Η αναζήτηση βρήκε 658 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Και τι την νοιάζει την ΠΑΕ πόσα λεφτά έχει ένας επιχειρηματίας στο λογαριασμό του; Εφορία είναι;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δυστυχώς, όπως το είχα καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή, ο ΑΣ συνεχίζει στο ίδιο επικίνδυνο τροπάριο. Και αυτό δεν είναι απλώς κρίμα – είναι ΝΤΡΟΠΗ.
Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γινεται να μην το δεις και σαν μια κινηση εντυπωσιασμου και μια προσπαθεια μετακινησης του προβολεα (spotlight). Νομιζω θα ηταν αφελες να θεωρησουμε το timing (ημερα αφιξης Ιβαν στην Θεσ/νικη) ως τυχαιο γεγονος για την πληροφορηση οτι υπαρχουν καποια κεφαλαια σε μια τραπεζα.
Το τραγικο ειναι ...
Το τραγικο ειναι ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ερασιτέχνης με τον Μυστακίδη προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη από την ΠΑΕ. Με πρόσχημα το γήπεδο.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλησπέρα marsantos ,
Έτσι ακριβώς!!!
Ας πούμε , Άντε και τον άφησαν να φτιάξει το γήπεδο για να μην εκτεθούν ανεπανόρθωτα..δεν θα βρουν μετά τρόπους να τον ξεσκίσουν?
Ο Ιβαν εκτός απο πλούσιος έτυχε σε μας τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μας ένας άνθρωπος σαν ένας απο εμας.
Ένας ...
Έτσι ακριβώς!!!
Ας πούμε , Άντε και τον άφησαν να φτιάξει το γήπεδο για να μην εκτεθούν ανεπανόρθωτα..δεν θα βρουν μετά τρόπους να τον ξεσκίσουν?
Ο Ιβαν εκτός απο πλούσιος έτυχε σε μας τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να είναι ιδιοκτήτης της ομάδας μας ένας άνθρωπος σαν ένας απο εμας.
Ένας ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη που το λεω ετσι ωμά, αλλά στο βαθμό που κάποιοι δεν γνωρίζετε ή δεν θέλετε να θυμάστε λεπτομέρειες, μην λέτε οτι ναναι.
Από το καλοκαίρι του 2019 και μετά ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης φάγανε ΚΥΝΗΓΙ. Ξεκάθαρα παράνομο, παράτυπο, ανήθικο και επικίνδυνο.
Αμα τώρα μας αρέσει να τερματίζουμε το ...
Από το καλοκαίρι του 2019 και μετά ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης φάγανε ΚΥΝΗΓΙ. Ξεκάθαρα παράνομο, παράτυπο, ανήθικο και επικίνδυνο.
Αμα τώρα μας αρέσει να τερματίζουμε το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ρωτάω τι έκανε λάθος.
Ρωτάω πώς θα έπρεπε να το χειριστεί γενικώς ένα τέτοιο θέμα.
Λέτε ότι άνοιξε την πόρτα.
Πώς δε θα την άνοιγε;
Πάμε πάλι:
1. Με το να μη λέει γελοίες δικαιολογίες και προφάσεις
2. Με το να ακολουθεί διαφανείς οδούς
3. Με το να φέρει τον Σαββίδη προ των ευθυνών του ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως οι καμία 10 καινούργιοι λογαριασμοί το τελευταίο διάστημα είναι φουλ ενεργοί...μόνο τυχαίοι δεν είναι
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.
τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..
η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...
«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»
και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....
εγω ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
the eyes chico they never lie
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
Μπορούμε να το αναλύσουμε γιατί κάνεις απο εμάς δεν μπορεί να ταυτιστεί με έναν δισεκατομμυριούχος και το αντίστροφο...και μιλάω για οποιοδήποτε μην παρεξηγώ...Υπάρχουν όμως και τα ανθρώπινα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:
Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο
Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο
Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως το τι λεγεται στα ραδιοφωνα της πολης δεν περιγραφεται. Ο Μυστακιδης λεει ειναι Παοκτσακι κ εχει τραβηχτει για τον ΠΑΟΚ σε εκδρομες δεν ειναι χτεσινος. Κ ο Ιβαν του εκοψε την Τουμπα δεν ειναι ευκολα τα πραγματα :lol: :lol:
Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
Αυτο το Παοκτσακι το τρελο που ηταν ρε παιδια την εποχη που ο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν απαξιωνω κανενα φιλε μου. Απλα δυσκολευομαι να κατανοησω το timing της ελευσης Τελη οταν 20+ χρονια δεν υπαρχει πουθενα κ την αβαντα που εχει στα ραδιοφωνα σε χρονο dt.
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...
Και απ την αλλη εχεις τον Ιβαν τοσο καιρο που οτι εχει βαλει στοχο το εχει φερει εις περας και με το παραπανω κ ξαφνικα εγινε ...