Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές

Return

από icue
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Άλλη μια φορά πάντως μετά το καλοκαίρι που δεν ακούστηκε το "Μεταγραφές τελος" πριν την ώρα τους.

Ή έχει αλλάξει η επικοινωνία ή άρχισαν να πιστεύουν σε θαύματα και αυτοι.
από icue
Σάβ 07 Φεβ 2026, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Να μην είμαστε ισοπεδωτικοι πάντως. Προς το παρον είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον ενδιαφέρει να τα βρει με κανέναν. Όχι ότι δεν τον ενδιαφέρει γενικά το μπάσκετ.

Οι Αγγελόπουλοι με τον Μαρινακη είναι στα μαχαίρια εδώ και χρόνια. Δεν βάζουν όμως τρικλοποδιες στα μαγαζιά τους.

Το ότι δεν αρέσει σε ...
από icue
Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Μια σημαντική λεπτομέρεια για τον βαζελο είναι ότι δεν έχει λίπος να κάψει. Ότι ασημικο είχε να πουλήσει το πουλησε. Ακριβά μεν αλλά τέλος δε.

Για αυτό και χρυσό πληρώνει ταλέντα μπας και του κάτσει κάτι για να έχει να ρεφάρει. Αν καταφέρουν να μην βγουν Ευρώπη και να μην τους βγουν οι παίκτες το ...
από icue
Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ, 07/02, 15:45, ΕΡΤ2

Θα έβαζα μβπ τον Μελβιν ή τον Χουγκαζ αλλά τελικά θα βαλω τον Ταίρι που πήρε εργολαβία 38 λεπτά τον άσσο και αντεξε.
από icue
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Αν λέμε για κούραση από τώρα, σας έχω νέα.
από icue
Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Ίσως οι δύο καλύτεροι παίκτες σου εκτός με τραυματισμό, αναγκαίο ροτεισιον με άλλους τρεις ( σύνολο 5 βασικοι) , αναγκαστική αλλάγη ( μάλιστα λίγα λεπτά αφότου έκανες αλλαγή) δεν κινδυνεύεις καθόλου σε μία έδρα που είναι το ματς της χρονιάς για αυτούς ( και δεν κέρδισε ούτε αεχ, ούτε γαύρος) και ...
από icue
Δευ 09 Φεβ 2026, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Αν δεν είναι καλά ο Μειτε πρέπει να παίξει ο Μπιανκο με τον Καμάρα στο κέντρο και ο Ζαφείρης μπροστά. Ταισον σίγουρα αριστερά και αν είναι καλά ο Χατσιδης δεξιά. Αλλιώς αναγκαστικά ο Μύθου.

Εγώ θα ξεκινούσα και Σαντσεζ αριστερά.
από icue
Δευ 09 Φεβ 2026, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Τσιφτσης
Κενι Κετζιορα Μιχαηλίδης Σαντζες
Μπιανκο Καμάρα
Χατσιδης Ζαφείρης Ταισον
Γερεμεγιεφ
από icue
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Όπως και οι σαχλαμάρες που ακούγαμε (και εν μέρη ακούμε ακομα) το καλοκαίρι από τους μόνο ΠΑΟΚ ήταν ... σαχλαμάρες, έτσι και το να λέμε τώρα να τον διώξουμε είναι ανόητο το λιγότερο.

Σορι κιολας.
από icue
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Η μισή σεζόν τα 2 επόμενα παιχνίδια. Πρόκριση μεθαύριο και , αν στο μεσοδιάστημα δεν τραυματιστεί κι ο Λουτσέσκου ή δεν πάθουμε ομαδόν καμιά δηλητηρίαση ξέρω γω, νίκη την Κυριακή και θα είμαστε σχετικά καλά.
Επαναλαμβάνω, είναι για πολύ καλό που η ζέλα δεν ανεβαίνει με τσαλακωμένο ηθικό. Όσο πιο ...
από icue
Τρί 10 Φεβ 2026, 09:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τα μαζεύει λέω εγώ σιγά σιγά ο κύριος.
4500 διαρκείας κάναμε μόνοι μας. Μπορούμε και παραπάνω.
Με τον Ζαγοράκη παραλίγο να πάρουμε πρωταθλήμα, κάτι αντίστοιχο μπορούμε και στο μπάσκετ. Δεν χωραν τέτοια ξεφτιλίκια στην ομάδα μας, ας πάει σε κάνα σκουλίκια ή σε καμιά κουλα, να ταιριάζουν και ...
από icue
Τρί 10 Φεβ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Surne Bilbao Basket, 11/02, 17:30, ΕΡΤ2

Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται πως προπονητής και παίκτες δεν φταίνε σε τίποτα. Ίσα ίσα αυτοι με κάναν να ξαναπάω στο γήπεδο μετά από χρόνια, πριν μας έρθει ο τελης.

Απλά με έχουν ξενερώσει τα υπόλοιπα.
από icue
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ο τελευταιος μηνας ειναι σαν την αποβαση στην παραλια Ομαχα. Σε καθε μετρο χανουμε και απο εναν, αλλα προχωραμε. Δεν σταματαμε πουθενα.

Εχω ενθουσιαστει με τον Χατσιδη. Παραπονο το ειχα τοσα χρονια να βγαλουμε εναν πιτσιρικα θηριο που δεν θα καταλαβαινει τιποτα απο τζαρτζαρισματα.

Στα του ματς ...
από icue
Πέμ 12 Φεβ 2026, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Ατλετικο-Μπαρτσελονα 4-0 ημίχρονο με 4 γκολ στην κόντρα. Κωμικοτραγικες επιστροφές στην άμυνα.
από icue
Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.