Η αναζήτηση βρήκε 630 εγγραφές
- Τετ 18 Φεβ 2026, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ο Χατζόπουλος έστειλε το εξώδικο για να είναι καλυμμένος μετά το πέρας της ημερομηνίας. Αν δεν το έκανε, θα συναινούσε στην καθυστέρηση με ότι μπορεί αυτο να συνεπάγεται για τον ίδιο.
Τι να κάνουμε τώρα; Να μην υπήρχε καθυστέρηση να μην είχαμε εξώδικο.
Είπα εγώ κάτι διαφορετικό; Καλά έκανε ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Περιμένουμε με την ολοκλήρωση της ΑΜΚ που θα καλύψει τα προβλήματα ρευστότητας του Τέλη, να εξοφλήσει τα χρέη του και να τιμήσει το λόγο και την υπογραφή του.
Αυτό είναι το συμαντικοτερο για πρόεδρο ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα επιθυμία *όλων των φιλαθλων της ομάδας είναι να θαψει το τσεκούρι του ...
Αυτό είναι το συμαντικοτερο για πρόεδρο ΠΑΟΚ, από εκεί και πέρα επιθυμία *όλων των φιλαθλων της ομάδας είναι να θαψει το τσεκούρι του ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βαρεθηκατε ρε σεις?αληθεια τωρα..και οι μεν και οι δε..
Προφανως χρειαζεται υπομονη και χρονος..
Προφανως και μπηκε σε κακο τρυπακι με τα εξωδικα και εβαλε πολλα αυτογκολ..δεν γινεται να μην τα λεμε..
Στο χερι του ειναι να τα διορθωσει και μην ακουω βλακειες αν το κανει και ανεβασει και ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Πρώτα απ όλα ο ίδιος έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του. Τι μπήκε να κάνει στην ΚΑΕ 80 χρονών; αφού λοιπόν μπήκε, θα τ ακούει όταν το αξίζει, όπως όλοιloft4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:41 Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
- Τετ 18 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
Πέσε για νάνι. Εδώ έκανα εδώ μέσα κριτική στον μπανε όταν διοικούσε. Θυμάμαι ένα παιδί λογιστής νομίζω από Πάτρα μου έλεγε μη την σημαία μας. Είναι 80 ετών. Να πάει εκδρομή ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Είδα το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην ξαναμπήκε στην λωρίδα του αλλά να πήγε πάνω στην νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα . . . .
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?
ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Οι περισσότεροι απο αυτούς έχουν να παίξουν κάνα μήνα, χαώδης διαφορά απο άποψη ρυθμού
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
aex k vazelospaokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18 Αν αύριο φύγει ο Σαστρε από τον ΠΑΟΚ ποια ομάδα πιστεύεται οτι θα τον έκανε συμβόλαιο στην σούπερ λιγκ;;
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
όλες πλην ΟλυμπιακουAye4 έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:23Ο βαζελοςpaokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:18 Αν αύριο φύγει ο Σαστρε από τον ΠΑΟΚ ποια ομάδα πιστεύεται οτι θα τον έκανε συμβόλαιο στην σούπερ λιγκ;;![]()
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
Γυμνή και αβοήθητη η ομάδα στις μεταγραφές σύμφωνα με το συγκρότημα. Γλου γλουυυ
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 2/11, 19:30, Novasports Prime
"Που πας με Οζντοεφ και Μπιάνκο" ? 
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
7-2-0 και αήττητος. Πρωτοπόρος και μόνος στο +1. Με την καλύτερη άμυνα.
6η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Δυο φορές την εβδομάδα.
Πάμε για τα επόμενα. Πάμε να τα πάρουμε όλα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.
6η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Δυο φορές την εβδομάδα.
Πάμε για τα επόμενα. Πάμε να τα πάρουμε όλα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άνετη νίκη με ευρύ σκορ και χωρίς απρόοπτα ( τραυματισμοί & κάρτες) οπότε η βραδιά έκλεισε ιδανικά. Κέρδη του αγώνα ο αγωνιστικός ρυθμός στον Pavlenka,η διάθεση του Ivanusec,η γκολάρα και η ενέργεια που έβγαλε ο Bianco,το ότι ξανασκόραρε ο Γιακουμάκης ( πολύ σημαντικό το φορ σου να έχει ψυχολογία),η ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ΚΛΑΑΑΑΜΑ στις υπόγες των εκπροσώπων/αντιπροσώπων/επικοινωνιολόγων/σουξουμουμαλακιστών
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΕΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ..
Διάβαζα το λαιβ τοπικ και νόμιζα ότι ήταν χάλια η ομάδα και ότι βλέπω ματς κάποιας άλλης χρονιάς.. γκρίνια, μιρλα και ενδόμυχα Ευχολόγια να γίνει η στραβή…
Στα σοβαρά τώρα: μπράβο στην ομάδα και στον προπονητή που αρχίζουν να ...
Διάβαζα το λαιβ τοπικ και νόμιζα ότι ήταν χάλια η ομάδα και ότι βλέπω ματς κάποιας άλλης χρονιάς.. γκρίνια, μιρλα και ενδόμυχα Ευχολόγια να γίνει η στραβή…
Στα σοβαρά τώρα: μπράβο στην ομάδα και στον προπονητή που αρχίζουν να ...