….aivas19 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:51 Σου ζήτησα νίκη με Μπέτις, το κατάφερες. Ως βασικός της Λούτσε FC σου λέω και πως αν δεν κερδίσουμε σήμερα θα τα ακούσεις από εμένα και ας είμαι άδικος. Μόνο αυτό το τελευταίο σου ζητάω για φέτος, νίκη σήμερα.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Το θεμα Μειτε ισως επρεπε να το διαχειριστουμε καλυτερα και στις μεταγραφες, να βρουμε εναν ακομη ογκολιθο στο στυλ του ετσι ωστε οταν λειπει να μην αλλαζει τοσο πολυ το στυλ στα χαφ.
-
George Best4
Βγήκε όμως οΜεοτε, και δεν υπήρχε κέντρο.astral έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:35 Μπράβο για την εικόνα παρά τις πολλές απουσίες. Ξεκάθαρα ανώτεροι και αρκετά άτυχοι όπως ήρθε το παιχνίδι.
Αχρειαστο το ρίσκο με τον Μειτε, ελπίζω να μην κοστίσει
Ο Καμαρά μπήκε και χάθηκε κάθε ελπίδα ανά παίξουμε στρωτά. Κλωτσούσε στο πουθενά τη μπάλα.
Βασικά και μόλις βγήκε ο Μεϊτε αφήσαμε το build up και παίζαμε με γιομες.
Ανώτεροι δεν ήμασταν. Απλά ευτυχώς μας φοβήθηκαν παραπάνω.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- marsantos
Το θέμα είναι ότι αν του δωσεις λιγότερα ματς θα είναι χειρότερος ή θα του πιάσουν τα ψυχολογικά. Θες να έχεις 2ο πλάνο από το 6αρι σου όταν κρίνεις ότι πρέπει να ξεκουρασεις το Μειτε ώστε να ξεκουράζεται όταν πρέπει.BWmystis έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:39 Το θεμα Μειτε ισως επρεπε να το διαχειριστουμε καλυτερα και στις μεταγραφες, να βρουμε εναν ακομη ογκολιθο στο στυλ του ετσι ωστε οταν λειπει να μην αλλαζει τοσο πολυ το στυλ στα χαφ.
Αν πάνε να πάρουν παίκτη σε σουλούπι Μειτε, πιο πιθανό να μας βρει νέος Εσιτι/Μπακαγιόκο παρά να πιάσει και να χωράνε και οι 2. Μετά ποιον θα φορμάρεις από τους 2;
- hasio_john
- Notorious4
Μόνο παράπονο από εμένα που δεν έβγαλες Ζαφείρη νωρίτερα και δεν πέρασες Γιερεμεγιεφ στο 70+.
Η ομάδα τα δίνει όλα πάντως αλλά σήμερα κάποιοι δεν φάνηκαν τόσο πολύ και οι απουσίες έπαιξαν ρόλο σε ένα τόσο physical παιχνίδι
Η ομάδα τα δίνει όλα πάντως αλλά σήμερα κάποιοι δεν φάνηκαν τόσο πολύ και οι απουσίες έπαιξαν ρόλο σε ένα τόσο physical παιχνίδι
Ο Ζαφειρης σήμερα μπορεί να ήταν ο καλύτερος της ομάδας και ο γιερεμεγιεφ θα έτρωγε ξύλο που θα το βλέπε τις επόμενες 3 βδομαδες στον ύπνο του.Notorious4 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:04 Μόνο παράπονο από εμένα που δεν έβγαλες Ζαφείρη νωρίτερα και δεν πέρασες Γιερεμεγιεφ στο 70+.
Το ματς δεν κερδήθηκε επειδή έχασαν το μυαλό τους οι παίκτες απ το χαμένο πέναλτι, όχι απ τη διαχείριση ραζβαν
Το μόνο λάθος του νομίζω ήταν που χάλασε τις πτέρυγες με τα 3 εξτρέμ και δεν έβαλε εξ αρχής τον Ζαφ στο 10
Καλά έκανε . Ο Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Θέλτα. Ο Γερεμέγεφ θα πάρει εάν όχι 90 λεπτά σίγουρα τα 60+ και μετά ο Μύθου.icue έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08 Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
Θα γκρινιάξω για το rotation, γιατί η λογική του είναι ακριβώς προσέχεις για να έχεις. Εκεί λοιπόν που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε χαφ στο 10 αρκετές φορές, φέτος προτιμάμε να ξανατραυματίσουμε Πέλκα παρά να βάλουμε χαφ εκεί. Με τίποτα επίσης δεν περίμενα ότι θα ξεκινήσει Χατσίδη σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι τις καλές ευκαιρίες τις έκανες όταν μπήκαν στις θέσεις τους Τάισον και Ζίφκο με Ζαφείρη δίπλα τους.
Θεωρώ απαράδεκτο ότι η ομάδα εν γνώσει της προτίμησε να ξεθεώσει κάποιους παίχτες και να ξεμείνει από δυνάμεις, σε χρονικό σημείο μάλιστα που δεν ξέρω πώς θα βγουν τα δύο ευρωπαϊκά ματς χωρίς να υπάρχει και γκέλα, αλά Ατρόμητος, στα δύο επόμενα με Λάρισα και Αστέρα.
Θεωρώ απαράδεκτο ότι η ομάδα εν γνώσει της προτίμησε να ξεθεώσει κάποιους παίχτες και να ξεμείνει από δυνάμεις, σε χρονικό σημείο μάλιστα που δεν ξέρω πώς θα βγουν τα δύο ευρωπαϊκά ματς χωρίς να υπάρχει και γκέλα, αλά Ατρόμητος, στα δύο επόμενα με Λάρισα και Αστέρα.
- These users thanked the author Miles for the post (total 2):
- freemind, TylerDurden
Και δεν θα μπορούσε να παίξει 15 λεπτά σήμερα δηλαδη;Τρόμος έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:19Καλά έκανε . Ο Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Θέλτα. Ο Γερεμέγεφ θα πάρει εάν όχι 90 λεπτά σίγουρα τα 60+ και μετά ο Μύθου.icue έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08 Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.