Αναζήτηση για περισσότερες από 2882 εγγραφές
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τώρα πήρα χαμπάρι πως κυκλοφορεί μία συνέντευξη του... Τζαβέλλα στον... ΚΚ. Εννοείται ότι δε θα σαμποτάρω την ψυχική μου υγεία βλέποντας κάτι τέτοιο. Χαίρομαι, όμως, που έστω και με τεράστια καθυστέρηση, πέταξες έξω από τον ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο, που πολύ καλά θα κάνω να μην τον χαρακτηρίσω με τον ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
13.000.002 Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου από τον μπατίρη.....
Ονειδος.....
Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ....
Ονειδος.....
Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ....
- Δευ 09 Μαρ 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το διευρω με τρελαίνει
- Δευ 09 Μαρ 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα που είσαι;
Λεφτά βρήκες;
Πουκάμισο άλλαξες;
Σου δώσε τελικά ο Μυστακίδης τα ψηλά για να μπορέσεις να κάνεις μεταγραφές;
13.000.002 η νέα ΑΜΚ δια χειρός Σαββίδη Κύριοι.
Λεφτά βρήκες;
Πουκάμισο άλλαξες;
Σου δώσε τελικά ο Μυστακίδης τα ψηλά για να μπορέσεις να κάνεις μεταγραφές;
13.000.002 η νέα ΑΜΚ δια χειρός Σαββίδη Κύριοι.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Να στείλω και εγώ με τη σειρά μου 13.000.002 μούτζες σε όλους τους περίεργους που μας γάνιασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι κι ένα ολόκληρο φθινόπωρο.
Μου έκανε εντύπωση πάντως, ότι δεν είχε live ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση το Σανόπωλις, όπως είχε σε αυτές που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος.
Ίσως ...
Μου έκανε εντύπωση πάντως, ότι δεν είχε live ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση το Σανόπωλις, όπως είχε σε αυτές που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος.
Ίσως ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και την ΚΑΕ και την ΚΑΕ! 
- Δευ 09 Μαρ 2026, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχαμε τοὺς γεωπολιτικούς αναλυτές να κάνουν αναλύσεις τους κωλου, είχαμε κι εδώ πλανεμένους, στην καλύτερη, συνοπαδους να λένε, αν δεν μπορεί να φύγει
- Δευ 09 Μαρ 2026, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Την καλησπέρα μου ήρθα να πω
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
σε αλλες ειδησεις αλλα ποιος ασχολειται απο το inpaok
Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,
Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να ...
Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,
Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να ...
- Τετ 01 Απρ 2026, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Στις 14/02/2026 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης (Κ.Α.Κ.)
5958305, η από 15/01/2025 Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Μιχαήλ Γκέγκα (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 68061) σχετικά
με την πιστοποίηση καταβολής μετρητών ύψους 26.100.000 ευρώ για την κάλυψη της αύξησης ...
5958305, η από 15/01/2025 Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Μιχαήλ Γκέγκα (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 68061) σχετικά
με την πιστοποίηση καταβολής μετρητών ύψους 26.100.000 ευρώ για την κάλυψη της αύξησης ...
- Παρ 03 Απρ 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Τι μάσα κάνουν αυτοί στο δς κάθε φορά ρε. Δηλαδή να πληρώνεσαι αδρά για κάτι που απλά σαπίζει. τέτοιες δουλειές είναι μαγικες. Νόμιμες ωραίες. Κάθε πρώτη του μηνός πληρωμή μισθού και το γήπεδο σαπίζει
- Τρί 07 Απρ 2026, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Δν μπορώ και δν θα μπορέσω να το χωνέψω με τπτ ότι ο κλόουν τροβαδουρος χωρίς να έχει ιδέα από μπάλα με γραφικοτητες τύπου Βέγκα παίρνει πρωτάθλημα πριν καν κλείσει 2 χρόνια στην κούλα.
...
Δεν έχω εικόνα εξωτερικό. Παιδιά που ζουν εκτός Ελλάδας ας πουν τη γνώμη τους.
Όταν μια ομάδα κατακτά ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ έδωσε αγώνα για να επέλθει ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μπορεί να το παίρνει αυτός που το αξίζει στο γήπεδο μεταξύ τεσσάρων που έχουν επενδύσει πάνω κάτω τα ίδια, αλλά κακώς από ότι φαίνεται, γιατί για μας φαίνεται δείγμα ανικανότητας ο χ ηλιόπουλος να παίρνει το πρωτάθλημα το 2026 ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
"Heavy is the head that wears the crown".
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
- Τρί 07 Απρ 2026, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να θυμίσω ότι πέρυσι λεγόταν ότι ο γαύρος, με το πρωτάθλημα και τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ, θα ξεφύγει και δεν θα πιάνεται με τίποτα.giapas έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 12:37 Το 2-3 ιδίως από τον Βενγκα δε καταπινεται με τίποτα, με δεδομένο ότι ο γαυρος με τα άπειρα εφόδια θα επανέλθει με πολύ δυνατές ομάδες από του χρόνου.