Η αναζήτηση βρήκε 668 εγγραφές

Return

από Odi
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Μην μπλέκετε την γκοντζαρεβα κλπ μέσα σε όλο αυτό.

Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.

Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;

Ωραία. Και ας δεχτούμε οτι θέλανε. Γιατί να μην τον ανανεώσουν φετος ώστε να τον πουλήσουν του χρόνου 40 μυρια; Δεν μιλαμε για μικρή ...
από black_star_ninja
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα το θέμα μου δεν είναι αν θα πουληθεί ο παίκτης. Η φυσική εξέλιξη του αργά ή γρήγορα θα τον απομακρύνει από Ελλάδα. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Το ένα είναι ότι ποτέ δεν πληρώθηκε όσο του άξιζε (πάλι θα έφευγε ίσως σε ένα χρόνο, πάντως όχι τώρα) και το άλλο ειναι ότι δε δέχομαι να πουληθεί μόνο ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ τι βολικό που βγήκε η είδηση την τελευταία μέρα ανανέωσης των διαρκείας και όταν ήδη έχουμε ανανεώσει 12-13Κ κάτοχοι από πέρσι..

Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.

Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
από Jim_Chatz
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

George Best4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:53
Μην αναφέρετε ότι τα ταμεία είναι άδεια γιατί πραγματικά η οργή μεγαλωνει
[/quote]
από delos15
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν αποφάσισε λοιπόν ότι δεν τον ενδιαφέρει αν χάσει και το τελευταίο ερισμα που έχει στην Ελλάδα που είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Όλους αυτούς που τον τελευταίο ενάμιση μήνα μαλώνουν με φίλους συγγενείς συνοπαδους για την τιμή του.
Κοινός μας γράφει στα @@ του.
Δικαίωμα του .
Δικαίωμα και όλων ...
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Ακατανοητη στρατηγικη αποφαση.
από dragon
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είμαστε Ντέλιας ουτε Ιβάν ουτε ραζβαν. Δεν είμαστε προσωπολατρες. Είμαστε ΠΑΟΚ. Αυτή η πώληση λοιπόν δεν είναι ΠΑΟΚ .
από Stathis71
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Ντροπή.. Εναμιση χρόνο τωρα μιλουσαν για αναπροσαρμογη συμβολαίου και τον αφησαν με ενα απο τα χαμηλοτερα.. Ετσι ωστε να ερθει η ωρα να πουν οτι ηθελε να φυγει. Ντροπη... δεν ειχα πει ποτε κακο λογο τοσα χρόνια για την ΠΑΕ και την ιδιοκτησια, αλλα αυτο που γινεται, αν τελικα ξεπουληθει ετσι ο ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.

Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26 Καλά φίλε johndag δεν θα είναι και η πρώτη φορά…
Πρώτη φορά δεν είναι αλλά θα είναι σίγουρα η τελευταία.

Μιλάω πάντα προσωπικά για μένα και δεν έχω σκοπό να επηρεάσω κανέναν, είμαι ξεκάθαρος ως προς αυτό.
από Unpsofable78
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Ήμουν από αυτούς που στήριζε τον Ιβάν στο θέμα με τον ΑΣ. Η απογοήτευση μου είναι πάνω από το κεφάλι μου. Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι σίγουρα έχει ευθύνη για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με την μη ανανέωση - προσαρμογή του συμβολαίου του Ντελια.

Από κει και πέρα περιμένω να δω αν θα ...
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?

Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι αλλά αν ο παίκτης ζήτησε να φυγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι.

Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις. Καντον τον πιο ακριβοπληρωμενο Ελληνα ποδοσφαιριστη πχ. Δωστου 2εκ το χρονο. Και αν επιμενει να φυγει "δωστον" στον κοσμο οτι να εκανα οτι ...