Αναζήτηση για περισσότερες από 2874 εγγραφές

Return

από mpafos4
Κυρ 22 Φεβ 2026, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Χρήστος Καρυπίδης - Τεχνικός Διευθυντής

Καρυπίδη ένα τελετουργικό ωραίο είχαμε στην τούμπα στο τελος σε νίκες Και μας το έκοψες
Πάμε σε άλλο τώρα θέμα Εσύ σαν ΤΔ που είσαι για πες μας γιατί δεν έγινε άλλη μεταγραφή τον Γενάρη ;;

Δεν σου το έκοψε ο Καρυπίδης αλλά οι "βαριά βαριά"....το έκοψαν από μόνοι τους....

Δεν ξέρω εάν με ...
από Taseos
Πέμ 26 Φεβ 2026, 06:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Τίποτα περίεργο. Έχουν καταφέρει ο κόσμος να θεωρεί τον ας ΠΑΟΚ κάτι ξένο. Που δεν τον αφορά παρά μόνο όταν χώνεται στα πόδια της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ. Ο ερασιτέχνης νοσεί βαθιά. ΟΤΕ καμπάνιες κάνει ούτε προσπαθεί να φέρει τον κόσμο στους κόλπους του. Έχω δύο γήπεδα σου λέει, έχω έσοδα φτάνουν.αμα ανοιχτώ ...
από Taseos
Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ντράπηκε και η ντροπή χθες. Να κάνει έκτακτη εκπομπή ο γεωπολιτικός αναλυτης να μας πει αν έχει καπιταλ κοντρολς ή Ελβετία. Γιατί δεν τον ακούμε τελευταία ; ΕΥΑ εμφανιστούν με τη σειρά τώρα τα τρολ να μας πουν πόσα πολλά είναι τα 5 χιλιάρικα τον μηνα. Οι μην ασχολείστε με την τσέπη του σαββιδη. Δεν ...
από Taseos
Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Θέλουμε ανάλυση συγκροτήματος εμείς δεν πιστεύουμε τέτοιες κακοήθειες.
από navigator11
Πέμ 26 Φεβ 2026, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα αμα βαλει 1-2-3 μυρρια για να φτιαξει το γηπεδο μπασκετ γιατι να δωσει και στον ΑΣ λεφτα? Αστον ρε ΑΣ να σου φτιαξει το γηπεδο και μετα κοπανα του το ενοικιο. Το κερδος ειναι να εχεις γηπεδαρα οχι να βγαζει λεφτα ο ΑΣ

Είναι και εξαιρετικά τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής από ...
από Χωρικός
Κυρ 01 Μαρ 2026, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να ρωτήσω κάτι;
Τώρα που ο Ιβάν θα ανακυρηχθεί επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης, θα γίνει κι αυτός Θεσσαλονικεύς; Θα μπορούμε να τον προσφωνούμε ω Θεσσαλονικεύ;
από GREATANASTASIOS
Δευ 02 Μαρ 2026, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

H παε να βγαλει ανακοινωση κοροιδια αυτο που γινετα 100.000 να βγαλουν θα εξαντληθουν εντελως ασοβαροι.
από st4this
Δευ 02 Μαρ 2026, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Μπηκα και 404 το site. Κρίμα. Ελπίζω να προλάβω στις κοντομάνικες, και να βγάλουν μεγαλύτερο στοκ, μεγάλο λάθος τα 2026
από WestBlock4
Δευ 02 Μαρ 2026, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 15:47 Μονο S μπορεις να διαλεξεις ...
Για τον πτσο καβαλα η ολη διαδικασια.

Μεγεια σε οσους τα καταφεραν και σορυ για τα νευρα
Εγω οταν μπήκα παντως τα ειχε ολα διαθέσιμα. Η ειμαι τόσο κωλοφαρδος η θα μου έρθει καμια small κ εμενα
από giwrgos04dex
Δευ 02 Μαρ 2026, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ η όλη διαχείριση του θέματος
από Kabamaru11
Δευ 02 Μαρ 2026, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονη κ θα την παρεις,και αν δεν μπορεσεις να την παρεις,εγω ο ιδιος θα στην φερω,αληθεια.

Θα βγουν πολλες μη σκατε,μαρκετιγκ λεγεται ολο αυτο κ μαλιστα καλο.

Απλο παραδειγμα,πας σε γυραδικο 10 το βραδυ,ζητας γυρο,σου λεει φιλε σορρυ μας τελειωσε.Στραβωνεις μεν αλλα σου εχει καρφωθει στο κεφαλι ...
από alexgarcia6
Τρί 03 Μαρ 2026, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Η φαση ειναι βγαζουμε 3μισι η ωρα ανακοινωση για τις κοντομανικες που κανεις δεν εχει σχολασει και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
από embuji
Τρί 03 Μαρ 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

στο σμολ θα χωραει το χερι μου μεσα.
από Patron
Τρί 03 Μαρ 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Μια καλή ιδέα θα ήταν να έχουν ένα παράθυρο παραγγελείας 24 ωρών ας πούμε κ μετά να κάνουν κλήρωση για τις 2096 + 2096 limited edition.
Μετά πώληση όσο πάει ελεύθερα κι ενδεχομένως λίγο πιο φτηνά.

Χθες κ σήμερα προσωπικά δεν κατάφερα να μπω καν στο σάιτ.
από embuji
Τετ 04 Μαρ 2026, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Αυριο ξεκινανε τα πριορντερια για τις φανελες. Πιθανοτατα θα ειναι on demand οποτε τελος οι αριθμοι. Μια λαρτζ μακρυμανικη Large στο τραπεζι 4 παρακαλω.