Η αναζήτηση βρήκε 790 εγγραφές

Return

από SCIFO
Παρ 29 Αύγ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

α ρε Σου μον αμί α ρε Σου μον αμί
να πω χαλάλι τους τα περσινά
δεν το λέω
κάποια στιγμή στο δεύτερο
άρχισα να γελάω μόνος
με σκουντά ο διπλανός
τι έπαθες ρε μ@λ@κ@ μου
ο Σου με τα παιδιά του
ο Σου με τα παιδιά του ρε φίλος
Απόλαυση :nairepaok:
από PAOKpanta
Δευ 20 Οκτ 2025, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όσο ο προπονητης του ΠΑΟΚ Ραζβαν (μοιραζω) ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ είναι ήρεμος, δε φοβάμαι τίποτα!
Πάντα υπάρχουν κακές μέρες στη δουλειά, εκεί θα είναι ο λαός του ΠΑΟΚ να στηρίξει!

Μπράβο σε όλους! ΠΑΟΚαρα μου μάς εφτιαξες πάλι!
από Salpigoal
Δευ 20 Οκτ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Παρακολουθώ ΠΑΟΚ από το '94
Δεν θυμάμαι ξανά τόσο επιδραστικό παίκτη στο κέντρο.
Αφήστε τους πιτσιρικάδες να αποθεώνουν Κωνσταντέλια, καλά κάνουν....χρειάζονται και Κωνσταντέλιες.....ο πραγματικός όμως MVP μέχρι στιγμής (όπως αναμενόταν άλλωστε) είναι αυτός ο τύπος...
Γερός να ναι μόνο...
από paok x.m.
Δευ 20 Οκτ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Διαφωνω ΑΜΠΑΛΑΕΑ

"Οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τι τους έκανες ή τι τους είπες, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να αισθανθούν". ΠΟΣΟ πολυ αρμοζει σε αυτον τον παιχταρα!!

Το παλικαρι ειναι πανω απο το απλο ποδοσφαιρο...και ειναι πανω απο τους αριθμους (που αδικουν πολυ την τοσο τεραστια ...
από leomatos88
Δευ 20 Οκτ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ο παιχταράς αυτός κυμαίνεται σε άλλο μήκος κύματος, όχι μόνο σε σχέση με εμάς που απλώς παρακολουθούμε το άθλημα, αλλά και σε σχέση με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του, επαγγελματίες αθλητές που έχουνε φάει τη ζωή τους στα γήπεδα.

Πλέον δεν με ενδιαφέρει και τόσο αν θα εξελιχθεί περαιτέρω ...
από Salpigoal
Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Μάγκες το μυαλό του μέσα στο γήπεδο είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει και όχι το ότι είναι νταμάρι.
Η πρώτη του επαφή και υποδοχή της μπάλας είναι για σεμινάριο. παίζει γρήγορα όταν και όποτε χρειάζεται. Παίζει αργά και ρίχνει τον ρυθμό όταν και όποτε πρέπει.

Όλη η ομάδα ξεκινάει και τελειώνει ...
από ΑποστόληςΑ
Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Το πρώτο ημίχρονό σου ήταν το χειρότερο φετινό. Δικαίως, σκέφτηκα, αφού ο προπονητής σε βάζει ακόμη και μέσα στις Σέρρες.
Θα σε αλλάξει στο β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Δεν σε άλλαξε.
Θα πεθάνεις από την κούραση, σκέφτηκα
Δεν πέθανες.
Θα σέρνεσαι σε όλο το β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Όχι μόνο δεν σερνόσουν ...
από Kap
Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;

Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...
από Miles
Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι τέτοια μεταμόρφωση της ομάδας, με ή χωρίς Μεϊτέ, τρία χρόνια τώρα. Και μόνο ότι επέστρεψε το pressing ψηλά σε τέτοια επίπεδα αποδοτικότητας, είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι υπόλοιποι από τα χαφ και μπροστά είναι περίπου οι ίδιοι, με μόνη αλλαγή τον Γιακουμάκη. Άντε να ...
από Equalizer
Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον βλέπω μετριο στα τελευταία δυο ματς. ΜΑΚΑΡΙ να είναι από επιλογή - σχέδιο καθότι θέλει να έχει ενέργεια και μεθαυριο.

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι σωστό να παίζει σερί βασικός ένας παίκτης επί μήνες. Κάπως πρέπει να μπει ένα πλάνο διαχείρισης της σεζόν που έχει άλλα τριάντα ματς ξερωγω.

Σε αυτό το ...