Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές

Return

από jibbie
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

ναι αλλα ας περιμενουμε μη βγαλουμε βιαστικα συμπερασματα για τον ΑΣ παιδια
από giapas
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.

Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

250 κάνει η ΠΑΕ. Ας πάει αν υπάρχει ενδιαφερόμενος να τα δώσει . Ετσι γίνονται δουλειές. Τώρα με α και ου εταιρία με 200 εκ μετοχικό κεφάλαιο και τα γύρω γύρω δεν παίρνεις.

Ως τότε ο μεγάλος ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα τον Μάιο και θα κατεβάσετε τα παντζουρια να μην βλέπετε
από leomatos88
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

απο το inpaok
Χαλασμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι μη λογικές απαιτήσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ στο μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που παραδόθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σελίδα του Ερασιτέχνη στο Facebook γέμισε με επικριτικά σχόλια για τα όσα ...
από fossa
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Ήμουν στους ισαποστάκηδες που λοιδωρήθηκαν εδώ μέσα.
Το δικαίωμα μου το έδωσε ο Σαββίδης των τελευταίων (αρκετών) ετών. Ακόμα και των πρώτων χρόνων αν εξαιρέσεις τη περίοδο 2016-2020.
Τώρα όμως έχουμε αυτό το μνημόνιο και οι απαιτήσεις είναι για φτύσιμο.
Είναι απόλυτα εχθρικές.
Ακόμα κι αν σου τα ...
από george188
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:55
Jump to forum
Jump to topic

Δεν φοβουνται γιατι εχουν πλατες, επισης ειναι ξεκαθαρο οχι μονο η προτίμηση αλλα και οτι υπαρχουν πιθανότατα δεσμεύσεις στην άλλη πλευρα. Σ αυτο κανενας μυστακιδης δεν φταιει, αν δεν θες να τρυπηθεις δεν τρυπιεσαι.
Στα πιο σοβαρα, αυτο το σκουπιδι που παρουσιασαν σαν μνημόνιο δεν μπορει να το ...
από Azrael
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:10
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα και αν θεωρητικα η ΠΑΕ υπεγραφε αυτο το καταπτυστο μνημονιο,δεν υπηρχε ουτε 1 πιθανοτητα στο μυριο να μην σκαλωνε καπου, ωστε να πληρωθουν οι ρητρες στα λαμογια.

Μονο απο το υφακι της "δικηγορου" καταλαβαινες τι στιαπου ειχαν κανει...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα

Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
από loukas karadimos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπερα

Στους οπαδους του δικου μας ΠΑΟΚ και τους εχθρους του εντος και εκτος των τειχων του συλλογου

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί πλέον η δουλική και φουστικη συμπεριφορά της παρέας απ το Λάκωμα που κατατρώει τις σάρκες του μεγαλύτερου συλλόγου στον πλανήτη γη

Διαβάζω σκόρπια όσα λέτε και ...
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Ταληράκι ταληράκι τσίμπησα δερματινακι.
από GEOL
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Αληθινό και αμερόληπτο post :lol: Real gem :lol: :lol:
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Έχει κανείς υπολογίσει το ενοίκιο που ζητάει ο ΑΣ στο σύνολο;

ΔΕΝ είναι μόνο τα αρχικά 2.5 εκατομμύρια

ΔΕΝ είναι μόνο τα 4.5 που λέει μετά

Αναφέρει ρητά ετήσια αύξηση 10% επί του προηγουμένως αυξημένου ποσού!

Μιλάμε για ΕΤΗΣΙΟ ενοίκιο ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε 49 χρόνια όταν λήγει η ...