Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Φίλε και τεράστιε παικταρα leo matos. Κάνε υπομονή αύριο βράδυ ο μεγάλος ΠΑΟΚ του ευεργέτη ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ θα δώσει άλλη μια ποδοσφαιρική παράσταση. Και εμείς θα είμαστε εκεί να μυρίσουμε το χορτάρι να φωνάξουμε να τραγουδήσουμε να φάμε και κάνα βρώμικο. Ούτε οι πέτρες ούτε οι τοίχοι. ΟΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ...
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε ένα ποστ τόσες μεγάλες νίκες.
από Rexaris
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Θα ήθελα κι εγώ να πω μερικά πράγματα σχετικά με διάφορες προτροπές και εκφράσεις στο φόρουμ.

Αυτό το φόρουμ είναι για ανταλλαγή ιδεών για τον ΠΑΟΚ.

Είναι εναντίον οποιασδήποτε πράξης που έρχεται σε αντίθεση με οποιονδήποτε νόμο τού Ελληνικού κράτους.

Ναι, ακόμη και η γιούχα, γιατί μέσα στη ...
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

25 χρόνια δεν βρήκε λύση για την ΚΑΕ ο κοιμάμαι 3με 5 αλλά μόλις ο κυρ κυρ είπε να βάλει και το κράτος να πιέσει ο ας , βρήκε επενδυτή όχι για να βάλει 1-2 εκ στην ΚΑΕ τον χρόνο αλλά 200 για γήπεδο. Είναι να μην είσαι αστραπεας
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:04 Ακυρώθηκε το συμβούλιο. Ώρες που βρίσκουν και αυτοί... Είναι δυνατόν;
@abc_o_ karpouzas μετράς ;;
Μα γιατί;
από nkoss
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

ΑΚ60, είδες που όταν ψάχνεις βρίσκεις? Στα λόγια μας έρχεσαι. Τσούκου τσούκου θα τα βρούμε να ξέρεις. Αρκεί να διορθωθούν καμμιά 40αριά ακόμα προφανή λάθη που έχει το συνυποσχετικό. Θέλουν και 10500 τ.μ. εμπορικούς χώρους και 50 θέσεις στάθμευσης. Προφανώς ήθελαν να γράψουν 105 τ.μ. εμπορικούς ...
από Kabamaru11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:10
Jump to forum
Jump to topic

Λέω τον γιο μου δεν θα γίνει γήπεδο στη τούμπα. Και μου λέει πρωτάθλημα θα παίρνουμε; Τον άκουσε ο μεγάλος γιος και γελούσε. Τα καλύτερα έρχονται είτε στη τούμπα είτε αλλού. Ομαδάρα να έχουμε
από DamoN
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:08 Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Εγω δεν σχολιαζω για να μη φαω ακυρο στην εγγραφη μου,το επιθετο μου κανει μπαμ.Στη τανα τανιες δεν πουλανε.
Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Λυποθυμισε η γάτα ενός μέλους και έπρεπε να πάει κτηνίατρο
από Kabamaru11
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Γινεται χαμος απο σχολια κατω απο ποστ του Α.Σ. για τον αγωνα μπασκετ.

Μλκ γελάω πολύ μαζι σου να ξέρεις πρέπει να είσαι γαματος τυπος
Καμπαμαρου Σαββιδη τον λένε

Αδερφε μου ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Όταν κάνεις εσύ φόρουμ με 18 χρόνια πορεία και εμφανίζεται ένας με 6 ποστ εκ των οποίων 7 προκλήσεις και στήνει καυγά με όλους τους άλλους κατηγορώντας το φόρουμ ότι παίρνει γραμμή από την ΠΑΕ, κρατα τον εκεί να περάσετε ομορφα
από embuji
Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Αν αναφερεσαι στον ΑΣ πιθανοτατα προσπαθει να παιξει σκακι με ζαρια.
από psykoman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

aivas19
Το δωρο γηπεδο εννοειται δεν το εγραψα εγω...και για να ειμαστε σωστοι ουτε ο τελης... [βρισιά κόπηκε από Rexaris ]ζοςμπου το ανεφερε συνεχεια και μαλιστα με στομφο...
Αυτο που ειπα οτι καθαρα επιχειρηματικα τον συμφερει καποιον να εχει το γηπεδο που μονο παραγει χρημα και οχι την ομαδα ...