Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές

Return

από icue
Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ο βαζελος έπαιξε τρία σερι ντερμπι και ρημαξαν όλοι.
από icue
Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Τρόμος έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:19
icue έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08 Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
Καλά έκανε . Ο Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Θέλτα. Ο Γερεμέγεφ θα πάρει εάν όχι 90 λεπτά σίγουρα τα 60+ και μετά ο Μύθου.
Και δεν θα μπορούσε να παίξει 15 λεπτά σήμερα δηλαδη;
από icue
Τρί 17 Φεβ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Νova prime

Μια διόρθωση. Το ματς το δείχνει το cosmote sport 3.
από icue
Τετ 18 Φεβ 2026, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναικος AKTOR-ΠΑΟΚ, 18/02, 20:00, ΕΡΤ2

Όποιος διάλεξε τους παίκτες στην μετά Τέλη εποχή δεν πρέπει να επιλέξει ούτε για τις σακούλες στα καλαθακια στο παλατάκι.
από icue
Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ η Λεβερκουζεν ήταν χειρότερη από το ματς που χασαν 2-0. Αλλά συνολικά καλύτερη ομάδα και στα δύο.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του γαυρου είναι λασπη. Δεν ξέρω αν είναι θέμα κούρασης ή καψίματος.

Και μια ειδική αναφορά σε αυτόν που τους έφερε από την Ριο Μάρε που έδινε η Μπενφικα 156 ...
από icue
Πέμ 19 Φεβ 2026, 01:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Εγώ πάλι αμφιβάλλω αν τον έχουν ρωτήσει για το παραμικρό. Όχι για παίκτες. Σαν τον πρόεδρο της δημοκρατίας μου φαίνεται.
από icue
Πέμ 19 Φεβ 2026, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Αυτός που το έγραψε αυτό με την Βιολαντα και όσοι απαντάνε από κάτω δεν είναι κομπλεξικοί. Χρειάζονται ψυχολογική βιηθεια. Και το γράφω πολύ σοβαρά.
από icue
Πέμ 19 Φεβ 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Χειροτερα δεν γινεται να παμε. Να πεσουμε δεν προλαβαινουμε. Ας τα κανουν ολα μαζεμενα τα λαθη φετος και το καλοκαιρι να ξηλωσουν και τα πλακακια.
από icue
Παρ 20 Φεβ 2026, 10:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Η φαση που βγαινει μονος του πλαγιο αουτ εμενα μου δειχνει οτι εχει χασει ο ιδιος την εμπιστοσυνη στον εαυτο του. Οσο και να σε πιστευει ο προπονητης αμα εσυ δεν...
από icue
Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD

Η ομάδα έχει παραδόσει πνεύμα. Πλέον μιλάμε για Γολγοθά το κάθε ματς με οποιονδήποτε.
από icue
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Αν καταφέρεις να πάρεις πρωτάθλημα 6-7 βαθμούς πίσω από τον πρώτο στα πλειοφ θα σε παραδεχτώ.

Επίσης οι απόκριες τελειώνουν σήμερα. Μπορείς να σταματήσεις να βάζεις τον Καμαρα.
από icue
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δεν φταίει αυτός. Δεν μπαίνει μόνος του.
από icue
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δεν είναι το αποτέλεσμα ρε παιδιά αλλά η εικόνα. Η οποία δεν θα αλλάξει σύντομα γιατί δεν εξαρτάται από κάτι που ελέγχουμε. Η κούραση φέρνει θολωμένο μυαλό. Αν έχεις και κολλήματα μυστήρια θα έρθουν και άλλες γκέλες με μαθηματική ακρίβεια.

Τα 3 πίσω 2 κάτω κλπ δεν θα παίζουν κανέναν ρόλο σε δύο ...
από icue
Κυρ 22 Φεβ 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης όσοι μιλατε για τα ευρωπαϊκά της αεχ, αυτά κάλλιστα μπορεί να είναι απλά αλλά δύο ματς. Μέσα ατό 2026 έχουμε παίξει 13 ματς τα οποία θα γίνουν 14 την Πέμπτη και ο γαυρος 12 και αντίστοιχα 13 την Τετάρτη. Η αεχ την ίδια περίοδο έχει 8 ματς.

Καταλαβαίνουμε την διαφορά φαντάζομαι. Επίσης η αεχ ...