Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές
- Δευ 09 Φεβ 2026, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Kαι μόνον που έφερε είτε ο ίδιος είτε το τσουτσέκι του "τέτοια" άτομα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για εμένα τελείωσε, πριν καν αρχίσει.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως τέτοια αυτοχειρία δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου είναι η αλήθεια.
Το κύκνειο άσμα θα είναι να δούμε δίδυμο Αυγενάκη-Χρυσοχόο σαν υπεύθυνους εγκαταστάσεων και Μαρούπα-Αρκούδη σαν υπευθυνους επικοινωνίας/νομικούς συμβούλους.
Πέρα από την πλάκα πάντως ακόμα και εγώ δεν περίμενα το honeymoon να ...
Το κύκνειο άσμα θα είναι να δούμε δίδυμο Αυγενάκη-Χρυσοχόο σαν υπεύθυνους εγκαταστάσεων και Μαρούπα-Αρκούδη σαν υπευθυνους επικοινωνίας/νομικούς συμβούλους.
Πέρα από την πλάκα πάντως ακόμα και εγώ δεν περίμενα το honeymoon να ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα είναι η πρόεδρος επι αυγενακη; Που δεν έκανε ξανά ραντεβού ο ΠΑΟΚ.
Για να τα λέμε όλα δεν είναι εχθρός του ιβαν κάποιος που στέκεται εμπόδιο στα του γηπέδου. Είναι απέναντι στον ας ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Για να τα λέμε όλα δεν είναι εχθρός του ιβαν κάποιος που στέκεται εμπόδιο στα του γηπέδου. Είναι απέναντι στον ας ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- Δευ 09 Φεβ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιά να δούμε πόσα ακόμη πρέπει να γίνουνε και να περιμένουμε για να πειστούν οι "άπιστοι" Θωμαδες.
Αυτοί ντε που θα ξανασταυρωνανε τον Χριστό άμα ξανάρχονταν.....
Υπομονή λοιπόν, να περιμένουμε,
να δούμε, να αναλυσουμε, να πάρουμε τα κοζια γλύφοντας και έρποντας και να φτιάχνουμε ύστερα αγιογραφίες ...
Αυτοί ντε που θα ξανασταυρωνανε τον Χριστό άμα ξανάρχονταν.....
Υπομονή λοιπόν, να περιμένουμε,
να δούμε, να αναλυσουμε, να πάρουμε τα κοζια γλύφοντας και έρποντας και να φτιάχνουμε ύστερα αγιογραφίες ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση των συνδέσμων σε όλο αυτό
- Δευ 09 Φεβ 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαχαχαχα...Ναι τώρα θα εμφανιστούν.tolis14 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 19:40 Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση των συνδέσμων σε όλο αυτό
Βρε παιδιά να χαρείτε μη λέτε τέτοια ανέκδοτα...
Βέβαια μην είμαι άδικος μπορεί να βγάλουν ανακοίνωση και να βρίσουν τον Σαββίδη σε λίγο καιρο.
Όλα τα περιμένω...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω την αντίδραση των συνδέσμων σε όλο αυτό
Χαχαχαχα...Ναι τώρα θα εμφανιστούν.
Βρε παιδιά να χαρείτε μη λέτε τέτοια ανέκδοτα...
Βέβαια μην είμαι άδικος μπορεί να βγάλουν ανακοίνωση και να βρίσουν τον Σαββίδη σε λίγο καιρο.
Όλα τα περιμένω...
Δεν είχαν όλοι οι ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ πραγματικά, τίποτα απ όλα αυτά δεν βγάζει νόημα. Το προφανές είναι ότι ήθελε πρωτίστως να διώξει το Σαββίδη μπαίνοντας από την πίσω πόρτα στην ΠΑΕ μέσω του γηπέδου και από εκεί και πέρα να κάνει τις δουλειές του ανενόχλητος. Ακόμη και αυτό όμως θέλει υπομονή και τακτ. Θέλει τρόπο. Αυτός ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παλικάρια το θεμα εκλεισε και το εγκλημα εχει ολοκληρωθεί ..ο τελης πηρε τον ΠΑΟΚ χωρίς δικλείδες ασφαλείας ενω φαινοταν οι προθέσεις του.ο ελληνοαμερικανος με το fund πισω του χλευαστηκε..δυστυχως θα πορευτουμε οπως στρωσαμε.ο,τι θελει μπορεί να κάνει ο τελης και αυτο το επετρεψαν συγκεκριμένα ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παλικάρια το θεμα εκλεισε και το εγκλημα εχει ολοκληρωθεί ..ο τελης πηρε τον ΠΑΟΚ χωρίς δικλείδες ασφαλείας ενω φαινοταν οι προθέσεις του.ο ελληνοαμερικανος με το fund πισω του χλευαστηκε..δυστυχως θα πορευτουμε οπως στρωσαμε.ο,τι θελει μπορεί να κάνει ο τελης και αυτο το επετρεψαν συγκεκριμένα ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι ότι έχει καμία σημασία τώρα και μακάρι να μην είναι τα πράγματα όσο μαύρα διαφαίνονται αλλά το καλοκαίρι είχαμε συζήτηση περί ηθικής .
Τα μάνι τοκς μπιλιονς κλπ ποτέ δεν υπερτερούν από τον λόγο ενός αληθινού άντρα .Να σας κοιτάει στα μάτια και να σας δίνει τον λόγο του .
Ολα τα άλλα τα από πίσω ...
Τα μάνι τοκς μπιλιονς κλπ ποτέ δεν υπερτερούν από τον λόγο ενός αληθινού άντρα .Να σας κοιτάει στα μάτια και να σας δίνει τον λόγο του .
Ολα τα άλλα τα από πίσω ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημοσίευση από prist64 » Δευ Ιαν 26, 2026 2:21 pm
navigator11 έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 7:10 pm
prist64 έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 6:43 pm
ε ρε τι γλεντι εχει να γινει οταν σκασουν τα του γηπεδου
εμας βρηκες?
Τα παρασκηνιακά, που προηγήθηκαν, εννοείς, γέροντα ...
Δημοσίευση από prist64 » Δευ Ιαν 26, 2026 2:21 pm
navigator11 έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 7:10 pm
prist64 έγραψε: Κυρ Ιαν 25, 2026 6:43 pm
ε ρε τι γλεντι εχει να γινει οταν σκασουν τα του γηπεδου
εμας βρηκες?
Τα παρασκηνιακά, που προηγήθηκαν, εννοείς, γέροντα ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Κυριακου μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ο Ζαγοράκης ευρωβουλευτής ΝΔ. Και οι 2 συγκεκριμένοι συνδεμενοι με Ιβαν. Αλλα καμία σχέση με πολιτική…
Τώρα ο Μυστακίδης είναι μπροστινός του Κυριάκου. Αντικειμενικά πάντα…
Εν κατακλείδι ζητάτε ορισμένοι από τον Μυστακίδη να ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 03:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τα μαζεύει λέω εγώ σιγά σιγά ο κύριος.
4500 διαρκείας κάναμε μόνοι μας. Μπορούμε και παραπάνω.
Με τον Ζαγοράκη παραλίγο να πάρουμε πρωταθλήμα, κάτι αντίστοιχο μπορούμε και στο μπάσκετ. Δεν χωραν τέτοια ξεφτιλίκια στην ομάδα μας, ας πάει σε κάνα σκουλίκια ή σε καμιά κουλα, να ταιριάζουν και τα ...
4500 διαρκείας κάναμε μόνοι μας. Μπορούμε και παραπάνω.
Με τον Ζαγοράκη παραλίγο να πάρουμε πρωταθλήμα, κάτι αντίστοιχο μπορούμε και στο μπάσκετ. Δεν χωραν τέτοια ξεφτιλίκια στην ομάδα μας, ας πάει σε κάνα σκουλίκια ή σε καμιά κουλα, να ταιριάζουν και τα ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 03:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.