Έδωσε:
Κοτάρσκι 2Μ
Σοάρες 2,5Μ
Νάρει 1,7Μ
Σάστρε 400κ
Κουαλιάτα 1,8Μ
Σύνολο 8,4Μ
Πήραμε:
Κοτάρσκι 5+1,5Μ
Νάρει 2Μ
Σύνολο με το bonus 8,5
Αν βάλεις και κάτι Κάργες που ήρθαν επί ημερών του και κάτι ελεύθερα πουλιά τύπου Ρικάρντο και υπολογίσεις και τα συμβόλαια, ο τύπος μας έβαλε μέσα κανονικά ...
Η αναζήτηση βρήκε 701 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αρχιζουμε να πειθουμε παλι τους εαυτους μας βλεπω.Κλασσικο μοτιβο, οκ.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες και να κάνω παραθέσεις αλλά το να βλέπω 2-3 συγκεκριμένα άτομα να γράφουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα που έγραφαν πέρσι τέτοια εποχή για όσους τους εξηγούσαν με ποδοσφαιρική λογική ότι ο Μπακαγιοκο ΔΕΝ κάνει, έχει την φάση του.
Οσο για Μαροκινό, ας κλείσει και θα ...
Οσο για Μαροκινό, ας κλείσει και θα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θεμα ειναι οτι φτασαμε και παλι 9 Ιουλιου και ειμαστε με 1 φορ και 3 χαφ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη γελοία και ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων, που έτρεξαν να γράψουν στο ίνστα του παίκτη να μην έρθει στον ΠΑΟΚ, θεωρώ απίθανο το να μην επηρεάστηκε έστω και λίγο.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κύριος καβούρ εεε Σαββίδης να εμφανίσει ένα επιβεβαιωτικό έγγραφο καταθέσεων σε κάποια, κατά προτίμηση δυτική, τράπεζα, ώστε να ξέρουμε αν επισήμως και με τη βούλα μπορούμε πια να τον αποκαλούμε μπακάλη και τσίπη. Ας το αποστείλει και μέσω ταχυδρομείου, δε θα κολλήσουμε σε αυτό.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 2 ώρες πέρασε ο Λουτσεσκου από το μαγαζί καλημέρα κοουτς , καλημέρα.
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
Δεν μιλάμε δεν είναι πελάτης αλλά χαιρετιομαστε εδώ και χρόνια.
Πάω να κάνω μια δουλειά πιο πάνω και τον βλέπω έξω από το Ηλέκτρα Παλάς στο παγκάκι μες τον ήλιο να κάθεται και να μιλάει στο τηλέφωνο έντονα και με ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημέρες δόξας ζει το φόρουμ
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
Από την εμφάνιση τέλη έχουμε κάθε εβδομάδα και 4-5 προφίλ που είναι πολύ ανήσυχα με τις εξελίξεις στην ομάδα
Τα τρολ εν τω μεταξύ όλα στο ίδιο μήκος έτσι, «εγώ δεν λέω κάτι, αλλά..»
Βρήκε ο άλλος ο ντιτεστικλ το 1.3 του νταγκλα, έμαθε και τι θα γίνει στο ουκρανικό ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια τα νεα φρουτα,δροσερα κ καλοκαιρινα,εχουν κ αλλο καλο,κανουν μπαμ αν ειναι σαπια η οχι.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλαράκι με τα τρία όλα κι όλα ποστ
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
Μπορείς να αποδείξεις ότι τα έργα που πήρε ο Σαββίδης ήταν λόγω ΠΑΟΚ?
Εγώ ξέρω ότι ότι πήρε το πήρε μέσα από διαγωνισμους καταθέτοντας τις υψηλότερες προτάσεις.
Όσο για τα χρήματα από τις μεταγραφές. Τα εσοδα-εξοδα της ΠΑΕ αναρτημένα δημόσια είναι. Όποιος θέλει ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητέ equ θεωρώ ότι το κακό με τα νέα account που εμφανίστηκαν με την ίδια θεματολογία και γραφή δεν προσφέρουν κάτι σε κανέναν διάλογο. Είναι απορίας άξιο πως δεν μπήκαν στον κόπο να γράφουν έστω μετά το Χαριλάου που η ομάδα τους πήρε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας και θυμήθηκαν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας κάνουμε τη σούμα στο τέλος source.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απάντηση σου είναι παιδιού Πέμπτης δημοτικου... Με λίγα λόγια πρέπει να χαιρόμαστε που παίρνουμε λεφτά και έργα...αλλά λεφτά για μεταγραφές γιοκ...
Καταρχήν, ούτε παίρνουμε ούτε δίνουμε. Η εταιρία έχει ιδιοκτήτη και αυτός πληρώνει την ζημιά για να βγάζουμε γούστα εμείς. Και τουλάχιστον εγώ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας γίνω εριστικός μια φορά
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
Οι δίπλα τι πωλήσεις έκαναν τον τελευταίο αιώνα και κάνουν αγορές ύψους 3 εκατομμυρίων?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας δουμε τι θα φερουμε εμεις πρωτα και κανουμε μετα τις συγκρισεις με τον ρουλη. Παει και το Σαββατο και οπως φαινεται ο αρχικος στοχος ενισχυσης πριν την προετοιμασια δεν επετευχθει. Μοιρασμενα τα πραγματα μεχρι τωρα,ουτε για κραξιμο,ουτε για αποθεωση.