Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο βαζελος έπαιξε τρία σερι ντερμπι και ρημαξαν όλοι.
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Και δεν θα μπορούσε να παίξει 15 λεπτά σήμερα δηλαδη;Τρόμος έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:19Καλά έκανε . Ο Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Θέλτα. Ο Γερεμέγεφ θα πάρει εάν όχι 90 λεπτά σίγουρα τα 60+ και μετά ο Μύθου.icue έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08 Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
- Τρί 17 Φεβ 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Νova prime
Μια διόρθωση. Το ματς το δείχνει το cosmote sport 3.
- Τετ 18 Φεβ 2026, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2
Όποιος διάλεξε τους παίκτες στην μετά Τέλη εποχή δεν πρέπει να επιλέξει ούτε για τις σακούλες στα καλαθακια στο παλατάκι.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ η Λεβερκουζεν ήταν χειρότερη από το ματς που χασαν 2-0. Αλλά συνολικά καλύτερη ομάδα και στα δύο.
Σχεδόν όλοι οι παίκτες του γαυρου είναι λασπη. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κούρασης ή καψίματος.
Και μια ειδική αναφορά σε αυτόν που τους έφερε από την Ριο Μάρε που έδινε η Μπενφικα 156 ...
Σχεδόν όλοι οι παίκτες του γαυρου είναι λασπη. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κούρασης ή καψίματος.
Και μια ειδική αναφορά σε αυτόν που τους έφερε από την Ριο Μάρε που έδινε η Μπενφικα 156 ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ πάλι αμφιβάλλω αν τον έχουν ρωτήσει για το παραμικρό. Όχι για παίκτες. Σαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας μου φαίνεται.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός που το έγραψε αυτό με την Βιολαντα και όσοι απαντάνε από κάτω δεν είναι κομπλεξικοί. Χρειάζονται ψυχολογική βιηθεια. Και το γράφω πολύ σοβαρά.
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Χειροτερα δεν γινεται να παμε. Να πεσουμε δεν προλαβαινουμε. Ας τα κανουν ολα μαζεμενα τα λαθη φετος και το καλοκαιρι να ξηλωσουν και τα πλακακια.
- Παρ 20 Φεβ 2026, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Η φαση που βγαινει μονος του πλαγιο αουτ εμενα μου δειχνει οτι εχει χασει ο ιδιος την εμπιστοσυνη στον εαυτο του. Οσο και να σε πιστευει ο προπονητης αμα εσυ δεν...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Τον Χατσιδη.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Η ομάδα έχει παραδόσει πνεύμα. Πλέον μιλάμε για Γολγοθά το κάθε ματς με οποιονδήποτε.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αν καταφέρεις να πάρεις πρωτάθλημα 6-7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο στα πλειοφ θα σε παραδεχτώ.
Επίσης οι απόκριες τελειώνουν σήμερα. Μπορείς να σταματήσεις να βάζεις τον Καμαρα.
Επίσης οι απόκριες τελειώνουν σήμερα. Μπορείς να σταματήσεις να βάζεις τον Καμαρα.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Δεν φταίει αυτός. Δεν μπαίνει μόνος του.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν είναι το αποτέλεσμα ρε παιδιά αλλά η εικόνα. Η οποία δεν θα αλλάξει σύντομα γιατί δεν εξαρτάται από κάτι που ελέγχουμε. Η κούραση φέρνει θολωμένο μυαλό. Αν έχεις και κολλήματα μυστήρια θα έρθουν και άλλες γκέλες με μαθηματική ακρίβεια.
Τα 3 πίσω 2 κάτω κλπ δεν θα παίζουν κανέναν ρόλο σε δύο ...
Τα 3 πίσω 2 κάτω κλπ δεν θα παίζουν κανέναν ρόλο σε δύο ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης όσοι μιλατε για τα ευρωπαϊκά της αεχ, αυτά κάλλιστα μπορεί να είναι απλά αλλά δύο ματς. Μέσα ατό 2026 έχουμε παίξει 13 ματς τα οποία θα γίνουν 14 την Πέμπτη και ο γαυρος 12 και αντίστοιχα 13 την Τετάρτη. Η αεχ την ίδια περίοδο έχει 8 ματς.
Καταλαβαίνουμε την διαφορά φαντάζομαι. Επίσης η αεχ ...
Καταλαβαίνουμε την διαφορά φαντάζομαι. Επίσης η αεχ ...