Η αναζήτηση βρήκε 138 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Βρε Gika.

Το γήπεδο πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας και όχι ενός ιδιώτη. Σωστά? Σωστά...

Στην ουσία, πάνω στον παροξυσμό σου, περιγράφεις/παραδέχεσαι ένα "σχέδιο" ώστε να στραγγαλιστεί οικονομικά η ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Ξέρουμε όλοι, και αυτό λες κι εσυ. Σωστά? Σωστά ...
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Εννοείται ότι τρολαρω…
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ (που είμαι και team Ιβαν :mrgreen: ) περίμενα ότι μετά από αυτά που γίναν θα έβαζε ο Ιβαν το χέρι στην τσέπη και θα έφερνε άμεσα 2 καλούς παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με προβληματίζει και αρχίζω δειλά δειλά να σκέφτομαι προβλήματα ρευστότητας. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να υποθέσω ότι το πρωτάθλημα του 2024 δεν πιστώνεται και στον Ιβαν. Άλλωστε έχουμε πολλά, οπότε τι είναι ένα πρωταθλήματακι. Στάσιμη η ομάδα από το 2019. Και γιατί να το κάνουμε ‘19 και όχι ‘15; Αφού δεν μας έβαλε και στο τοπ 20 που υποσχέθηκε.
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

renegade έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 22:40 Πέρα απ όλα τα άλλα τώρα έχουμε και την μάχη των λογιστών :lol:
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ
Τι να κάνουμε; :D

Μεταγραφές δεν κάνουμε, ο ΑΣ παίζει κρυφτούλι, και έχουμε και κάτι συν οπαδούς που ασχολούνται με πράγματα που δεν ξέρουν και δεν θα έπρεπε καν να ασχολούνται.
από Montrealiotis
Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

Και ύστερα υπάρχουν και οι και καλά «μόνο ΠΑΟΚ» που το θεωρούν όλο αυτό φυσιολογικό…
από Montrealiotis
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι μίλησε ο κόσμος.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
από Montrealiotis
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χάλια η ομάδα σήμερα δεν αντιλέγω, αλλά άνετα αντάλλαζα τον καναπέ μου με κάποιον που πλήρωσε για να δει το ματς. Ήμουν πολύ μακριά για να πάω σήμερα.
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Για πες μας πόσο εύκολα μαγειρεύεται ένας ισολογισμός;
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 17:38
Jump to forum
Jump to topic

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:11
Montrealiotis έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 15:09 Για πες μας πόσο εύκολα μαγειρεύεται ένας ισολογισμός;
Δε μαγειρεύεται εύκολα?Οκ
Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 18:24
Jump to forum
Jump to topic

Δε μαγειρεύεται εύκολα?Οκ

Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.

Όλη η δουλειά είναι το καλό σοτάρισμα, με μπόλικο κρεμμύδι και υπομονή. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γυαλίσει το ...
από Montrealiotis
Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.

Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
από Montrealiotis
Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Φοβόμουν ότι είναι παπατζα είτε από την μια είτε από την άλλη μεριά, για να δημιουργήθουν εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Για να τα λέει όμως και ο nunies που σίγουρα παπατζη δεν τον λες, αρχίζω να αχνοελπιζω…
από Montrealiotis
Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήθελαν αλλαγές στο μνημόνιο ας τις ζητούσαν και ας την δημοσιοποιούσαν τότε.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με το μνημόνιο της ΠΑΕ το οποίο κατά την γνώμη τους δεν είναι επαρκές, μπορούσε να λυθεί ή να λέγανε γιατί δεν το υπογράφουν.
Η «κυρία» ποια νομίζει ότι είναι και μιλάει με τέτοιο ύφος;
Πόσο ακόμα ...