Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Γεμισαν καμια 20αρια σελίδες για ένα ποστ που μόνο γέλιο προκαλεί. Καμία συνοχή, γεμάτο ασυναρτησίες, εικασίες και αστήριχτα επιχειρήματα. Αντολαμβάνομαι ότι υπάρχει φοβερός εκνευρισμός (και εγώ έτσι νιώθω) αλλά ρε παιδιά μην διοχετεύετε την ενέργεια σας σε τέτοια άτομα. Κρατήστε την για την ημέρα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Αν και δεν σντιλαμβανομαι την ερωτηση, να σου απαντήσω. Οταν μου περισσεύει στην τσέπη να κανω 600 χμ πήγαινε-έλα έρχομαι. Εχω τον γιο μου φοιτητή που κωλοζοριζεται και βγάζει διαρκείας και είναι παρών . Πέρασα το τέστ; Μπορεί να ισχύει καί τό τελευταίο που έγραψα, οτι είμαι βλαξ και κανω ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Βγήκα σήμερα για μπύρα με τον κουμπάρο μου φόλα Αρειανός...μου λέει..."Ρε σεις τι έχετε κάνει? Έχω χάσει δύο ματς του Άρη γτ έχω ξενερώσει φουλ αλλά τα ματς του ΠΑΟΚ δεν τα χάνω από Ολυμπιακό και μετά. Αλλά ρε συ μου λέει αυτό που πάω γραφείο κι έχω δυο τρεις παοκσηδες να χλευάζουν ακόμα τον Σαββίδη ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.
ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση
Το ξέρω, φίλε. Αλλά επειδή εγώ ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως ο Taseos δεν λέει αυτό.
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικα τα χω γραψει για τον Ιβαν εδω και χρονια.
Ευγνωμοσύνη γιατι μ ενα τσαι εβγαλε τον ΠΑΟΚ απ τη λασπη.
Απ τους λιγους ημουν που λεγαν αφηστε τον ανθρωπο στην ησυχια του οταν
το μισο φορουμ εκραζε που 5 χρονια δεν πατουσε Τουμπα.
Ομως δε γινεται να σβησω και τους Χατσεριδηδες,τους ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε πόσο λακαμαδες είστε μερικοί...
Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...
Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον ...
Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...
Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς θα ήθελα να απολύσεις αύριο κιόλας αυτόν που έβαλες να κάνει εκπομπή και να μας πουλάει τρέλα σήμερα.
Εκεί δεν έχουμε καν ισαποστάκηδες.
Εκεί είναι ένα πάνελ 1000% αντιΠΑΟΚ.
Εκεί δεν έχουμε καν ισαποστάκηδες.
Εκεί είναι ένα πάνελ 1000% αντιΠΑΟΚ.
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
εχει βγει ειδησεογραφικα ή δικη σου ενημέρωση φιλε μου;Cylon-4 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:33 Η κατασταση δυστυχως ειναι εκτος ελεγχου.
Ελληνες και ξενοι αθλητες και αθλητριες, ειναι απληρωτοι τεσσερεις μηνες.
Καποια τμηματα σταματησαν και να προπονουνται.
Αν δεν βρεθει λυση ΑΜΕΣΑ θα υπαρξουν ραγδαιες εξελιξεις.
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οχι βεβαια.
Να παρακαλας να μην βγει, γιατι αν γινει κατι τετοιο, θα εχουν ξεπεραστει οι κοκκινες γραμμες.
Σημερα το βραδυ στις 10 , θα εχουμε μια πρωτη εικονα.
Να παρακαλας να μην βγει, γιατι αν γινει κατι τετοιο, θα εχουν ξεπεραστει οι κοκκινες γραμμες.
Σημερα το βραδυ στις 10 , θα εχουμε μια πρωτη εικονα.
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι σωστά, άργησε η ΠΑΕ.
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.
Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.
Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.
Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.
Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πραγματα ειναι απλα..
Γραφεις τον ΑΣ στα μεζεα σου και κανεις το γηπεδο αλλου..
Κι αστους να κλαινε μετα..
Αμα μπορουν ας χτισουν αυτοι ενα δικο τους,μονοι τους χωρις κασερι..
Εξ αλλου οποιος θελει τα πολλα,παιρνει το 3ο το μακρυτερο..
Γραφεις τον ΑΣ στα μεζεα σου και κανεις το γηπεδο αλλου..
Κι αστους να κλαινε μετα..
Αμα μπορουν ας χτισουν αυτοι ενα δικο τους,μονοι τους χωρις κασερι..
Εξ αλλου οποιος θελει τα πολλα,παιρνει το 3ο το μακρυτερο..
- Παρ 27 Ιουν 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
καποια απο τα χαφ που κοιταζουν ειναι εκτος του τοπιτς και ο morlaye sylla απο αρουκα,25 χρονων.
και τον idrissa doumbia απο σαουδικη αραβια.παρομοιες ηλικιες.ο πρωτος εχει ενδιαφερον απο γερμανια ο δευτερος θελει επιστροφη στην ευρωπη.
Έχεις πληροφόρηση; Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...