Προβλεπω οτι το 85% των περσινων διαρκειας θα ανανεωσει.
Πολυ καλα.
Ετσι οπως παει θα διαθεσουμε παραπανω σπο περσι συνολικα.
Η παπαρια των ΑΣ-Τελη μας εκανε καλο τελικα.
Η αναζήτηση βρήκε 664 εγγραφές
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πρέπει να είναι το σημερινό το μεγαλύτερο αυτογκόλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
Δυστυχώς ανεξήγητα πράγματα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορει να μην αρχισω να σε κραζω αλλα με το σημερινο καταφερες να μην εχω κουραγιο να σε υπερασπιστω.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα η μόνη λογική εξήγηση για την συγκεκριμένη πώληση κρύβεται πίσω από το εγωιστικό προφίλ του ιβάν.
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
Και τι εννοώ με αυτό. Αδυνατόντας σαν χαρακτήρας να πει ότι δεν μπορώ να φτιάξω την Τούμπα, μετά το όλο θέμα που προέκυψε αναγκάστηκε να κάνει τις κινήσεις που έγιναν.
Η πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε όλα βγήκανε και οι σαύρες.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εμενα αδερφε gika,με ξενερωσε,ειπαμε ναι ΕΙΜΑΣΤΕ προβατα σε μεγαλο βαθμο,ετσι κονομανε οι μεγαλοι,αλλα φτανει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα
Υγ πάντως άμα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαλακίες κάνουν
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και καμία εξήγηση δεν τιμά τον ΠΑΟΚ. Ούτε η μια ανάγνωση ούτε η άλλη
Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και καμία εξήγηση δεν τιμά τον ΠΑΟΚ. Ούτε η μια ανάγνωση ούτε η άλλη
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα να περιμενουμε απολυσεις?
Αυτό από που προκύπτει;
E αφου ο Ιβαν ηταν αρνητικος απο την αρχη μεχρι και σημερα και καποιοι τοσο καιρο μιλανε με την Στουτγκαρδη και εφτασαν να κανονιζουν εισητηρια,ιατρικα και εγω δεν ξερω τι αλλο, ξαναλεω με αρνητικο τον ιδιοκτητη της ομαδας ,δεν πρεπει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ξέρω τι να πω ,ούτε πως να αισθανθώ. Ένα μούδιασμα, ένα αίσθημα αποξενωσης. Δε ξέρω αν αδικώ τον Ιβάν αλλά από το σημερινό Δε μπορώ να κατασκευάσω έστω κι ενα πιστευτο, ευνοϊκό σενάριο.
Κριμα ρε Ιβάν να βγάζει η ομάδα τέτοια εικόνα προς τα έξω. Κρίμα για τα εκατομμύρια και τις ώρες που έχεις ...
Κριμα ρε Ιβάν να βγάζει η ομάδα τέτοια εικόνα προς τα έξω. Κρίμα για τα εκατομμύρια και τις ώρες που έχεις ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλει πολύ προσπάθεια για να καταφέρεις όλα τα σενάρια να είναι αρνητικά για σένα .
Δηλαδή πέρα από το ότι έμεινε ( αν έμεινε ) ο παίχτης δεν υπάρχει σενάριο που να πεις ότι χειρίστηκαν σωστά όλο αυτό που έγινε σήμερα . Κανένα . Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας και οργάνωσης σ αυτήν την ΠΑΕ πλέον ...