Αναζήτηση για περισσότερες από 1057 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και κάτι τελευταίο για να κλείσω μια και καλή με το συγκεκριμένο τόπικ, όταν θέτεις θέμα νόμιμων υποχρεώσεων, εννοείται πως τίθεται και ζήτημα νομικής ευθύνης προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ντραπηκα για τους ευρωλιγουρηδες και αυτα που γραφανε στο τουιτερ στα ποστ της ΚΑΕ.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Nεα ανακοινωση απο τη πλευρα Μυστακιδη με αισιοδοξα μηνυματα. Αντε να δουμε...
ΠΡΟΣ: «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»
Λάβαμε χθες τα υπολειπόμενα στοιχεία από την Deloitte. Είμαστε ικανοποιημένοι. Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να υπογράψουμε σήμερα.
Mε εκτίμηση,
Για την ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να τελειώσουν ολα θετικά (τα γαιδούρια ολα αναιξερέτως φορτώσαν ευθύνες στον ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ) και ο Μυστακίδης αν βλέπει μακριά που βλέπει να διώξει ολους τούς κιακούς συμβούλους που είχε σχετικά με τον ΠΑΟΚ.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
Ποιοι είστε εσείς οι ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη αν κάτι δεν καταλαβαίνω, αλλά στην ανακοίνωση Μυστακιδη αναφέρει "επαναλαμβάνουμε οτι είμαστε έτοιμοι για αγορα" αυτό το επαναλαμβανουμε εμένα μου λέει οτι εμμένουν σε νόμιμα κ μη χρέη....ελπίζω να κανω λάθος κ να τελειώσει η σαπουνόπερα
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ρε σεις είναι κακό να πει καποιος "δεν πιστεύω τπτ πριν πέσουν οι υπογραφές"?
Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.
ΑΣΧΕΤΟ ...
Τόσο εύκολα ξεχνάτε? Μεσοβδόμαδα πανυγηριζαμε για την αλλαγή σελίδας στην ΚΑΕ και περάσαμε το ΣΚ με μιρλα για το τι γίνεται... Σήμερα πάλι πανηγύρια? Χαμηλά η μπάλα λέω εγώ μέχρι να πέσουν υπογραφές.
ΑΣΧΕΤΟ ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Παγκοσμιε ουτε σε ηθελα ουτε σε θελω αλλα οπως φαινεται θα σε λουστω
Δεν ταιριαζεις ουτε στημ ηθικη μου,ουτε εχεις την παραμικρη σχεση με τις αξιες μου
Ομαδα ευρολιγκας θα κανεις δεν αμφιβαλω αλλα δεν θα σε κρινω εκει.Θα σε κρινω στην σταση που θα εχεις οταν αρχισει ο πολεμος απο κατω,οπως εκρινα ...
Δεν ταιριαζεις ουτε στημ ηθικη μου,ουτε εχεις την παραμικρη σχεση με τις αξιες μου
Ομαδα ευρολιγκας θα κανεις δεν αμφιβαλω αλλα δεν θα σε κρινω εκει.Θα σε κρινω στην σταση που θα εχεις οταν αρχισει ο πολεμος απο κατω,οπως εκρινα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμενα αντιθετως η ηθικη κ οι αξιες ειναι το Α κ το Ω στη ζωη μου
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρεμα ρε αδέλφια ...
Αφήστε να τελειώσει η ιστορία ... είμαστε κοντά να φτιαχτεί ένα στάτους στην ομάδα μας που δεν έχει ματαγίνει ποτέ ...
μην χαλιέστε για πράγματα που δεν μας αφορούν ... εμείς είμαστε οπαδοί ... και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας μας και το να γουστάρουμε ...
Αφήστε να τελειώσει η ιστορία ... είμαστε κοντά να φτιαχτεί ένα στάτους στην ομάδα μας που δεν έχει ματαγίνει ποτέ ...
μην χαλιέστε για πράγματα που δεν μας αφορούν ... εμείς είμαστε οπαδοί ... και θα πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο το καλό της ομάδας μας και το να γουστάρουμε ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα χρεη του ΠΑΟΚ οταν ανελαβε ο Ιβαν ηταν 31 εκατομυρια.
Διαγραφτηκαν τα προστιμα δυο χρονια μετα για οσους θα πληρωναν μετρητοις.
Τοτε πληρωσε 11. Ο νομος για τη διαγραφη των προστιμων εγινε δυο και
χρονια, αφου ανελαβε ο Ιβαν.
Προφανως ο Μυστακιδης οπως και ο Μελισσανιδης
της αεχ θα πληρωναν ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας κ ξεκίνησε η κουβέντα για το αν και πότε "πρέπει" να χαρούμε με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Τελη... Η διαχρονική αλήθεια είναι η εξης:
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...