Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Κυρ 15 Φεβ 2026, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αν δεν αλλάξει τροπάρι στα διοικητικά-εξωαγωνιστικά δεν βλέπω κανένα γνήσιο Παοκτση δίπλα του.

Όσων αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, ότι τα ακούει περισσότερο γιατί εχεσε τα εξωαγωνιστικά. Κατά τα άλλα χρειάζεται πίστωση χρόνου για να μάθει. Αν θέλει.
από Montrealiotis
Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

BWmystis έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:29 Σε 1 μηνα θες τιτλο εσυ? Απο ποτε εγινες τοσο ανυπομονος μπασκετικε οπαδε?
Οταν καταλάβεις οτι όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για τα εξωαγωνιστικά και όχι τα αμιγώς αγωνιστικά, ελα να τα ξαναπούμε
από katafraktos
Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

BWmystis έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:42 Με 1 μηνα?
Νομίζω από τις 15 Δεκεμβρίου υπήρχε άπλετος χρόνος να πληρωθούν τα χρέη και να μην σταλούν εξώδικα στην προηγούμενη ηρωική διοίκηση της ομάδας, οδηγώντας στην αφαίρεση του cube
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 15 Φεβ 2026, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ο Μυστακίδης θα τηρήσει τους όρους εξαγοράς των μετοχών τα ξαναλέμε.
Μέχρι τότε, τυπικά δε λογίζεται ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.
Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ μας.....
από alexgarcia6
Δευ 16 Φεβ 2026, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Για ποιο πουστη λογο εμεινε η αποστολη της αεκ στο ξενοδοχείο του ιδιοκτητη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Σοβαρευτειτε και συντομα
από leomatos88
Δευ 16 Φεβ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Για ποιο πουστη λογο εμεινε η αποστολη της αεκ στο ξενοδοχείο του ιδιοκτητη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Σοβαρευτειτε και συντομα

Χθες που είδα ότι πήγαν χάρτινοι στο ξενοδοχείο πήγε αμέσως εκεί το μυαλό μου.
Αλλά λέω, δεν μπορεί, θα φταίει ο αρνητισμός μου μαζί του που σκέφτομαι τέτοια διεστραμμένα σενάρια ...
από navigator11
Δευ 16 Φεβ 2026, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Ε άμα είναι δίπλα στο αεροδρόμιο όλα μια χαρά.
από gervasio artigas
Δευ 16 Φεβ 2026, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια μην ειστε συνομωσιολογοι που εμεινε η αποστολή της ποδοσφαιρικης ΑΕΚ σε ξενοδοχειο του "ιδιοκτητη" της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τυχαιο θα ειναι
Ισως επειδη δεν υπαρχουν αλλα καλα ξενοδοχεια στην Θεσσαλονικη
από Maklaz
Δευ 16 Φεβ 2026, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Το όνομα "χάρτινη" δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας, ούτε ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε να το παίξουμε τρελίτσα.

Έχει κάνει το μεγαλύτερο κακό στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, ναι ξέρω, είναι και ο γαύρος με την δήθεν πολυϊδιοκτησία αλλά δεν ανάγκασε κανέναν να μπει μέσα στο γήπεδο σε εκείνο το ...
από Ιάσονας
Δευ 16 Φεβ 2026, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Σε 1 μηνα θες τιτλο εσυ? Απο ποτε εγινες τοσο ανυπομονος μπασκετικε οπαδε?

Οταν καταλάβεις οτι όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για τα εξωαγωνιστικά και όχι τα αμιγώς αγωνιστικά, ελα να τα ξαναπούμε

Εσυ οταν καταλαβεις οτι τα αγωνιστικα με ενδιαφερουν και οχι οι κοκορομαχιες, ελα να τα ...
από leomatos88
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και στο ξενοδοχείο είναι υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι, αλλιώς δεν εξηγείται. Άλλωστε, το ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν ίσως η πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν σε κοινή θέα οι χάρτινοι, και φαντάζομαι, εκτός του Άξιον Εστί, θα τραγούδησαν και τα γνώστα τους συνθήματα αγάπης για τον ...
από Мир
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τον Τέλη, κάθε μέρα φροντίζει να μας επιδείκνυει πόσο έξω πέσαμε όταν αντιδρούσαμε στο να πάρει την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου.
Σίγουρα δεν θα έδιωχνε τον ΠΑΟΚ από την Τούμπα για το διηνεκές.
από Taseos
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Θα έδινε και 100χιλ στον ας ΠΑΟΚ για 49 χρόνια λες? Lol
από Guitarman
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Τέλης δεν έχει ιδέα για το ποιος μπαίνει και βγαίνει στο ξενοδοχείο. Από ό,τι φαίνεται, δεν ασχολείται ενεργά με κανένα μαγαζί. Είναι επενδυτής σε ό,τι κάνει. Άρα έχει εκ του νόμου περιορισμένη ευθύνη και επί του πρακταίου (και εκ διαθέσεως από ό,τι φαίνεται ...
από Мир
Δευ 16 Φεβ 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ο Τέλης έχει μαζέψει πολλά ντουβάρια στις επιχειρήσεις του, με κορωνίδα την τελευταία προσθήκη στο ΔΣ της ALPHA SPORT GROUP.