Αναζήτηση για περισσότερες από 2229 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το αστείο έχει παρατραβήξει εδώ και καιρό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει ακόμα δυναμική παρέμβαση. Έστω αυτοί οι 6 που διαφοροποιήθηκαν θα έπρεπε να τους ξεμπροστιάσουν δημόσια.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ησαιαδης Μπεκιαρης Γιαννακοπουλου είναι επικίνδυνοι να χειρίζονται οποιοδήποτε θέμα που αφορά τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον το τεράστιο θέμα του Νέου γήπεδου.
Συνεχώς με λάθος κινήσεις, σπέρνουν διχασμό ενώ κάνουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στρέφεται εναντίον όπως όλα δείχνουν νέου μεγαλομετοχου της ΚΑΕ ...
Συνεχώς με λάθος κινήσεις, σπέρνουν διχασμό ενώ κάνουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στρέφεται εναντίον όπως όλα δείχνουν νέου μεγαλομετοχου της ΚΑΕ ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
θεατρο του παραλογου, πιστευω οτι η σιγη απο πλευρας Ιβαν ειναι μερος ενος μαγαλυτερου σχεδιου.
το ποιος ειναι ο ΑΣ ειναι πλεον εμφανες και προφανες σε ολους
οπως και για το ποιον δουλευει, ο οποιος σιγουρα δεν ειναι ο οργανισμος του ΠΑΟΚ αλλα η ΝΔ και τα συμφεροντα της
ξεμπροστιασμα μεχρι το ...
το ποιος ειναι ο ΑΣ ειναι πλεον εμφανες και προφανες σε ολους
οπως και για το ποιον δουλευει, ο οποιος σιγουρα δεν ειναι ο οργανισμος του ΠΑΟΚ αλλα η ΝΔ και τα συμφεροντα της
ξεμπροστιασμα μεχρι το ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ, από όσο μπορώ να καταλάβω από το πολύ περιορισμένο, η αλήθεια, κλίμα που εισπράττω από τους κείμενους θετικά υπέρ του Μυστακίδη, του Θεσσαλονικέως να υπενθυμίσω Μυστακίδη, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με Σαββίδη, δε βλέπω να υπάρχει η ίδια τρέλα να δώσει με κάποιον τρόπο και παρουσία, με ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασφαλώς. Έχουν γραφτεί άπειρες αράδες και εδώ μέσα περί εξαφανισμένου Σαββίδη, παρατημένης ομάδας κοκ. Για τον Τελάρο δεν υφίσταται ούτε καν η δικαιολογία, ισχυρή ή αδύναμη, όπως θέλει ας την κρίνει κάποιος, της εμπλοκής σε μια περίπλοκη κατάσταση λόγω πολέμου, ειδικά έχοντας ... ανεπιθύμητη ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα δεν είναι γιατί συναντήθηκαν δικαίωμά τους είναι. Ο άλλος θέλει να ρίξει λεφτά στο βόλεϊ (;) δεν μπορούν να του πουν όχι.
Το ζήτημα είναι γιατί έπρεπε να το μάθουμε κατόπιν εορτής. Αν δεν υπήρχε το χθεσινό δημοσίευμα, θα μέναμε στο σκοτάδι.
Η ελλιπής-καθυστερημένη ενημέρωση, σε συνδυασμό ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κάυλα τους ήταν να διαψεύσουν τα της Νέας Τούμπας. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες 
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οι μασκες επεσαν.
Οι δικαιολογιες στερεψαν.
Οι γελοιοτητες κορυφωθηκαν.
Το κωμικο διδυμο Ησαιαδη-Μπεκιαρη διασυρει τον ΠΑΟΚ μας.
Συναντιεται κατ επαναληψη κρυφα με τον θεσσαλονικεα, για να εξυπηρετησουν την δικη τους κρυφη ατζεντα.
Για συναντηση με τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ουτε ...
Οι δικαιολογιες στερεψαν.
Οι γελοιοτητες κορυφωθηκαν.
Το κωμικο διδυμο Ησαιαδη-Μπεκιαρη διασυρει τον ΠΑΟΚ μας.
Συναντιεται κατ επαναληψη κρυφα με τον θεσσαλονικεα, για να εξυπηρετησουν την δικη τους κρυφη ατζεντα.
Για συναντηση με τον προεδρο και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ουτε ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κυρία νομική σύμβουλος ποιον ακριβώς συμβουλεύει? γιατί έχω μπερδευτεί.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι στον ΑΣ μας κάναν ένα καλοκαίρι μπ..ρδελο,έχουν φάει την ψυχή του κόσμου και έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα.
Ουτε κανένας Μυστακίδης φταίει ούτε κανένας Σαββίδης.Οι μόνοι που φτάινε είναι εκείνοι γιατί ξαφνικά νοιάστηκαν για το γήπεδο ,ξαφνικά κάνανε σημαία τα 100 ...
Ουτε κανένας Μυστακίδης φταίει ούτε κανένας Σαββίδης.Οι μόνοι που φτάινε είναι εκείνοι γιατί ξαφνικά νοιάστηκαν για το γήπεδο ,ξαφνικά κάνανε σημαία τα 100 ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι οργανωμένοι προσφέρουν πολλά στον σύλλογο, αντίστοιχα και ο σύλλογος προσφέρει πολλά σε αυτούς.
Δεν νομίζω ο φίλος να παροτρύνει τη βία. Όταν όμως βλέπουμε μετά από κλαρίνα να σκάνε μύτη μεσήμβρια για να ξυπνησουν κόσμο, ε περιμένεις σε πιο σημαντικά ζητήματα να πάρουν επίσης θέση.
Δεν νομίζω ο φίλος να παροτρύνει τη βία. Όταν όμως βλέπουμε μετά από κλαρίνα να σκάνε μύτη μεσήμβρια για να ξυπνησουν κόσμο, ε περιμένεις σε πιο σημαντικά ζητήματα να πάρουν επίσης θέση.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε παιδιά , τι απαντάτε σε κάποιους που μπαίνουν και λειτουργούν και γράφουν σαν στημένοι, προκαλούν με ίσα λένε και γενικά φωνάζει το πράγμα. Κάντε μια προσπάθεια και μην ασχολείστε μαζί τους. Καμία απάντηση, όταν το πράγμα φωνάζει ότι ο άλλος ψάχνει σαματά ή Σαμάτα, ξέρω γω.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.