Η αναζήτηση βρήκε 467 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 06:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλημέρα, το βγάζουν οριστικό οι περουβιανοι για πενια ότι πηγαίνει εκεί με αγορά αν ισχύει και έρθει και επιβεβαίωση από πλευράς ΠΑΟΚ πάμε για δύο κινήσεις μέχρι 10 του μηνός ώστε να ακολουθήσουν προετοιμασία για να δούμε τα αντανακλαστικά μας λογικά έχουν κάνει προεργασία
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ αυτα τα account που γραφτηκαν εδω και μια εβδομαδα και δεν βλεπουν παικτες στις προπονησεις και λυπουνται για τα κακα θα μας βρουνε.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
Είπε ο τύπος ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ε ναι, παιζει ως ο πιο χαμηλομισθος της ενδεκαδας και των αναπληρωματικων, με μισθο οριακα ισο με του Γκομεζ και μικροτερο του Μουργκ και του Πενια. Αλλα οκ δεν παιζει τζαμπα το παιδι. Τελικα μερικοι ειστε Σαββιδης και οχι ΠΑΟΚ.
Βρε πουλα τους ολους να χαρουν εδω μεσα τα παιδια.
Και συ δεν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα εδω μεσα εχουν κατηγορηθει μελη ως σκουλικια επειδη η αποψη τους δεν αρεσε σε καποιους αλλους. Και ναι μερικοι εδω μεσα εχουν εμμονικη προσωπολατρεια με τον Σαββιδη σε τετοιο βαθμο που να θολωνει η κριση τους σε σχεση με το συμφερον της ομαδας. Εκτος αν μονο το αντιστροφο ειναι θεμιτο. Να ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω που κάποιοι απαιτούν από την διοίκηση αναλυτική ενημέρωση λες και είναι μέτοχοι επιχείρησης.
Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, πελάτες είμαστε, και αρκετοί κιόλας τζαμπατζήδες.
Όποιος θέλει ενημέρωση ας σκάσει 1-2 εκ. σε κάποια αύξηση κεφαλαίου, ας πάρει κάποιες αρκετές μετοχές, και ...
Αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, πελάτες είμαστε, και αρκετοί κιόλας τζαμπατζήδες.
Όποιος θέλει ενημέρωση ας σκάσει 1-2 εκ. σε κάποια αύξηση κεφαλαίου, ας πάρει κάποιες αρκετές μετοχές, και ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Poulsen κόβεται έτσι και αλλιώς λόγω δεύτερης εθνικότηταςmakispaspartou έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:03 Πάντως βάσει των λεγόμενων του Τζορμπατζογλου που λέει ότι ο φορ θέλει 2 ακατέβατα, έχει ομάδα και δεν έχει γραφτεί θα πόνταρα σε δύο ονόματα που ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσεσκου. Poulsen και Shomurodov.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
ανεβαζει ο τοσκιτσης που απο περσυ λειτουργει ως ατυπο γραφειο τυπου του μανατζερ του ντελια χθες για το συμβολαιο κτλ κτλ και το βλεπει ο γερμανος της αρδBILD και γραφει ακριβως τα ιδια..
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε μλκ
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
κάτω τα χέρια από τον ντέλια
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
α σιχτίρ μπριζωνόμαστε συνεχώς
κάντε του τη μαμημένη την ανανέωση να τελειώνουμε
υγ. οφείλω να πω ότι έχω παρατηρήσει πολλά νέα μέλη τον τελευταίο καιρό που γράφουν με παρόμοιο τρόπο και περιεχόμενο. πολλή εντύπωση μου κάνει
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Τζοντζο θα μας βγει καλύτερος να το θυμάστε
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Διευκρινίστε και σε μένα τον αγράμματο ποιός είναι ο Μυστα για να ξέρω για ποιόν θα φωνάζω τα συνθήματα όταν θα είμαι μόνος μου στην Τούμπα 

- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειναι να παει Αγγλια ας τον παρει και αυτον η Μπραιτον. Δεν θα καθομαστε να βλεπουμε ολα τα χωρια της Πρεμιερ Λιγκ.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε αυτοι το εχουν ακούσει.kz1111 έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:55 INPAOK γραφουν για επιθετικο 28-30 ετων που εχουν γινει πρωτες συζητησεις, ειναι θετικος, εχει απολαβες 2 εκατ. ευρω και δεν εχει ακουστει μεχρι τωρα το ονομα του
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσορμπατζογλου πριν λίγο είπε ότι δεν υπάρχει νέα πρόταση της Στουτγάρδης. Κι εμείς για ένα δημοσίευμα της bild που μιλάει για συμφωνία Στουτγάρδης παίκτη φέραμε την καταστροφή.Εντωμεταξύ το ίδιο ακριβώς λέγανε συντονισμένα όλα τα ρεπορτάζ μία μέρα πριν γίνει το σκηνικό με τον Κατσαρη. Ότι η ...