Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:51 Σου ζήτησα νίκη με Μπέτις, το κατάφερες. Ως βασικός της Λούτσε FC σου λέω και πως αν δεν κερδίσουμε σήμερα θα τα ακούσεις από εμένα και ας είμαι άδικος. Μόνο αυτό το τελευταίο σου ζητάω για φέτος, νίκη σήμερα.
….
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Το θεμα Μειτε ισως επρεπε να το διαχειριστουμε καλυτερα και στις μεταγραφες, να βρουμε εναν ακομη ογκολιθο στο στυλ του ετσι ωστε οταν λειπει να μην αλλαζει τοσο πολυ το στυλ στα χαφ.
These users thanked the author BWmystis for the post:
vs40
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

astral έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:35 Μπράβο για την εικόνα παρά τις πολλές απουσίες. Ξεκάθαρα ανώτεροι και αρκετά άτυχοι όπως ήρθε το παιχνίδι.

Αχρειαστο το ρίσκο με τον Μειτε, ελπίζω να μην κοστίσει
Βγήκε όμως οΜεοτε, και δεν υπήρχε κέντρο.
Ο Καμαρά μπήκε και χάθηκε κάθε ελπίδα ανά παίξουμε στρωτά. Κλωτσούσε στο πουθενά τη μπάλα.

Βασικά και μόλις βγήκε ο Μεϊτε αφήσαμε το build up και παίζαμε με γιομες.

Ανώτεροι δεν ήμασταν. Απλά ευτυχώς μας φοβήθηκαν παραπάνω.
These users thanked the author George Best4 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Για να χαμογελάς στις δηλώσεις σου μόνο εσύ ξέρεις πόσο στο όριο ήταν η ομάδα και ότι και με το Χ είμαστε οκ.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Kaizen, Apil44, aivas19
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

BWmystis έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:39 Το θεμα Μειτε ισως επρεπε να το διαχειριστουμε καλυτερα και στις μεταγραφες, να βρουμε εναν ακομη ογκολιθο στο στυλ του ετσι ωστε οταν λειπει να μην αλλαζει τοσο πολυ το στυλ στα χαφ.
Το θέμα είναι ότι αν του δωσεις λιγότερα ματς θα είναι χειρότερος ή θα του πιάσουν τα ψυχολογικά. Θες να έχεις 2ο πλάνο από το 6αρι σου όταν κρίνεις ότι πρέπει να ξεκουρασεις το Μειτε ώστε να ξεκουράζεται όταν πρέπει.
Αν πάνε να πάρουν παίκτη σε σουλούπι Μειτε, πιο πιθανό να μας βρει νέος Εσιτι/Μπακαγιόκο παρά να πιάσει και να χωράνε και οι 2. Μετά ποιον θα φορμάρεις από τους 2;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Δεν πειράζει captain, προχωράμε ... :pano:
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Μόνο παράπονο από εμένα που δεν έβγαλες Ζαφείρη νωρίτερα και δεν πέρασες Γιερεμεγιεφ στο 70+.

Η ομάδα τα δίνει όλα πάντως αλλά σήμερα κάποιοι δεν φάνηκαν τόσο πολύ και οι απουσίες έπαιξαν ρόλο σε ένα τόσο physical παιχνίδι
icue

Δημοσίευση από icue »

Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Τρόμος, Kaizen
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Notorious4 έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:04 Μόνο παράπονο από εμένα που δεν έβγαλες Ζαφείρη νωρίτερα και δεν πέρασες Γιερεμεγιεφ στο 70+.

Η ομάδα τα δίνει όλα πάντως αλλά σήμερα κάποιοι δεν φάνηκαν τόσο πολύ και οι απουσίες έπαιξαν ρόλο σε ένα τόσο physical παιχνίδι
Ο Ζαφειρης σήμερα μπορεί να ήταν ο καλύτερος της ομάδας και ο γιερεμεγιεφ θα έτρωγε ξύλο που θα το βλέπε τις επόμενες 3 βδομαδες στον ύπνο του.

Το ματς δεν κερδήθηκε επειδή έχασαν το μυαλό τους οι παίκτες απ το χαμένο πέναλτι, όχι απ τη διαχείριση ραζβαν

Το μόνο λάθος του νομίζω ήταν που χάλασε τις πτέρυγες με τα 3 εξτρέμ και δεν έβαλε εξ αρχής τον Ζαφ στο 10
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στους διακριθέντες πάντως ο Ζαφ, σε ματς δίχως πολλές φάσεις, κερδισε το πέναλτι. Το ότι ο άλλος το έχασε και δεν κερδίσαμε, μόνο ο Ζαφείρης δε φταίει.
These users thanked the author vs40 for the post:
paoki19
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

icue έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08 Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
Καλά έκανε . Ο Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Θέλτα. Ο Γερεμέγεφ θα πάρει εάν όχι 90 λεπτά σίγουρα τα 60+ και μετά ο Μύθου.
These users thanked the author Τρόμος for the post:
Kaizen
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Στρατηγε,δεν είσαι μόνο εσύ περήφανος για τους παίκτες σου....Είμαστε και εμείς!!!!!!
These users thanked the author mpafos4 for the post (total 3):
eorptol1, paoki19, nunies4
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Α ρε ραζβαν κάθε συνέντευξη σού ένα μεγάλο μάθημα για εμάς.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
nunies4, Apil44
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θα γκρινιάξω για το rotation, γιατί η λογική του είναι ακριβώς προσέχεις για να έχεις. Εκεί λοιπόν που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε χαφ στο 10 αρκετές φορές, φέτος προτιμάμε να ξανατραυματίσουμε Πέλκα παρά να βάλουμε χαφ εκεί. Με τίποτα επίσης δεν περίμενα ότι θα ξεκινήσει Χατσίδη σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι τις καλές ευκαιρίες τις έκανες όταν μπήκαν στις θέσεις τους Τάισον και Ζίφκο με Ζαφείρη δίπλα τους.

Θεωρώ απαράδεκτο ότι η ομάδα εν γνώσει της προτίμησε να ξεθεώσει κάποιους παίχτες και να ξεμείνει από δυνάμεις, σε χρονικό σημείο μάλιστα που δεν ξέρω πώς θα βγουν τα δύο ευρωπαϊκά ματς χωρίς να υπάρχει και γκέλα, αλά Ατρόμητος, στα δύο επόμενα με Λάρισα και Αστέρα.
These users thanked the author Miles for the post:
freemind
icue

Δημοσίευση από icue »

Τρόμος έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:19
icue έγραψε: Κυρ 15 Φεβ 2026, 22:08 Το μόνο παράπονο μου και μένα είναι ότι δεν έβαλε Γερεμεγιεφ με τόσα στημένα.
Καλά έκανε . Ο Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα να παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Θέλτα. Ο Γερεμέγεφ θα πάρει εάν όχι 90 λεπτά σίγουρα τα 60+ και μετά ο Μύθου.
Και δεν θα μπορούσε να παίξει 15 λεπτά σήμερα δηλαδη;
These users thanked the author icue for the post:
freemind
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”