Η αναζήτηση βρήκε 769 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Το πρώτο ημίχρονό σου ήταν το χειρότερο φετινό. Δικαίως, σκέφτηκα, αφού ο προπονητής σε βάζει ακόμη και μέσα στις Σέρρες.
Θα σε αλλάξει στο β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Δεν σε άλλαξε.
Θα πεθάνεις από την κούραση, σκέφτηκα
Δεν πέθανες.
Θα σέρνεσαι σε όλο το β΄ ημίχρονο, σκέφτηκα.
Όχι μόνο δεν σερνόσουν ...
από Kap
Παρ 07 Νοέμ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Να βλέπεις αυτό που παρουσιάζει κάθε χρόνο και να λες έκλεισε ο κύκλος του; Δεν ξέρω, και εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου αρκετές φορές να εκνευρίζεται μαζί του, αλλά ρε φίλε με την ομάδα που παρουσιάζει τι να πεις;

Θα έρθουν σίγουρα και δυσκολότερες ημέρες και θα γίνουν και λάθη. Εκεί χρειάζεται ...
από Miles
Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι τέτοια μεταμόρφωση της ομάδας, με ή χωρίς Μεϊτέ, τρία χρόνια τώρα. Και μόνο ότι επέστρεψε το pressing ψηλά σε τέτοια επίπεδα αποδοτικότητας, είναι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι υπόλοιποι από τα χαφ και μπροστά είναι περίπου οι ίδιοι, με μόνη αλλαγή τον Γιακουμάκη. Άντε να ...
από Equalizer
Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον βλέπω μετριο στα τελευταία δυο ματς. ΜΑΚΑΡΙ να είναι από επιλογή - σχέδιο καθότι θέλει να έχει ενέργεια και μεθαυριο.

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι σωστό να παίζει σερί βασικός ένας παίκτης επί μήνες. Κάπως πρέπει να μπει ένα πλάνο διαχείρισης της σεζόν που έχει άλλα τριάντα ματς ξερωγω.

Σε αυτό το ...