Δεν το κατάλαβα, συγγνώμη.
Είναι το πώς βλέπει ο καθένας μας το ποτήρι με το νερό.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1083 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 06:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Στην περισπούδαστη δικηγόρο αλλά και στον "ερασιτέχνη" θέτω τρία ερωτήματα:
Α. πόσα τμήματα παίδων εφήβων νεανίδων είχε ο ΠΑΟΚ σε ΟΛΑ τα αθλήματα ΠΡΙΝ το 2012 και πόσα μετά;;
Β. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ που υπάρχει, συνδέεται ή όχι με το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ποσό σε σχέση με άλλους "ΑΣ" που παίρνει ο ...
Α. πόσα τμήματα παίδων εφήβων νεανίδων είχε ο ΠΑΟΚ σε ΟΛΑ τα αθλήματα ΠΡΙΝ το 2012 και πόσα μετά;;
Β. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΞΗΣΗ που υπάρχει, συνδέεται ή όχι με το ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ποσό σε σχέση με άλλους "ΑΣ" που παίρνει ο ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 13:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγούν οι πολυγραφότατοι πρόθυμοιaivas19 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 21:58 Δεν εχουν θεσπισει καν την «επιτροπη» και ολοι οσοι προσκειμενοι στον ΑΣ ειχαν γκαιλε με το γηπεδο εδω μεσα και σχολιαζαν καθε μερα κανουν αβαβα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κουλάρετε ορισμένοι οταν μιλατε για " ήρα και στάρι" και μην ταυτίζετε τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη. Όποιος υποστήριξε τον Μυστακιδη ,δε σημαίνει πως είναι λιγότερο ΠΑΟΚτσής από σένα.
Δηλαδή ο καλός ΠΑΟΚτσής είναι με τον Σαββίδη και ο κακός ΠΑΟΚτσής είναι οποιος δεν τον λιβανίζει όλη μέρα, ασκεί ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη....
Τρολακια που ανοιγοκλεινετε λογαριασμούς... η ντροπη δεν είναι δουλεια
Τρολακια που ανοιγοκλεινετε λογαριασμούς... η ντροπη δεν είναι δουλεια
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμ άκουγε τους επαναστάτες του 80. Αν διάβασε παοκμανια θα είχε κινηθεί σωστά 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ ωραιο νεο αν ισχυει. Μια χαρα πηγαν να παρουν οι αρειανοι με τον Κινεζο, να τους ριξουμε στην καταθλιψη παλι. 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά για λύπηση. Τζάμπα τόσα κουκλάκιαicue έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:27 Πολυ ωραιο νεο αν ισχυει. Μια χαρα πηγαν να παρουν οι αρειανοι με τον Κινεζο, να τους ριξουμε στην καταθλιψη παλι.![]()
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι βλέπω, ο ακαδημαικός της παρέας, λίγα πράγματα (SCOPUS - 746 Citations, h-index: 14). Πλέον υπάρχουν νέοι διδάκτορες με παρόμοια ή και καλύτερα στατιστικά. Το πιο alarming είναι όμως η θεματολογία, που είναι λίγο από όλα. Δε βλέπω καμιά εξειδίκευση στο θέμα μας.
Topic
Dynamic Interaction of ...
Topic
Dynamic Interaction of ...