Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Έχει δύσκολο πρόγραμμα η Λιβαδιά, παίζει πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο, όντως μοίαζει με αυτό που παίζουμε εμείς, νομίζω μας συμφέρει να μπει η βαζέλα στα πλευ οφ, γιατί όπως και να το κάνουμε τον γαύρο ενδέχεται να τον ζορίσει περισσότερο, σε όποια κατάσταση κι αν είναι. Για αυτό είναι για εμένα ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το ακόμα πιο αστείο / επικίνδυνο είναι πως ακόμα και αν υποθέσουμε / πιστέψουμε πως ο Λόβρεν είναι τέρας σωματικά ο καλύτερος σου αμυντικός Μιχαηλίδης έκανε χειρουργείο στο γόνατο μόλις ένα μήνα πριν με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καταπόνηση του.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Αγιαξ πάντως την μια φορά από τις τρεις ήταν ξεδοντιασμενος. Και τον είχαμε κάνει και γιογιο μέσα στην Τούμπα. Αλλά με κάποιο μεταφυσικο τρόπο είχαμε χάσει.
Αντε και η Γιουνάιτεντ πέρυσι. Άλλο δεν θυμάμαι.
Αντε και η Γιουνάιτεντ πέρυσι. Άλλο δεν θυμάμαι.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απολαυστική εμφάνιση.
Αντριγια αρχηγός. Ντελιας μαέστρος. Γιακουμακης θωρηκτό. Κενι απροσπέλαστος. Μειτε βράχος. Τα δύο στόπερ πάντα στην θέση τους.
Αντριγια αρχηγός. Ντελιας μαέστρος. Γιακουμακης θωρηκτό. Κενι απροσπέλαστος. Μειτε βράχος. Τα δύο στόπερ πάντα στην θέση τους.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 24/1, 18:15, ΕΡΤ2
Πάλι καλά. Μβπ ο Χουγκαζ και από κοντά Μουρ (όσο τον άφησαν τα κορακια) και Ντιμσα.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλη μια νίκη μαγική εικόνα για αυτή την απάτη.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χιμένεθ παίζει τόσο αποκρουστικό ποδόσφαιρο που τραβάει προς τα κάτω οποία ομάδα πάει να παίξει στρωτή μπαλα.
Αυτό θα είναι και το νούμερο ένα εμπόδιο για εμάς.
Αυτό θα είναι και το νούμερο ένα εμπόδιο για εμάς.
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν ξέρω πραγματικά πως θα κάτσω να δω ματς μετά από τις εικόνες της Τούμπας. Και πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν το φάρμακο στις λύπες μου, αλλά σήμερα πραγματικά δεν ξέρω πως.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Δεν θα σχολιάσω τίποτα αγωνιστικό. Το μόνο που θα πω είναι μην τολμήστε να φέρετε αυτό το καρναβάλι να σφυρίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια που ανέφερες αυτή τη φάση. Ο καρναβαλος έχει γυρισμένη πλάτη στη μπαλα, κάτι που δεν κάνουν ούτε διαιτητές στη Σούπερ λιγκ 2 και γυρνώντας μετά ειδε πεσμένο τον Γάλλο και έδωσε φάουλ.
Τι να συζητήσουμε άλλο για αυτόν τον αστείο.
Τι να συζητήσουμε άλλο για αυτόν τον αστείο.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναπάντεχη κλήρωση και για τους δύο.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα μπαίναμε σε όμιλο αν περνούσαμε την Μάλμε. Είχαμε Σπαρτα Πράγας μετας. Που μπορεί να μην ήταν Μπαρτσελονα αλλά αν δεν κάνω λάθος ήταν -παλι- η ομάδα με το μεγαλύτερο ranking από τους πιθανούς αντιπάλους.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι δεν βγάζω κάθε χρονο λεφτά με τον Βόλο στον δεύτερο γύρο, το θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου.
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Είναι καλός ή θα κλαιμε;tolis14 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 19:38 Σε μερικά παιχνίδια που τον έχω δει τελευταία πάντως, αρκετά κλαις είναι. Και αμυντικά και επιθετικά, έχει και ωραία γλυκιά σέντρα
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν έχουμε τραυματισμους δε μπορούμε να το χάσουμε από αυτούς τους δύο.