Η αναζήτηση βρήκε 138 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Βρε Gika.
Το γήπεδο πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας και όχι ενός ιδιώτη. Σωστά? Σωστά...
Στην ουσία, πάνω στον παροξυσμό σου, περιγράφεις/παραδέχεσαι ένα "σχέδιο" ώστε να στραγγαλιστεί οικονομικά η ομάδα με ότι συνεπάγεται αυτό. Ξέρουμε όλοι, και αυτό λες κι εσυ. Σωστά? Σωστά ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Εννοείται ότι τρολαρω…
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
Ποια είναι αυτή η διαφορετική άποψη σε όλο αυτό που έκανε ο ΑΣ και μετά από δύο μήνες θα ενημερώσει τον κόσμο;
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ (που είμαι και team Ιβαν
) περίμενα ότι μετά από αυτά που γίναν θα έβαζε ο Ιβαν το χέρι στην τσέπη και θα έφερνε άμεσα 2 καλούς παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με προβληματίζει και αρχίζω δειλά δειλά να σκέφτομαι προβλήματα ρευστότητας. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.

- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Να υποθέσω ότι το πρωτάθλημα του 2024 δεν πιστώνεται και στον Ιβαν. Άλλωστε έχουμε πολλά, οπότε τι είναι ένα πρωταθλήματακι. Στάσιμη η ομάδα από το 2019. Και γιατί να το κάνουμε ‘19 και όχι ‘15; Αφού δεν μας έβαλε και στο τοπ 20 που υποσχέθηκε.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κάνουμε;renegade έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 22:40 Πέρα απ όλα τα άλλα τώρα έχουμε και την μάχη των λογιστών
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ

Μεταγραφές δεν κάνουμε, ο ΑΣ παίζει κρυφτούλι, και έχουμε και κάτι συν οπαδούς που ασχολούνται με πράγματα που δεν ξέρουν και δεν θα έπρεπε καν να ασχολούνται.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ύστερα υπάρχουν και οι και καλά «μόνο ΠΑΟΚ» που το θεωρούν όλο αυτό φυσιολογικό…
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι μίλησε ο κόσμος.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
Δεν χρειάζεται να πουν τίποτα. Απλα να παραιτηθούν.
Ήλπιζαν ότι κάτι θα στράβωνε κάτι στην Τούμπα.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χάλια η ομάδα σήμερα δεν αντιλέγω, αλλά άνετα αντάλλαζα τον καναπέ μου με κάποιον που πλήρωσε για να δει το ματς. Ήμουν πολύ μακριά για να πάω σήμερα.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πες μας πόσο εύκολα μαγειρεύεται ένας ισολογισμός;
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μαγειρεύεται εύκολα?Οκ
Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
Όλη η δουλειά είναι το καλό σοτάρισμα, με μπόλικο κρεμμύδι και υπομονή. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γυαλίσει το ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 06:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Και πρόεδρο! Να μην ξεχνιόμαστε!
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φοβόμουν ότι είναι παπατζα είτε από την μια είτε από την άλλη μεριά, για να δημιουργήθουν εντυπώσεις είτε θετικές είτε αρνητικές. Για να τα λέει όμως και ο nunies που σίγουρα παπατζη δεν τον λες, αρχίζω να αχνοελπιζω…
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήθελαν αλλαγές στο μνημόνιο ας τις ζητούσαν και ας την δημοσιοποιούσαν τότε.
Οτιδήποτε έχει να κάνει με το μνημόνιο της ΠΑΕ το οποίο κατά την γνώμη τους δεν είναι επαρκές, μπορούσε να λυθεί ή να λέγανε γιατί δεν το υπογράφουν.
Η «κυρία» ποια νομίζει ότι είναι και μιλάει με τέτοιο ύφος;
Πόσο ακόμα ...
Οτιδήποτε έχει να κάνει με το μνημόνιο της ΠΑΕ το οποίο κατά την γνώμη τους δεν είναι επαρκές, μπορούσε να λυθεί ή να λέγανε γιατί δεν το υπογράφουν.
Η «κυρία» ποια νομίζει ότι είναι και μιλάει με τέτοιο ύφος;
Πόσο ακόμα ...