Η αναζήτηση βρήκε 667 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.
Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το υπεραναλυουμε. Αν ειχε συμβολαιο 1,5 χαρτι και εφευγε και μου λεγαν πιεζε να φυγει, εγω θα το ακουγα. Τωρα και να ισχυει δεν το ακουω καν. Δεν το πιστευω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο λαός του ΠΑΟΚ που εγώ θυμάμαι, με το άκουσμα μιας τέτοιας δήλωσης, θα είχε ξεσηκωθεί και θα είχε μαζευτεί κατά χιλιάδες, είτε έξω από την Τούμπα, είτε έξω από τα παλαιά γραφεία στην Εθν.Αμύνης και θα άρχιζε να φωνάζει συνθήματα και να σπάει κεφάλια.
Τώρα, απλά καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας ...
Τώρα, απλά καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω το τελευταίο άρθρο του 24 να σημαίνει μη πώληση... ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος. Μακάρι!
Γιατί ένα είναι σίγουρο: αν κάποιος μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ήταν μόνο ο Ιβάν. Κανείς άλλος.
Αυτός έδωσε εντολή να πουληθεί, μην βγει και σωτήρας από πάνω. Για τον Θεό. Το ότι μάσησε από ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, προφανώς και δεν αποφασίζει για τέτοια θέματα άμεσα ο Σαββίδης, γι'αυτό κι έχει ανθρώπους στην ομάδα να την τρέχουν. Δηλαδή δεν είναι απίθανο να παρενέβη εκ των υστέρων για μια απόφαση υφισταμένων του. Απλά φαίνεται επικοινωνιακό παιχνίδι από χιλιόμετρα. Θα μπορούσε κάλλιστα πχ να έχει πει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτιαχτό φαίνεται το όλο θέμα, τουλάχιστον μενει η παικταρα σπίτι της
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Όχι. Σε καμία περίπτωση.
Τραγική διαχείριση ακόμα ενός θέματος και αν ο παίκτης πήρε την απόφαση να ταξιδέψει Γερμανία για μεταγραφή (άρα το είχε αποφασίσει) το να τον φέρεις πίσω με το ζόρι δεν ξέρω που μπορεί να οδηγήσει.
Από παλινωδία σε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιδιοκτήτης του Δικέφαλου όπως και πέρυσι στην πρόταση της Ζάλτσμπουργκ έτσι και φέτος το πήρε πάνω του και με προσωπική απόφαση κρατάει τον διεθνή Έλληνα στην Τούμπα και ετοιμάζεται να τον κάνει Μίδα.
Ο Σαββίδης ζήτησε να ακυρωθεί η όποια συμφωνία με τους Σουηβούς και να κληθεί άμεσα ο ...
Ο Σαββίδης ζήτησε να ακυρωθεί η όποια συμφωνία με τους Σουηβούς και να κληθεί άμεσα ο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δω τωρα εχουν τα @@ στη ΠΑΕ να φερουν και 3 παικταραδες η θα παιχτει το σεναριο κρατησαμε τον Ντελια οπως περσι και θα φερουμε δανεικους και ελευθερους μιας χρησης?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Βλαδίμηρος την έκοψε την μεταγραφή...Μαλακά του λέει με αυτά που κάνεις θα χάσουμε και το λιμάνι...Ποιο Νατο και ποιο Αμερικάνοι...Θα κάνουν ντου τα Παοκια και θα τα κανουν όλα λαμπογιαλο 

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που μένει ο Ντελιας σας χαλάει ο Σεντιρα ?
Ναι.
Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.
Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.
Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκτακτο!!! Στην Στουτγκάρδη ο Μουργκ!!!