Αναζήτηση για περισσότερες από 2882 εγγραφές

Return

από leomatos88
Πέμ 05 Μαρ 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τώρα πήρα χαμπάρι πως κυκλοφορεί μία συνέντευξη του... Τζαβέλλα στον... ΚΚ. Εννοείται ότι δε θα σαμποτάρω την ψυχική μου υγεία βλέποντας κάτι τέτοιο. Χαίρομαι, όμως, που έστω και με τεράστια καθυστέρηση, πέταξες έξω από τον ΠΑΟΚ τον συγκεκριμένο, που πολύ καλά θα κάνω να μην τον χαρακτηρίσω με τον ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 09 Μαρ 2026, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

13.000.002 Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου από τον μπατίρη.....
Ονειδος.....
Ρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ....
από PAOK_Antarctica
Δευ 09 Μαρ 2026, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το διευρω με τρελαίνει
από Maklaz
Δευ 09 Μαρ 2026, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Έλα που είσαι;
Λεφτά βρήκες;
Πουκάμισο άλλαξες;
Σου δώσε τελικά ο Μυστακίδης τα ψηλά για να μπορέσεις να κάνεις μεταγραφές;

13.000.002 η νέα ΑΜΚ δια χειρός Σαββίδη Κύριοι.
από leomatos88
Δευ 09 Μαρ 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Να στείλω και εγώ με τη σειρά μου 13.000.002 μούτζες σε όλους τους περίεργους που μας γάνιασαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι κι ένα ολόκληρο φθινόπωρο.

Μου έκανε εντύπωση πάντως, ότι δεν είχε live ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση το Σανόπωλις, όπως είχε σε αυτές που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος.

Ίσως ...
από Χωρικός
Δευ 09 Μαρ 2026, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Και την ΚΑΕ και την ΚΑΕ! :D
από Montrealiotis
Δευ 09 Μαρ 2026, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Είχαμε τοὺς γεωπολιτικούς αναλυτές να κάνουν αναλύσεις τους κωλου, είχαμε κι εδώ πλανεμένους, στην καλύτερη, συνοπαδους να λένε, αν δεν μπορεί να φύγει
από DamoN
Δευ 09 Μαρ 2026, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Την καλησπέρα μου ήρθα να πω
από eorptol1
Πέμ 26 Μαρ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

σε αλλες ειδησεις αλλα ποιος ασχολειται απο το inpaok

Σε συγκλονιστική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπως αποκαλύπτει ο κ. Σάββας Περτσινίδης,

Όπως αναφέρει σε δημόσια τοποθέτηση του, ο Ιβάν Σαββίδης βοήθησε στο να ταξιδέψει ο γιος του στις ΗΠΑ, προκειμένου να ...
από Taseos
Τετ 01 Απρ 2026, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Στις 14/02/2026 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης (Κ.Α.Κ.)
5958305, η από 15/01/2025 Έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Μιχαήλ Γκέγκα (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 68061) σχετικά
με την πιστοποίηση καταβολής μετρητών ύψους 26.100.000 ευρώ για την κάλυψη της αύξησης ...
από Taseos
Παρ 03 Απρ 2026, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Τι μάσα κάνουν αυτοί στο δς κάθε φορά ρε. Δηλαδή να πληρώνεσαι αδρά για κάτι που απλά σαπίζει. τέτοιες δουλειές είναι μαγικες. Νόμιμες ωραίες. Κάθε πρώτη του μηνός πληρωμή μισθού και το γήπεδο σαπίζει
από marsantos
Τρί 07 Απρ 2026, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

...
Δν μπορώ και δν θα μπορέσω να το χωνέψω με τπτ ότι ο κλόουν τροβαδουρος χωρίς να έχει ιδέα από μπάλα με γραφικοτητες τύπου Βέγκα παίρνει πρωτάθλημα πριν καν κλείσει 2 χρόνια στην κούλα.
...

Δεν έχω εικόνα εξωτερικό. Παιδιά που ζουν εκτός Ελλάδας ας πουν τη γνώμη τους.
Όταν μια ομάδα κατακτά ...
από San4
Τρί 07 Απρ 2026, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ έδωσε αγώνα για να επέλθει ισονομία στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μπορεί να το παίρνει αυτός που το αξίζει στο γήπεδο μεταξύ τεσσάρων που έχουν επενδύσει πάνω κάτω τα ίδια, αλλά κακώς από ότι φαίνεται, γιατί για μας φαίνεται δείγμα ανικανότητας ο χ ηλιόπουλος να παίρνει το πρωτάθλημα το 2026 ...
από embuji
Τρί 07 Απρ 2026, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

"Heavy is the head that wears the crown".

Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.

Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
από Miles
Τρί 07 Απρ 2026, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

giapas έγραψε: Τρί 07 Απρ 2026, 12:37 Το 2-3 ιδίως από τον Βενγκα δε καταπινεται με τίποτα, με δεδομένο ότι ο γαυρος με τα άπειρα εφόδια θα επανέλθει με πολύ δυνατές ομάδες από του χρόνου.
Να θυμίσω ότι πέρυσι λεγόταν ότι ο γαύρος, με το πρωτάθλημα και τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ, θα ξεφύγει και δεν θα πιάνεται με τίποτα.