Η αναζήτηση βρήκε 138 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Προσπαθείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτήν την παρωδία; Που τους πήρε και 2 μήνες να ετοιμάσουν;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
Αδέρφια ξυπνάτε
Αδέρφια ξυπνάτε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι.
Αδέρφια ξυπνάτε
Αδέρφια ξυπνάτε
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης ρε παίδες στο μνημόνιο της ΠΑΕ αναφέρει ως έναρξη των έργων 12+4 μήνες από την ίδρυση της εταιρείας ειδικού σκοπού.
Αυτή η εταιρεία ειδικού σκοπού δεν αναφέρεται το πότε θα ιδρυθεί όμως.
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τι να πει ρε φίλε;
Αυτά έπρεπε να ζητηθούν από την ΠΑΕ να αλλαχθούν στην μια ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περίμενα ότι θα κάνουν τέτοιου ύφους συνεντεύξη τύπου. Τρέμω από τα νεύρα μου.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε σύ Joshua στέκεσαι σε μια τεχνική λεπτομέρεια, ότι το μνημόνιο είναι πρόχειρογραμμενο. Και το κάνεις από την πρώτη μέρα που το διάβασες και πολύ πιθανόν έχεις δίκιο. Είδες όμως εσύ τον ΑΣ, μέχρι σήμερα να ζητά αλλαγές; Να ζητά βελτιώσεις; Η ουσία είναι ότι ο ΑΣ (218 άτομα) αποφάσισε να διώξει τον ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σύ Joshua στέκεσαι σε μια τεχνική λεπτομέρεια, ότι το μνημόνιο είναι πρόχειρογραμμενο. Και το κάνεις από την πρώτη μέρα που το διάβασες και πολύ πιθανόν έχεις δίκιο. Είδες όμως εσύ τον ΑΣ, μέχρι σήμερα να ζητά αλλαγές; Να ζητά βελτιώσεις; Η ουσία είναι ότι ο ΑΣ (218 άτομα) αποφάσισε να διώξει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι 10000 μικρομέτοχοι (τόσοι νομίζω είμαστε) έχουν τα qualifications για να γίνουν μέλη του ΑΣ;
- Τρί 12 Αύγ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που στέκεστε σε ένα κακογραμμένο μνημόνιο, κάτι το οποίο δεν είπε ποτέ μέχρι χθες ο ΑΣ, και παραβλέπετε τι συμβαίνει, είναι το λιγότερο αστείο.
Ακόμα εδώ ειναι ΑΥΤΟΙ;
Πόσο μίκρυναν οι ΣΦ; Κάποτε τέτοιους «αχαρακτήριστους τυπικούς» θα τους είχα στείλει σπίτι τους.
Ακόμα εδώ ειναι ΑΥΤΟΙ;
Πόσο μίκρυναν οι ΣΦ; Κάποτε τέτοιους «αχαρακτήριστους τυπικούς» θα τους είχα στείλει σπίτι τους.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον Σπέσιαλ δεν βλέπω και ανησυχώ
- Τρί 12 Αύγ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σείς σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι με χάλασε στην πορεία του Χρυσού Δικέφαλου και δεν μπορώ να θυμηθώ.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε τότε η προσπάθεια και η ιδέα, στην οποία, αν θυμάμαι καλά συμμετείχε και ο μασκοφόρος. Θυμάμαι ότι ήθελα να γραφτώ, αλλά κάτι μετά από λίγα χρόνια με ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα εσύ σοβαρα, αναπτύσσεις την σκέψη σου στο ότι, όλα ξεκίνησαν από την δήλωση του Κυρ Κυρ στην ΓΣ;
- Τρί 12 Αύγ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά μην σκίζεις και τα ιμάτια σου, μπορεί να είναι και κανένα καινούριο κοινωνικό πείραμα.
Και ο νοών νοείτο
Και ο νοών νοείτο
- Τρί 12 Αύγ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πάει σε άλλη ομάδα που ταιριάζει και στο τρόπο σκέψης του
- Τετ 13 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε θα τους πάρουν με τις ντομάτες.