμβριο, διαβάζαμε για λευκή πετσέτα ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ
Που έκλεισε με πρωτάθλημα και άδικο-σουπερ άτυχο αποκλεισμό στο κύπελλο όπου χρειάστηκε να χάσουμε μαλλιά και σχεδόν να πεθάνει παίκτης μας εν ώρα αγώνα, αλλα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3222 εγγραφές
- Τρί 02 Ιουν 2026, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ότι μαλακια θες εδώ θα την δεις γραμμένη.
Όποιον ΠΑΟΚτση του έλεγαν... αγοράζεις για τα επόμενα 50 χρόνια διαιτησία ( όλο το πακέτο) σαν την φετινή και έλεγε όχι,απλά είναι ηλίθιος
Όποιον ΠΑΟΚτση του έλεγαν... αγοράζεις για τα επόμενα 50 χρόνια διαιτησία ( όλο το πακέτο) σαν την φετινή και έλεγε όχι,απλά είναι ηλίθιος
- Τετ 03 Ιουν 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παλικάρια πλάκα κάνουμε τώρα ;
Ας γίνει το γήπεδο και ας παίζουμε 3 χρόνια με τις ακαδημίες ούτε που με νοιάζει....
Ναι δεν είναι το ιδεατό αλλά δε θα κάτσω να σκεφτώ τι ομάδα θα έχω αγωνιστικά αν αυτό επηρεάζει το γήπεδο....
Ας γίνει το γήπεδο και ας παίζουμε 3 χρόνια με τις ακαδημίες ούτε που με νοιάζει....
Ναι δεν είναι το ιδεατό αλλά δε θα κάτσω να σκεφτώ τι ομάδα θα έχω αγωνιστικά αν αυτό επηρεάζει το γήπεδο....
- Τετ 03 Ιουν 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 03 Ιουν 2026, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι είδους σχέση ή αναλογία μπορεί να υπάρχει με το αεΧάκι, την τζαμπασοφιά και τον γκάνγκστερ, ένας θεός μόνο ξέρει.
Ένα γήπεδο, το οποίο για να γίνει δέχτηκε το κοινό τους να πέσουν στη γ', να βαρέσουν διάλυση, να αλλάξουν όνομα και αφμ.
Και που λειτούργησαν ως στρατός του μεγιστάνα με επιθέσεις ...
Ένα γήπεδο, το οποίο για να γίνει δέχτηκε το κοινό τους να πέσουν στη γ', να βαρέσουν διάλυση, να αλλάξουν όνομα και αφμ.
Και που λειτούργησαν ως στρατός του μεγιστάνα με επιθέσεις ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα φεύγει ο Λουτσεσκου
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε να καεί η επόμενη χρονιά. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές (θα έλεγα καμία) οι τέσσερις μεγάλες για να μην μπορείς να διεκδικήσεις τίτλους ακόμα και αν κάνεις σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ και με νέο προπονητή (ελπίζω όχι το τελευταίο).
- Παρ 05 Ιουν 2026, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε το ακούσαμε, αλλά και να το ακούγαμε, δεν θα το πιστεύαμε.
Ο Ιβάν έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, το γνωρίζουμε προσωπικά και τέτοιες μλκίες δεν τις πιστεύουμε.
Μπορεί κριτική να κάνουμε για χίλια πράγματα, αλλά όποιος τολμήσει να πει τέτοιες πίπες για τον Ιβάν, πάνω στο φιλανθρωπικό του έργο ...
Ο Ιβάν έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο, το γνωρίζουμε προσωπικά και τέτοιες μλκίες δεν τις πιστεύουμε.
Μπορεί κριτική να κάνουμε για χίλια πράγματα, αλλά όποιος τολμήσει να πει τέτοιες πίπες για τον Ιβάν, πάνω στο φιλανθρωπικό του έργο ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
https://www.paokfc.gr/nea/20260606-anakoinosi-pae-paok/
Ο Λέο Μάτος αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση ποδοσφαίρου, έχοντας εργαστεί τα τελευταία τρία χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής στη Βάσκο ντα Γκάμα, μία εκ των ...
Ο Λέο Μάτος αναλαμβάνει καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ διαθέτει σημαντική εμπειρία στη διοίκηση ποδοσφαίρου, έχοντας εργαστεί τα τελευταία τρία χρόνια ως Τεχνικός Διευθυντής στη Βάσκο ντα Γκάμα, μία εκ των ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Μια από τις αραιές παρεμβάσεις μου μετά από τις νέες εξελίξεις.
Κατ´αρχην συναισθηματικά είμαι ενθουσιασμένος που ο ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ
είναι ξανά στον ΠΑΟΚ μας!
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής της μεγαλης ομάδας του 2016-2020,
μαζί με τον μαέστρο Ντιέγκο Μπισεσβαρ. Ο άνθρωπος που μας έδωσε
τα πιο κρίσιμα ...
Κατ´αρχην συναισθηματικά είμαι ενθουσιασμένος που ο ΛΕΟ ΜΑΤΟΣ
είναι ξανά στον ΠΑΟΚ μας!
Ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής της μεγαλης ομάδας του 2016-2020,
μαζί με τον μαέστρο Ντιέγκο Μπισεσβαρ. Ο άνθρωπος που μας έδωσε
τα πιο κρίσιμα ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
Welcome home loco!

- Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή Επιτυχία. 1926 ευχές.
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής
Καλή Επιτυχία Αντελίνο. 1926 ευχές.
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
@leomatos88 παικταρά μουυυυυυ !!! Δικαιωματικά δικό σου το άνοιγμα του τοπικ!!!