Η αναζήτηση βρήκε 279 εγγραφές

Return

από Jairo
Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

-------
ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΔΕΝ.ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ

ξεκίνησα να γράφω, γέμισα μία σελίδα και μετα...τα έσβυσα.
Νάσαι καλά ρε Άγγελε.
από PAOKpanta
Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Μερικες σκεψεις και από μενα για το θεμα.
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
από Ragnar1926
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Δεν ειμαι ανθρωπος των σεναριων, αλλα των ενδειξεων
και των επαναληψεων. Απο αυτα κρινω.
Φυσικα κατι τετοιο θα σας τιναξει λιγο τα μυαλα στον αερα,
οπως και τα δικα μου, καθοσον ως ατομο δεν ειμαι καχυποπτος,
αλλα προσπαθω να μην ειμαι και τελειως ...
από Magpies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Δεν ειμαι ανθρωπος των σεναριων, αλλα των ενδειξεων
και των επαναληψεων. Απο αυτα κρινω.
Φυσικα κατι τετοιο θα σας τιναξει λιγο τα μυαλα στον αερα,
οπως και τα δικα μου, καθοσον ως ατομο δεν ειμαι καχυποπτος,
αλλα προσπαθω να μην ειμαι και τελειως ...
από alp920
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νοείται οποιαδήποτε απόφαση χωρίς την έγκριση της Γ.Σ. Προσυπογράφω , έχοντας και εγώ σχετική εμπειρία με αθλητικούς συλλόγους στο παρελθόν,την σχετική θέση του ΑΜΠΑΛΑΕΑ.
από Psagmenos4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα βράδυ ή πολύ πιθανό αύριο θα βγει ανακοίνωση συνδέσμων,λογικά θα υπογράφουν όλοι της πολης με ερωτηματικό την Θύρα 4,που πολύ πιθανό να υπογραφεί κι αυτή.
Δεν έχω μάθει ακριβως ακόμα τι θα λέει, στο περίπου ξέρω ότι στηρίζουν την απαίτηση του ΑΣ για εγγυητικές, δεν ξέρω αν συμφωνούν ως προς ...
από Equalizer
Τετ 30 Ιούλ 2025, 10:57
Jump to forum
Jump to topic

Αμα είναι να συνεχίσουν να βγάζουν ανακοινώσεις με σκεπτικό και βάθος έκθεσης δημοτικού, αφήνοντας ένα κάρο ερωτήματα σχετικά ΚΑΙ με τη δική τους στάση (πολλώ δε μάλλον όλων των αρμόδιων) και χωρίς πραγματική ομόνοια, σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, τότε καλύτερα να μην πουνε τίποτα

Τα ...
από anatolikos2
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Η εξαφανισμένη πλευρά έχει τοποθετήσει τον ωρολογιακό μηχανισμό και παραμένει αφανής μέχρι αυτός να σκάσει.

Κανένας αποκλεισμός θα είναι ο πυροκροτητής; Κανένα αναπάντεχο Χ; Κάτι θα συμβεί, νομοτελειακά.

Έτσι, θα χρειαστεί να γκρεμίσουμε τη Γάζα κι ύστερα θα έρθουμε επάνω στο άλογο να την κάνουμε ...
από Andrew R
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

Και για οσους θελουν, αποστελλω το link υποδειγμα-προτυπο
καταστατικου αθλητικου σωματειου, συμφβνα με τις
διαταξεις του αθλητικου νομου (καθε καταστατικο αναλογα
το συλλογο υποκειται σε νομο και δε μπορει να γραφει οτι θελει).

Στο αρθρο 17, αναφερεται οτι ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ειναι η ΓΕΝΙΚΗ ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Σοβαρα τωρα λες τι εξοδα εχει ο ερασιτεχνης? Σοβαρα τωρα κοροιδευεις τα εσοδα του ερασιτεχνη? Ας γραφοσουν και εσυ και εγω,ας εμπαινε καπελο στα εισητηρια του ποδοσφαιρου οπως κανουν οι αλλοι κατω. Εδω κανει σημαια η ΠΑΕ τα λεφτα που δινει βαση νομου. Δεν εχω δει αλλη ομαδα να διαφημιζει το ...
από gpap5
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα σοβαρά, μετά από τόσες ημέρες, υπάρχουν ακόμη οπαδοί του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν πως ο Μυστακίδης θέλει να αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ;;

Πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει, για ορισμένους, πως το γήπεδο ήταν ο ''λαγός'', ήταν ''το τυράκι στην φάκα'';;;
Πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να ...
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι σκατα χειρισμός του ΑΣ είναι προδοσία για την ομάδα και αποδείχθηκαν ΛΙΓΟΙ και επικίνδυνοι!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ να απαιτείς πράγματα (και να τα παίρνεις) από αυτόν που σε συντηρεί 12 χρόνια τώρα , ενώ του τραβάς το χαλί κάτω από τα πόδια... Όλες οι ομάδες προσελκύουν επενδυτές με τα γήπεδα εμείς ...