Αναζήτηση για περισσότερες από 2227 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειπώθηκαν πολλά χθες παιδιά τα πιο πολλά δεν είναι για να βγουν προς τα έξω μένω μόνο ότι πλέον έχει την στηριξη όλων.
Κατανοητό και σεβαστό, αλλά θα μπορούσες να μας πεις ίσως επιγραμματικά κάποια πράγματα?
Και αυτό το "όλων" έχει και την 4 μέσα ?
Οι σύνδεσμοι ξεκάθαρισαν ότι αφού ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Μόνο εμένα μου χτυπάνε απίστευτα άσχημα τα τεράστια πλαίσια που βάζουμε στους χορηγούς?
Γιατί να μην κάνουμε κάτι τέτοιο

Γιατί να μην κάνουμε κάτι τέτοιο

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν εμφανίστηκε πρώτη φορά και στο ολθ και στην ΠΑΕΓΑ , μπορεί και στην σουρωτή. Πιθανώς και ο λόγος μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κανένας Μυστακίδης. Μάλλον κάτι πολύ πιο ωραίο για τον ίδιο, το οποίο δε γνωρίζουμε. Τώρα αόρατος κάποιος που έχει βάλει αυτά τα χρόνια περισσότερα χρήματα σχεδόν απ ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική πιθανότητα να είχε θετικό πρόσημο η εμπλοκή Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ, θα ήταν να χτυπούσε δημόσια την πόρτα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να έκανε την οποιαδήποτε αξιοπρεπή πρόταση για αγορά της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης να την αποδεχόταν και να έφευγε σαν ήρωας, με το κεφάλι ψηλά. Στην περίπτωση που, έστω και ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Eντάξει το εμπεδώσαμε ο ΑΣ τα έκανε ΟΛΑ σωστά τόσα χρόνια, είναι θεματοφύλακες, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα παραπάνω.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συμπληρώνει το Πρωταθλημα στα ερασιτεχνικά αθλήματα, γιατί τι να κάνουμε... έτσι είναι τα πράγματα, και μη μιλάτε γιατί έτσι είναι τα πράγματα.
150 άτομα πρέπει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν..
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
είμαι φουλ επιφυλακτικός, μην πω και κακοπροαίρετος απέναντι στον μυστακίδη
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται ότι θα φέρει Γιάννη στην ομάδα, αν τυχόν όμως αφήσει την ομάδα γυμνή, , χωρίς Γιάννη , τότε έχουμε λευκή πετσέτα από πριν..
Καλά τα λέω;;
Θα πέσει πολλή κριτική καθώς είναι η κινητήριος δύναμις της εξελίξεως των πάντων..
Καλά τα λέω;;
Θα πέσει πολλή κριτική καθώς είναι η κινητήριος δύναμις της εξελίξεως των πάντων..
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού είναι ο Γιάννης; Ακόμα; Πέρασαν τόσα λεπτά...
Με ένα σακάκι θα κυκλοφορεί αυτός..
Με ένα σακάκι θα κυκλοφορεί αυτός..
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Το 24% των μετοχων της ΚΑΕ, το εχουμε 9000 μικρομετοχοι, απο την δημοσια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου.
Να μας τα σταξει χοντρα, να τις παρει.
Να μας τα σταξει χοντρα, να τις παρει.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτοχρονη εμφανιση προτασης Τελη, ανακοινωσης
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....
της πενταμελους επιτροπης απο τον ΑΣτιγμα, που ειναι τριμελης τελικα και εμφανισης λογαριασμων που δηλωνουν ΠΑΟΚ, αλλα δεν ξερουν που ειναι το παλατακι ( ειναι γνωστο οτι ειναι μακρια).
Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει....