Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα του τι μπορεί να κάνει ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, τα έγραψα στο σχετικό τόπικ
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
Το γεγονός παραμένει οτι ένας άνθρωπος που υποτίθεται οτι είναι ΠΑΟΚτσης και.. Θεσσαλονικευς, έχει ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με την ιδέα του ΠΑΟΚ και τις πράξεις που θα την αντιπροσώπευαν, ΜΗΔΕΝΙΚΗ επαφή με το κοινό, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι βλέπω, ο ακαδημαικός της παρέας, λίγα πράγματα (SCOPUS - 746 Citations, h-index: 14). Πλέον υπάρχουν νέοι διδάκτορες με παρόμοια ή και καλύτερα στατιστικά. Το πιο alarming είναι όμως η θεματολογία, που είναι λίγο από όλα. Δε βλέπω καμιά εξειδίκευση στο θέμα μας.
Topic
Dynamic Interaction of ...
Topic
Dynamic Interaction of ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα το πρόβλημα του Σαββιδη και κατ'επεκταση της ΠΑΕ είναι ότι με την απευθείας ανάθεση που επιχειρεί ο ΑΣ, θα αναγκαστεί στην ουσία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να μην ξανααγωνιστεί στην Τούμπα για 49 χρόνια.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είστε προσωπολατρες 
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Τούμπα θα ανήκει στο "Λαο του ΠΑΟΚ". Βαριές κουβέντες.
Αυτό που εννοεί είναι οτι θα επενδύσει κάποιος +100εκ, και η Νεα Τούμπα θα ανήκει στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα έχουν τα κλειδιά οι γνωστοί κλειδοκρστορες.
Μόνο που ο ΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του ΠΑΟΚ. Είναι 150 κρυμμένοι, και ένα άκρως αμφιλεγόμενο και ...
Αυτό που εννοεί είναι οτι θα επενδύσει κάποιος +100εκ, και η Νεα Τούμπα θα ανήκει στον ΑΣ ΠΑΟΚ. Θα έχουν τα κλειδιά οι γνωστοί κλειδοκρστορες.
Μόνο που ο ΑΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Λαός του ΠΑΟΚ. Είναι 150 κρυμμένοι, και ένα άκρως αμφιλεγόμενο και ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καταστατικό όλα καλά; Τουλάχιστον το ξαραχνιάζει στο συρτάρι κανένας;
Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην ...
Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όλο θέμα με την ΚΑΕ Μυστακίδη και Αμερικάνους δείχνει τελικά εδώ στο Forum πως οι "γνήσιοι" και ηθικοί ΠΑΟΚτσίδες τελικά μάλλον δεν αγαπάνε τόσα αγνά όσο νομίζουν τον ΠΑΟΚ αλλά περισσότερο υποστηρίζουν τον πρόεδρο τού. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ειρωνία και η τυφλή υποστήριξη σε πρόσωπα όταν ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έβγαιναν τα δημοσιεύματα, θα έβγαιναν να το πούνε;
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται πως αν δεν ρουφιανευόταν αυτή η συνάντηση στα ΜΜΕ, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση. Τώρα που μαθεύτηκε βαφτίστηκε....βόλλευ 
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
αγαπη μου δεν ειναι αυτο που νομιζειςSera4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:02 Εννοείται πως αν δεν ρουφιανευόταν αυτή η συνάντηση στα ΜΜΕ, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση. Τώρα που μαθεύτηκε βαφτίστηκε....βόλλευ![]()